- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.901
Benimkide cok guzel kabardiii pişiyiiiiay annem cok güzel ekmek yapar bnm bayılırım
Olur canim gelsinlerde sorariz onlara da
Bence guzel fikir canimmmo zaman salıdan salıya yapılan spor süresi topalnır hangi takım az sa o takım 20 şer dk ceza sporu yapar
bnm önerim bu sizleri dinleyelim kzlar
Benimkide cok guzel kabardiii pişiyiiiiayy cok heycanlandim tadi nasil olcak acaba aksam bi dilim yicem yemegimin yaninda bugun super gidiyorum ben sifirr kacamak
hahah saka yapiyorum panpikimmmSende bu takimin uyesisin ni yer isgal etmesihem yakinda listede de olcaksin hadiii hadiii spor candirrrrrrr
hadi o zaman madem ölee seç takımınıhahah saka yapiyorum panpikimmmben buranin demirbasiyim
Ayy regl olcam galiba oram buram agriyo reglken yapmam ben sizi etkiler ben iyisi gruba gelince katiliyim cnmmmhadi o zaman madem ölee seç takımını
Tamam tatlım leslie yapacağım ben bugun mu başlıyoruz
anlaştıkAyy regl olcam galiba oram buram agriyo reglken yapmam ben sizi etkiler ben iyisi gruba gelince katiliyim cnmmm
Ayyy kesin biz yenicezzKızlarrrSekerPancarii @selcanmehmetcan ben bugün 3 mil leslie yaparım yani her gün 45 dk da benden hadi bakalımmmm yenecezz
Zaten aksam ton balikli salata yicem bir dilim ekmek hakkim dimiimaşallah kuzu ekmeği haketmişin
ben öğle 3 çatal makarna yedim
KızlarrrSekerPancarii @selcanmehmetcan ben bugün 3 mil leslie yaparım yani her gün 45 dk da benden hadi bakalımmmm yenecezz
Ayyy kesin biz yenicezzyihhuuuuu
Zaten aksam ton balikli salata yicem bir dilim ekmek hakkim dimiipişti ekmegim sogusun kesicemm Eki Görüntüle 1933945 eger tadi guzel olursa artik ekmegimi kendim yapicimm tabi bundan bi dilim yersem iki üç dilim kadar oluur ben onu normal bi dilim ekmek ölçüsünde yicem
Yemek icin hiyecenlaniyrummbaya da kabarmış yalnız heee
Tabisiiihahah saka yapiyorum panpikimmmben buranin demirbasiyim
afiyet olsun kuzu bende cok açıktıımmmmYemek icin hiyecenlaniyrummyemegimi hazirliyorum aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?