Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnsallah bende 51.9 oliyimmm

Dun yapicam dedim ama reglimin ilk gunu ya belim cok agridi yapamadimm bugun sporla baslayim gune dedim akşam da squat mekik falan yaparim senden yipppp

inşallah amin amin amin görelim istediğimiz rakamları
akşam yapayımda yarında detoks yapcaz cuma kesin eksideyiz biz yeeaa

Seker pancarı sen ne kadar zamanda 88 kilodan dustun yasin kaç bu arada ayda kac kilo verdin azıcık bahsetsene
Canim ben 75 den indim 52 kiloya ben kilolarimi vereli oluyor baya bir bucuk sene falan oldu sanirim 8 9 ayda 75 kilodan 57 ye indim 4 öğün beslendim ekmegi sadece kahvalti da yedim cavdar veya tambugday iki dilim bazen bir dilim 2 ana 2 ara öğün yaptim 3 saate bi aksam 6 dan sonra da hic bisey yemedim icmedim su dışında sonra 1 bucuk sene falan korudum 57 yi bi ara 61 e çıktım kilo aldim azcik sonra hedef kilomu 50 ye indirdim 52 ye kadar kolay indim ama son 2 kilo yapıştı sankiii spor 57 ye inince yapmaya basladim bi ara uzun zaman ara vermistim spora 2 haftadir tekrar duzene koydum sporumu da

bana herkes zayıflama diyo iyi durmaz diyo niye iyi durmasın ki
Boyle iyisin mi diyolar hic dinleme bence bana da sana 60 tam diyolardi hala kvdemler aşırı zayifsin hoş durmuyo falan diyolar ama alakasi yok (kendileri benimle baslamislardi diyete ama onlar veremedi yediler çünkü) ben kendimi boyle iyi hissediyorum annemler ablamlarda hep der 51 sana cok guzel oluyo diye kim diyo o da onemliieşimde boyle zayif seviyii benimm senin nisanlin mi diyo yoosaamm zayiflama diye

seninkiler baya kıskanmış
yok nişanlımcım zayıfla biraz daha göbeğin gitsin diyo ama cevre zayıflama diyince kafam karışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…