- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.741
Bugun gene bana geldiler. Cok dikkatli olun yoksaKeskeeeeeeeeee
Ben hic yemeden sevmiormAslinda bi kez yedim kvdem yapmisti patatesli etli falanhic gizil digildi
o dönemlerdend e geçtik ondan burdayız ya hepimizKeske hep yesem pfff aman
Ben kereviz hic sevmimmm
KIzlar merhaba.benim bir sıkıntım var.perşembe kuzenime gideceğim sarımsaklı köfte yapacak, akşamına da eşimin dayısı yemeğe çağırdı lahmacun yapacaklar.eşimi ikna edemedim cuma gidelim dedim. Olmaz işim var dedi cumaya.Üstelik perşembe.bana bir akıl verin midem bulanıyor falan mı desem.bi de dayısı çok alıngandır ye ye diye inanılmaz ısrar eden tiplerden.offf ya off
İnşallah balıım.. bu aradaErtesi gunde az yer hemencik atariz aldiklarimizi cumaya kadar
Midem rahatsiz desen olmazmi.KIzlar merhaba.benim bir sıkıntım var.perşembe kuzenime gideceğim sarımsaklı köfte yapacak, akşamına da eşimin dayısı yemeğe çağırdı lahmacun yapacaklar.eşimi ikna edemedim cuma gidelim dedim. Olmaz işim var dedi cumaya.Üstelik perşembe.bana bir akıl verin midem bulanıyor falan mı desem.bi de dayısı çok alıngandır ye ye diye inanılmaz ısrar eden tiplerden.offf ya off
dadından yiyemen vallaİnşallah balıım.. bu aradakaptinn nin dediği gibi biz de kerevizi portakallı yapıyoz etli değil zeytinyağlı o zaman çok hoş oliyiir
Eşimi ikna ettim cumaya.ertesi gün de yılbaşı.mayınlı tarlada yürüyor gibiyim resmenkuzenine gitmesen kuzum onu cumaya atsan dayısında da hastayım falan der az yersin.
ay persembeye kadar cok dikkat etmen lazım sıkı tut gün yedirceklermiş zaten
En kötü öyle yapacağım artıkMidem rahatsiz desen olmazmi.
Eşimi ikna ettim cumaya.ertesi gün de yılbaşı.mayınlı tarlada yürüyor gibiyim resmen
Aslinda ben her türlü sebzeyi severim bi sans daha vericem kerevizeİnşallah balıım.. bu aradakaptinn nin dediği gibi biz de kerevizi portakallı yapıyoz etli değil zeytinyağlı o zaman çok hoş oliyiir
İnsallah atlatirsin canimmm cumaya sabit bile olsan iyiEn kötü öyle yapacağım artık
ahahahahAslinda ben her türlü sebzeyi severim bi sans daha vericem kerevizekaynanam guzel yapamadi bence ahahahagsgahh ben yapsam harikee olardiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?