Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn canm hergun bildirim yapmayan yeni adaylari biliyosundur zaten onlarin listeye girme tarihi uzatirsin gelmiyolarrrr malummmm :)
her pazartesi bildirim yapmayanı cıkarcam ki nası fikir
yeni listedekiler pazartesi cuma bildirim yapmalı bence başta salan sonra neler yapmaz sonucta. mantıklı mı

her pazartesi bildirim yapmayanı cıkarcam ki nası fikir
yeni listedekiler pazartesi cuma bildirim yapmalı bence başta salan sonra neler yapmaz sonucta. mantıklı mı
Pazartesi derken gercek listedekiler icin mi diyosun yoksa yeni gelenler icinmi? Asil olan cuma listesi.
Bence yeni gelenlerden hergun yazmayini cikart. Arada istisnalar olur tabi ama surekli bence olmamali cunku herkes menuleri yorum yapmali, menu paylasmali hergun en az 5 kere yazmali cunku grubun aktifligi cok onemli cnm. Benim fikrim boyle tabi dedigin gibi cuma bildirim yapmayan liste hazirlarken cuma seni delu eder

yok bebeğim sadece yeni gelenler için dediydim. gecen pazartesi öyle yaptım bildirim yapmayanları cıkardım listeden 4 kişi mi ne gitti malzesef.
mesaj sayısına da dikkat edeyim evet o da öneml, çünkülüm dediğin gibi

Yeni oturdum kızlar ya yoruldum sabah kalk kahvaltı yaptık sonra alis i indirdik kizimla sonra zeytinyağlı dolma yaptım kereviz vardı kür yaptım onunla rendeleme hasladim suzdum 5 limon sıktım şişeye koydum yemeklerden önce icilcek tadı eh işte.taze fasulye vardı kartlasmadan dogradim buzluga attım bulasik falan yeni oturdum valla yoruldum

dolmayı sen yemicen dimiiii. o kadar cumlede takıldıgım sey dolmaydı evet

Bişey olmaz be spor yapcam daha şu içtim 2 lt kurumu içtim beyaz ekmek yememek bile büyük bişey benim için birde hareket evden çıkamıyodum minik cadimla hep beraberim 2014te annemi kaybettim kv de iş yok yani yanlizim annemizin değerini bilin hiç hazır sofralara yapılan yemeklere gitmedim heo biz yaptık kardesimle dünkü annem alzaymir di.konu niye dağıldı ya işte öyle herseyin değerini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…