Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar benim tel hala gelmedi bu gidişle gelmeyecek 2 3 hafta daha her aradigimizda parça bekliyoruz diyorlar garanti kapsamında değil süre veremiyoruz dediler başka yerde güvenip veremedim yetkili servis verdiğim yer
Şimdi ben en son bıraktığım kiloma geldim kaptinn canım cumaya listeye girmek istiyorum ama çok paylaşım yapamiycam elimdeki tel den formu okuyup takip edebiliyorum ama giriş yapamıyorum atıyor tel çıkıyor direk girdiğimde böyle kabul edersiniz benide alın listeye litfen her cuma bildirimlerimi aksatmam
Ayy ne çok yazdım

tm canım cuma bildirim yapabilirim diyosan alalım ama telefonun ne zaman gelicek ne kadar süre böyle gidicek onu bize kesin bildir olur mu

kızlar cezerye hakkında ne düşünüyosunuz ne kadar yenebilir diyette yada yenir mi

tm canım cuma bildirim yapabilirim diyosan alalım ama telefonun ne zaman gelicek ne kadar süre böyle gidicek onu bize kesin bildir olur mu
Banada kesin tarih vermiyorlar canım sadece firma parça gondericek onu bekliyoruz diyorlar ekran değişecek ama en geç 1 ay en erken de 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum telim gelsin telafi edecegim canım

Banada kesin tarih vermiyorlar canım sadece firma parça gondericek onu bekliyoruz diyorlar ekran değişecek ama en geç 1 ay en erken de 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum telim gelsin telafi edecegim canım

gelsin artık yetti gari

tm kuzum sen ugrayabildiğin kadar ugra cuma da listeye alim ben seni

Ayyy cezeryeeeee bayilirim bana gobderin

Kizlar is cikisi ve cok acimmm ve cok yogun bir gundu ve disardayim ve cok kalorili lezzetli seyler var etraftaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…