- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.801
Az mı kız bana da bugün bi şişkinlik gelmiştiAy sen doyuyo musun kuzu o kadarcık yemekle
Demek ki midemiz küçülüyo bende öğle çok doydumAz mı kız bana da bugün bi şişkinlik gelmişti
Dimi bana da öyle geldi kuzu normalde ölsem doymazdım şimdi şişiyorum bile rahatsız oluyorum yuppiyyDemekki midemiz küçülüyo bende öğle çok doydum
Katiliyorum kendim için de geçerli bu tabi düzeltmemız gereken çok şey var izindekilerde dönsün kuralları bastan konuşmamız gerek hele bi yılbaşı geçsin deKizlar burasi zayiflama grubu lutfen hergun hergun hergun kacamak sayilacak seyler yemeyin.bu grup bunun icin var kendinize gelip sirkeleninnnnnnnnnnnn
Hadi bir gun olr nyse ama hergun hergun olmaz
Unutmayin ki artilariniz grubun siralamasini etkiliyo
Aynen valla akşam yemeklerimide azalttım yiyince rahatsız oluyorum ve bu durumdan çok memnunumDimi bana da öyle geldi kuzu normalde ölsem doymazdım şimdi şişiyorum bile rahatsız oluyorum yuppiyy
Katiliyorum suan masanin uzeri cok daginik.Katiliyorum kendim için de geçerli bu tabi düzeltmemız gereken çok şey var izindekilerde dönsün kuralları bastan konuşmamız gerek hele bi yılbaşı geçsin de
Çok güzel günün maşallah canımSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,1/2 dlm tb ekmek
Ara:1 hurma
Öğle:yoğurt,ıspanak,çorba
Ara:7-8 badem,1cennet hurma
Akşam: pırasa yemeği,yoğurt,1dlm tb ekmek
45 dk fitnessblender aerobik,1500 adım twist shape
Bu öğlen yenen sandviç cheese kek nasıl bişeySabah bir portakal bir muz beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
Öğlen rus salatası 7 8 tane küçük sandviç ekmegıne üstüne küçük dilim cheese kek
Akşam bir kase kuru fasulye
Ara 1 şu bardağı boza 3 tane ceviz
Öğle hariç güzel ama öğle hiç olmamış maalesefSabah bir portakal bir muz beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
Öğlen rus salatası 7 8 tane küçük sandviç ekmegıne üstüne küçük dilim cheese kek
Gayet başarılı kuzum :)Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,1/2 dlm tb ekmek
Gayet guzel cnm afiyet olsnnnnnnSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,1/2 dlm tb ekmek
Sizin menuler git gide bozuluyor sankiSabah bir portakal bir muz beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
Aynen kuzu bakalım perşembe gunu faydasını gorursek ayda bir yaparız hep birlikteBu detoks işi benim aklıma yattı ama takım olarak arada yapsak mi hep birlikte hem daha rahat olur en azından ayda 1 falan
Öğlen kutlama vardı yeni yıl için kalabalıkta pek diyet olmuyoSizin menuler git gide bozuluyor sanki
Ay ben perşembe yapamicam galiba. Hazırlayıp fabrikaya götürsem bişey olur mu kiAynen kuzu bakalım perşembe gunu faydasını gorursek ayda bir yaparız hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?