- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.001
Sagol cnmmgeçmiş olsun canıımmm
Ayyy sifayi kaptin deseneegecmis olsun canimmm ilac all bariii
İnsallah bende 51.9 oliyimmm
Dun yapicam dedim ama reglimin ilk gunu ya belim cok agridi yapamadimm bugun sporla baslayim gune dedimakşam da squat mekik falan yaparim senden yipppp
Sagol cnmmgicik oldm ya uff
Suan bulabilcegm bsy degll.bogazın agrıyosa bulabilirsen ayva yapragı kaynat iç çok iyi geliyo yumuşatıyo hem ciğerleri temizliyo
Suan bulabilcegm bsy degll.
Tarhana yapcam birazdan canm cekti iciyim sicaaak sicak
Canim ben 75 den indim 52 kiloya ben kilolarimi vereli oluyor baya bir bucuk sene falan oldu sanirim 8 9 ayda 75 kilodan 57 ye indim 4 öğün beslendim ekmegi sadece kahvalti da yedim cavdar veya tambugday iki dilim bazen bir dilim 2 ana 2 ara öğün yaptim 3 saate bi aksam 6 dan sonra da hic bisey yemedim icmedim su dışında sonra 1 bucuk sene falan korudum 57 yi bi ara 61 e çıktım kilo aldim azcik sonra hedef kilomu 50 ye indirdim 52 ye kadar kolay indim ama son 2 kilo yapıştı sankiiiSeker pancarı sen ne kadar zamanda 88 kilodan dustun yasin kaç bu arada ayda kac kilo verdin azıcık bahsetsene
Aynen canim hele ben regliyim ya cok iyi olcak odem falan kalmazinşallah amin amin amin görelim istediğimiz rakamları
akşam yapayımda yarında detoks yapcaz cuma kesin eksideyiz biz yeeaa
İç canimmm şifa olsunnSuan bulabilcegm bsy degll.
Tarhana yapcam birazdan canm cekti iciyim sicaaak sicak
Ben bunlar gibi taş olmasamda bu kadar zayifimmm1. fotodaki gibi olsam yiter banaaaaa
eskiden 88 olan benimSeker pancarı sen ne kadar zamanda 88 kilodan dustun yasin kaç bu arada ayda kac kilo verdin azıcık bahsetsene
Dün spor yaparken benim sıpa üzerindeydiannişler sizin için şahaneee
Ben bunlar gibi taş olmasamda bu kadar zayifimmm50 oldugumda cok daha iyi olcekk ama boyle hemen yukseliyo kilommm
Dün spor yaparken benim sıpa üzerindeydi
Boyle iyisin mi diyolar hic dinleme bence bana da sana 60 tam diyolardi hala kvdemler aşırı zayifsin hoş durmuyo falan diyolar ama alakasi yok (kendileri benimle baslamislardi diyete ama onlar veremedi yediler çünkübana herkes zayıflama diyo iyi durmaz diyoniye iyi durmasın ki
Dün spor yaparken benim sıpa üzerindeydi
Benim sipa büyüdü artikk ayni hareketleri o da yapiyi squat yapiyoz beraberay cok tatlı olur öyle hem eğlenmişte olur
seninkiler baya kıskanmışBoyle iyisin mi diyolar hic dinleme bence bana da sana 60 tam diyolardi hala kvdemler aşırı zayifsin hoş durmuyo falan diyolar ama alakasi yok (kendileri benimle baslamislardi diyete ama onlar veremedi yediler çünkü) ben kendimi boyle iyi hissediyorum annemler ablamlarda hep der 51 sana cok guzel oluyo diye kim diyo o da onemlii eşimde boyle zayif seviyii benimm senin nisanlin mi diyo yoosaamm zayiflama diye
Benim sipa büyüdü artikk ayni hareketleri o da yapiyi squat yapiyoz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?