- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.921
Super olmsssss panpik afiyet olsnnnnn bende yulafciklarsan skliom ekmek mi yapsam bende bana fazla geliyo diye yapmiorm ama bu guzel olmsssssssZaten aksam ton balikli salata yicem bir dilim ekmek hakkim dimiipişti ekmegim sogusun kesicemm Eki Görüntüle 1933945 eger tadi guzel olursa artik ekmegimi kendim yapicimm tabi bundan bi dilim yersem iki üç dilim kadar oluur ben onu normal bi dilim ekmek ölçüsünde yicem
Tabisiii[/QUOTE ]
Aynenyalnız bide boş durmıcaz herhalde
o geliyo ben gidiyom akşamları öle denk geliyozAynen@munter nerde
Tamam babyo geliyo ben gidiyom akşamları öle denk geliyoz
kuzu hadi sen benmunter boş geçirmiyoruz bu akşamı az spor yapıyoruz
Ayyyyy yinemi o listeeeeeaynen canım liste paylaşıcaz o listeye hergün yaptığımız sporları ekleyip her hafta salı toplayıp hangi takım daha cok bulacağızz
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah kahvaltıdan önce 5 fistik sekersiz nescafe spora enerji
Sabah: 1 buçuk dilim ekmek, 1 tatli kasigi yagla pismis yumurta, 1 tatli kaşığı labne,3 zeytin,1çay kasigi tereyağı,1 cay kasigi sos, 1tatli kaşığı tulum peyniri,1çay kaşığı bal,1 tatli kaşığı tahinpekmez, sekersiz çay
(336 kalori)
Öğle: 1 tabak haşlanmis karnabahar brokoli, küçük kase haşlanmış üzüm çekirdekli makarna(kuru halde 40gr)
(190 kalori)
Aksam: 54 gr ton balığı, 1 tabak yagsiz salata, 3 kaşik tahinli piyaz, 32 gr kendi yaptigim tambugday ekmegimden1 bardak light kola
(296 kalori)
Toplam 845 kalori
Kizlar kalorimi bi tabloya göre aliyorum bugun almam gereken kalori 839 du 6 fazla almışım olur o kadar yaniizikzak kalori yöntemi yapicam yani hergün degisik olcak kalorim Eki Görüntüle 1934004 bu tablonun yag kaybi bölümüne gore alicam
Harika oldu panpikkSuper olmsssss panpik afiyet olsnnnnn bende yulafciklarsan skliom ekmek mi yapsam bende bana fazla geliyo diye yapmiorm ama bu guzel olmsssssss
Saol canimmmAfiyet olsun canımguzel
Yok kiz bu menü listesi degil spor yapicaz ya yarisicaz onun listesi
Geldimmmm canikommmm @ParteMoralll
Ayyy çohh korktum ben spor yapamiom ama yarışmicam spordan yanaYok kiz bu menü listesi degil spor yapicaz ya yarisicaz onun listesi
Afiyet olsun canimm guzel menunMenüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 4 zeytin kk peynir 2çay kaşığı tahin
Ara marulla 3 tane çiğköfte
Öğlen fiŕinda karnabahar sarimsakli yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1kepce mercimek çorbası 4 yk yoğurt
Su 2.5 litreye tamamlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?