- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.721
Afiyet olsun canimm gayet guzel ama ara ogundeki simiti yememeliydin bence zaten ogle yemegi yemissin elma falan yeseydin aradaSlm dünkü menüm
Sabah kepekli beyazpeynirli tost. 2 siyah cay
Ara öğün mandalina
Öğlen 1 kase domates çorbası, 4 adet patlıcanlı köfte 1 kase pulbiberli yoğurt salata
Ara öğün yarim simit
Aksam taze fasulye 2 kaşık makarna yoğurt
Ara ogun elma
İçilen su miktarı 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Yaptim tabi hahahah sen yapmadan hemen yapim dedmHiihhhhuuuu sporunu yaptin ni guzel
aaa şapka diyip gecmeBiz otururuz 1 e kadar falan ama dogum günü kutlamasini cok geç saate birakmayizkizim dün dışarıdayken a101 de yilbasi şapkası gördü maskesi balonu dütdürügu falan vardi ayy bi heycanlaniyo nasill valla ben bunu alirim aldim ben bunu anne benim artik teyzemin dogum gününde takicam lutfen lutfennnn :diye yani diyorum eşime guzel bi oyuncak alsak bu kadar sevinmezdi kartondan sapka kiz
Slm dünkü menüm
Sabah kepekli beyazpeynirli tost. 2 siyah cay
Ara öğün mandalina
Öğlen 1 kase domates çorbası, 4 adet patlıcanlı köfte 1 kase pulbiberli yoğurt salata
Ara öğün yarim simit
Aksam taze fasulye 2 kaşık makarna yoğurt
Ara ogun elma
İçilen su miktarı 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
afiyet olsun canım ben de kereviz yedimayy yemekte ızgara köfte vardı bide bi arkadas kereviz yemeği getirmiş doymam diyodumda tıka basa doydum ben
sağol kuzucumafiyet olsun canım ben de kereviz yedim
Benimki aksama kaldiiYaptim tabi hahahah sen yapmadan hemen yapim dedm
Aynen oyle vallaaaa şapka diyip gecmecocuklar öle ya neye mutlu olup neye üzülcek bilemiyoz
evet canım eskiden hiç sevmezdim ama şimdi çok sefiyoomsağol kuzucumay pek severim ben kerevizi sende seviyo musun
ayy yılbaşında anca su içeirm benO zaman sana yilbasinda kacamak yoksende pazartesine kullanirsin o hakkini 20 mi olcan kizz
Ohh ne guzel afiyet ossunnayy yemekte ızgara köfte vardı bide bi arkadas kereviz yemeği getirmiş doymam diyodumda tıka basa doydum ben
Ben kereviz hic sevmimmmafiyet olsun canım ben de kereviz yedim
BendeBen kereviz hic sevmimmm
Aslinda bi kez yedim kvdem yapmisti patatesli etli falan
Ertesi gunde az yer hemencik atariz aldiklarimizi cumaya kadarayy yılbaşında anca su içeirm benivit tatlışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?