Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIzlar merhaba.benim bir sıkıntım var.perşembe kuzenime gideceğim sarımsaklı köfte yapacak, akşamına da eşimin dayısı yemeğe çağırdı lahmacun yapacaklar.eşimi ikna edemedim cuma gidelim dedim. Olmaz işim var dedi cumaya. Üstelik perşembe.bana bir akıl verin midem bulanıyor falan mı desem.bi de dayısı çok alıngandır ye ye diye inanılmaz ısrar eden tiplerden.offf ya off

kuzenine gitmesen kuzum onu cumaya atsan dayısında da hastayım falan der az yersin.
ay persembeye kadar cok dikkat etmen lazım sıkı tut gün yedirceklermiş zaten

Midem rahatsiz desen olmazmi.

İnşallah balıım.. bu arada kaptinn nin dediği gibi biz de kerevizi portakallı yapıyoz etli değil zeytinyağlı o zaman çok hoş oliyiir
Aslinda ben her türlü sebzeyi severim bi sans daha vericem kerevize kaynanam guzel yapamadi bence ahahahagsgahh ben yapsam harikee olardiiii

Aslinda ben her türlü sebzeyi severim bi sans daha vericem kerevize kaynanam guzel yapamadi bence ahahahagsgahh ben yapsam harikee olardiiii
ahahahah hemen kadına camur at dene dene cok sahane bi sebze bence bizimde babamla kardesim yemiyo biz annemle koca kerevizi ikimiz yiyoz

Kendime iki kisilik sote yaptm. Koca borcama Tavuk,sogan, biber, mantar immhhh icine baharat.
Pisince firina attim ustune bool kasar nar gibiiii kizario
Hepsini yiceeeeeeem aksama acikmam artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…