- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.701
Ayyyyy ağlamak istiorum şuannnnnnnnnnn işte burun kıvırırsan haline olacağı budurrrr
2 ocak da benim d.günüm pzt yani eminim o gün de diyet miyet kalmicakTamam kuzum ayyy cumatesi de yilbasi dimiiiiibiz yilbasi kutlamiyoruz ama kardesimin dogum günü annemlerde olucaz kaçmaklar oluğ yaniii
HehehVallaa ben yilbasinda yiceeeeemhiccccccc umrunda olmaz ogun malesfffffffff
Kız ne yapam ben yazık bana evde de pasta yicem orda dacok yemeyin kızz yazıktır verilen emeklere
canım cektiKız ne yapam ben yazık bana evde de pasta yicem orda daannem bi de kesin börekler kurabiyeler yapar
benim de canım çekti şu ancanım cekti
benim de canım çekti şu an
bn de yiyiyim bari balıms hadi afiyet olsunben gidimde ekmeksiz yemek yiyeyim karnım ne kadar doyarsa artık
Olsunnn ama bak bende ilk kilomu verip 57 ye düştüğümde bi iki kilo alinca umursamadim sonra 5 6 kilo almıştım o da bana ders oldu artik 2 kilonun üstüne çıkmama izin vermiyorum sende vereceksin ve korumani bu sefer cok sıkı yapacaksin bi daha almicaksinAyyyyy ağlamak istiorum şuannnnnnnnnnn işte burun kıvırırsan haline olacağı budurrrr
Aynen bak bu cok olduSendeee cok sey istiyon:d
Biz otururuz 1 e kadar falan ama dogum günü kutlamasini cok geç saate birakmayizbizde kutlamıyoruz en fazla portakal mandalina aldırır yatarım 12 ye kadar bile duramıyom ben
O zaman sana yilbasinda kacamak yok2 ocak da benim d.günüm pzt yani eminim o gün de diyet miyet kalmicak
BinimdiiiiiVallaa ben yilbasinda yiceeeeemhiccccccc umrunda olmaz ogun malesfffffffff
Yemegi az yerim ben ama bi dilim pasta kuruyemis kurabik falan Allah ne verdiyse gider yaniicok yemeyin kızz yazıktır verilen emeklere
Aynen canım beyaz bi elbise giycek bakalım ne alcak merakla bekliyorum
O kacamak bile sayilmazNe kaa temiz kalplisin
Yemedim disarda mocha kremasi vardi kacamak o oldu bide midem agridi gelrken kizimin krekernden yedm 3 5 okdr.
hosbuldj cnmm sana cvp yzzmistim zaten dur kiskanirlar
Bende bir bende olur saniyordum . Benim boyle nasil anlatsam cok severek yediklerimde oluyor yani yilda baya bi oliyor. Orn. Tavuk izgara yedim sobrasinda boyle bir kotu oldum. Dun balik yedim yine ayni. Acaba beyaz et mi dokuyorBendede aynisi oluyor bir bende oluyor sanıyordum bir şeyi cok istahla yediğimde ve sonrası tiksinti geliyor oda senede iki uç defa oluyor bu durum
Sirin seyBiz otururuz 1 e kadar falan ama dogum günü kutlamasini cok geç saate birakmayizkizim dün dışarıdayken a101 de yilbasi şapkası gördü maskesi balonu dütdürügu falan vardi ayy bi heycanlaniyo nasill valla ben bunu alirim aldim ben bunu anne benim artik teyzemin dogum gününde takicam lutfen lutfennnn :diye yani diyorum eşime guzel bi oyuncak alsak bu kadar sevinmezdi kartondan sapka kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?