- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.041
Geldim beybisiiinapıyon kızz
ama fit duruyoKız ne kadar kaldı ki senin bunun gibi olmana daha çok yok bu kız da çok zayıf durmuyo
Ders çalışıyordum beybi ondan şey edemedimmben gayet iyiyim canısı sen napıyosun nerelerdesin
gayet güzel yine ama öğlen niye yokDünkü menüm
Sabah 2 dilim kepek ekmeği beyazpeynir 3 teytin yumurta 1 bardak siyah cay
Öğlen yemedim
Ara ogun mandalina
Aksak 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak taze fasulye
Ara ogun yok
2 lt su
Spor yok
Evet fit duruyor nasıl başarmış acaba aaa şu senin hiç yapmadığın sporla mı dersinama fit duruyo
calış calışDers çalışıyordum beybi ondan şey edemedimm
aaa bana laf soktuEvet fit duruyor nasıl başarmış acaba aaa şu senin hiç yapmadığın sporla mı dersin
Ben de mecburum kuzu ondan yoksa hiiiiç hevesli değilimcalış calışben bıraktım artık calışmıyorum sıkıldım iyice
aaa bana laf soktuolabilir bak sporla mümkündür
sn üniye hazırlanıosun dimi kuzumBen de mecburum kuzu ondan yoksa hiiiiç hevesli değilim
Evet canımsn üniye hazırlanıosun dimi kuzum
Var ya şu detoksa o kadar güveniyom ki cuma sabahı inşallah 63.8 falan çıkarım diyorum bi de tam tersi oluyomuş kilo alıyomuşum
Ya canım valla çok gayret ediyom ama jilliana başlayınca ilk önce kilo alıyormuşsun ya öyle oldu bende de 300 gr fazla cıkıyom yani yine 65. sonra hızla düşüyor demişti @SekerPancari71 umarım öyle olurrönümüzdeki cuma listedesin kilo vermiş olursan ha gayret
Ya canım valla çok gayret ediyom ama jilliana başlayınca ilk önce kilo alıyormuşsun ya öyle oldu bende de 300 gr fazla cıkıyom yani yine 65. sonra hızla düşüyor demişti @SekerPancari71 umarım öyle olurr
benim 2 haftam bu cuma mı haftaya mı kuzusporun zararları bebeğim ben boşuna m yapmıyorumaz kaldı vala inşallah öyle olurda cumaya eksiyle girersin
Karistirmisim canim pardon sen ne kadar zamanda verdin anlatir misineskiden 88 olan benim
Ben ocak ayinda 88ile basladim.Karistirmisim canim pardon sen ne kadar zamanda verdin anlatir misin
haftaya kuzum sen 19 unda baslamışsın 2sinde 2 haftan doluyo 6 sında cuma listedesinbenim 2 haftam bu cuma mı haftaya mı kuzu
Tamamdır kuzucumhaftaya kuzum sen 19 unda baslamışsın 2sinde 2 haftan doluyo 6 sında cuma listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?