- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.021
Aynen birasscicikseninkiler baya kıskanmış
yok nişanlımcım zayıfla biraz daha göbeğin gitsin diyo ama cevre zayıflama diyince kafam karışıyo
Aynen valla ara ogunlerimizi de beraber yapiyoruz alistirdim meyve yaninda yogurt falan yiyo şükür hep saglikli beslenmesine özen gosterdim bu yasina kadarböcük diyet ve spor eşliğinde sağlıklı büyüyo
Aynen birasscicikayy cevreye bakma sen hangi kiloda iyi hissediyosan o kiloya kadar in
Aynen valla ara ogunlerimizi de beraber yapiyoruz alistirdim meyve yaninda yogurt falan yiyo şükür hep saglikli beslenmesine özen gosterdim bu yasina kadarpilates yapardik kizimla biraz kucukken bacaklarini bi esnetiyo açıyo bende cokk
Kiskannnc onlagg dinleme onlagiiöyle apim dimi bi ara kendimi manken sanmaya başladım herkes öyle dedi diyeverdiğim orda 2 kilo
Evet ana kiz opak kilotlu corapla bacaklari esnetiyodukkplateste mi yapıyo bacak kadar boyuynaaann
cocuklar için yogurt süt peynir cok önemli yesin yesin
Kiskannnc onlagg dinleme onlagiid
Manken olacan diye çekemiyollaabnm fit viicudumu kıskanıyollaaa
Evet ana kiz opak kilotlu corapla bacaklari esnetiyodukkpilates lastigimiz yoktu ama teknolojide çareler tükenmez bi de pilates topunun üstünde yuvarlanıyodu al sana cocuk pilatesii süt bayiliyo zaten ama yogurt ve peynir biraz anne zoruuu yimesi lazim
Manken olacan diye çekemiyollaa
Ben bi ara baya yaptim pilates ama cok etki etmedi yaa hemde 1 saat falan suruyodu ama tvde basliyodu ebru salliyla yapiyodum iyi oluyodu sonra jillian gibi kisa sureli etkili sporlari kesfedince yuzune bakmadim bida pilatesinay plates cok sıkıcı yaaa ben yapamıyom denedim yani onudaiyi siz eglenmenin yolunu bulmuşunuz
Boy önemli degil beybi incecik çiti piti minik bağyanlara bayilirimm kibarcikk1,58 boyunda manken
o dediğiniz sizden olur baaayaan
Ben bi ara baya yaptim pilates ama cok etki etmedi yaa hemde 1 saat falan suruyodu ama tvde basliyodu ebru salliyla yapiyodum iyi oluyodu sonra jillian gibi kisa sureli etkili sporlari kesfedince yuzune bakmadim bida pilatesin
bende bayılırım ama accık uzun olcekBoy önemli degil beybi incecik çiti piti minik bağyanlara bayilirimm kibarcikk
Geldim beybisiii
Kız ne kadar kaldı ki senin bunun gibi olmana daha çok yok bu kız da çok zayıf durmuyosize hayalimi gösteriyorum
bende kıvırcık olduğumdan
Evetttsende bnm gibi simit cok seviyosun galiba :) hey gidiiii önceden her sabah yerdim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?