Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyyy ağlamak istiorum şuannnnnnnnnnn işte burun kıvırırsan haline olacağı budurrrr
Olsunnn ama bak bende ilk kilomu verip 57 ye düştüğümde bi iki kilo alinca umursamadim sonra 5 6 kilo almıştım o da bana ders oldu artik 2 kilonun üstüne çıkmama izin vermiyorum sende vereceksin ve korumani bu sefer cok sıkı yapacaksin bi daha almicaksin hem çabuk gider ki onlarr ilk kilo verme gibi zor gitmez yaza hic bi kilo kalmicakk balimmm

bizde kutlamıyoruz en fazla portakal mandalina aldırır yatarım 12 ye kadar bile duramıyom ben
Biz otururuz 1 e kadar falan ama dogum günü kutlamasini cok geç saate birakmayiz kizim dün dışarıdayken a101 de yilbasi şapkası gördü maskesi balonu dütdürügu falan vardi ayy bi heycanlaniyo nasill valla ben bunu alirim aldim ben bunu anne benim artik teyzemin dogum gününde takicam lutfen lutfennnn :diye yani diyorum eşime guzel bi oyuncak alsak bu kadar sevinmezdi kartondan sapka kiz

Slm dünkü menüm
Sabah kepekli beyazpeynirli tost. 2 siyah cay
Ara öğün mandalina
Öğlen 1 kase domates çorbası, 4 adet patlıcanlı köfte 1 kase pulbiberli yoğurt salata
Ara öğün yarim simit
Aksam taze fasulye 2 kaşık makarna yoğurt
Ara ogun elma
İçilen su miktarı 2 lt
Spor 45 dk yuruyus

Aynen canım beyaz bi elbise giycek bakalım ne alcak merakla bekliyorum

bende merakla bekliyorum. Acaba agzinimi aradi kotu kv gibi

Ne kaa temiz kalplisin
Yemedim disarda mocha kremasi vardi kacamak o oldu bide midem agridi gelrken kizimin krekernden yedm 3 5 okdr.
hosbuldj cnmm sana cvp yzzmistim zaten dur kiskanirlar
O kacamak bile sayilmaz bende kabak yidimmm accicikkk

Bendede aynisi oluyor bir bende oluyor sanıyordum bir şeyi cok istahla yediğimde ve sonrası tiksinti geliyor oda senede iki uç defa oluyor bu durum
Bende bir bende olur saniyordum . Benim boyle nasil anlatsam cok severek yediklerimde oluyor yani yilda baya bi oliyor. Orn. Tavuk izgara yedim sobrasinda boyle bir kotu oldum. Dun balik yedim yine ayni. Acaba beyaz et mi dokuyor

Sirin sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…