Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

böcük diyet ve spor eşliğinde sağlıklı büyüyo
Aynen valla ara ogunlerimizi de beraber yapiyoruz alistirdim meyve yaninda yogurt falan yiyo şükür hep saglikli beslenmesine özen gosterdim bu yasina kadar pilates yapardik kizimla biraz kucukken bacaklarini bi esnetiyo açıyo bende cokk

plateste mi yapıyo bacak kadar boyuynaaann
cocuklar için yogurt süt peynir cok önemli yesin yesin

plateste mi yapıyo bacak kadar boyuynaaann
cocuklar için yogurt süt peynir cok önemli yesin yesin
Evet ana kiz opak kilotlu corapla bacaklari esnetiyodukk pilates lastigimiz yoktu ama teknolojide çareler tükenmez bi de pilates topunun üstünde yuvarlanıyodu al sana cocuk pilatesii süt bayiliyo zaten ama yogurt ve peynir biraz anne zoruuuyimesi lazim

ay plates cok sıkıcı yaaa ben yapamıyom denedim yani onuda iyi siz eglenmenin yolunu bulmuşunuz

ay plates cok sıkıcı yaaa ben yapamıyom denedim yani onuda iyi siz eglenmenin yolunu bulmuşunuz
Ben bi ara baya yaptim pilates ama cok etki etmedi yaa hemde 1 saat falan suruyodu ama tvde basliyodu ebru salliyla yapiyodum iyi oluyodu sonra jillian gibi kisa sureli etkili sporlari kesfedince yuzune bakmadim bida pilatesin

Dünkü menüm
Sabah 2 dilim kepek ekmeği beyazpeynir 3 teytin yumurta 1 bardak siyah cay
Öğlen yemedim
Ara ogun mandalina
Aksak 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak taze fasulye
Ara ogun yok
2 lt su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…