- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.761
Ohh afiyet olsun canım bende kuru fasulye yaptımKendime iki kisilik sote yaptm. Koca borcamaTavuk,sogan, biber, mantar immhhh icine baharat.
Pisince firina attim ustune bool kasar nar gibiiii kizario
Hepsini yiceeeeeeem aksama acikmam artk
Sagol cnm bu kendimeydi esimle kizima baska yemek yaptimOhh afiyet olsun canım bende kuru fasulye yaptım
Merhaba kızlarbenim tel hala gelmedi bu gidişle gelmeyecek 2 3 hafta daha her aradigimizda parça bekliyoruz diyorlar garanti kapsamında değil süre veremiyoruz dediler başka yerde güvenip veremedim yetkili servis verdiğim yer
Şimdi ben en son bıraktığım kiloma geldimkaptinn canım cumaya listeye girmek istiyorum ama çok paylaşım yapamiycam elimdeki tel den formu okuyup takip edebiliyorum ama giriş yapamıyorum atıyor tel çıkıyor direk girdiğimde böyle kabul edersiniz benide alın listeye litfen her cuma bildirimlerimi aksatmam
Ayy ne çok yazdım
ay bana biraz fazla gibi geldiKendime iki kisilik sote yaptm. Koca borcamaTavuk,sogan, biber, mantar immhhh icine baharat.
ay bana biraz fazla gibi geldi
Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz.kuzenimle buluşma iptal oldu perşembe.dayının yemeği de cumaya ertelendi.ne kadar temiz kalpliyimay kız ne zoorrr ben bu hafta cok zorlandım ama daha bozmadım sayılır. bi aksam 2 catal kızartma yedim o kadan
olmaz diyosan bende deniyorum bu akşambence iki kisilik yemekten bisicik olmaz oh kimyonlu kimyonlu
masallah kuzum cidden iyi denk gelmişKörün istediği bir göz Allah verdi iki göz.kuzenimle buluşma iptal oldu perşembe.dayının yemeği de cumaya ertelendi.ne kadar temiz kalpliyim
Banada kesin tarih vermiyorlar canım sadece firma parça gondericek onu bekliyoruz diyorlar ekran değişecek ama en geç 1 ay en erken de 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum telim gelsin telafi edecegim canımtm canım cuma bildirim yapabilirim diyosan alalım ama telefonun ne zaman gelicek ne kadar süre böyle gidicek onu bize kesin bildir olur mu
Banada kesin tarih vermiyorlar canım sadece firma parça gondericek onu bekliyoruz diyorlar ekran değişecek ama en geç 1 ay en erken de 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum telim gelsin telafi edecegim canım
Neeeeyiiiiiiiolmaz diyosan bende deniyorum bu akşam
Hee sen pasta manti cezerye takilllllll cnmmm sen diyette degilsn zatennkızlar cezerye hakkında ne düşünüyosunuzne kadar yenebilir diyette yada yenir mi
Hee sen pasta manti cezerye takilllllll cnmmm sen diyette degilsn zatenn
sen cezerye ye sana foto attigimda sonra benden zayif durma diye aglan yeeee yee sen hadi gt yee
Ohhhh miss miiissKendime iki kisilik sote yaptm. Koca borcamaTavuk,sogan, biber, mantar immhhh icine baharat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?