Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Super olmsssss panpik afiyet olsnnnnn bende yulafciklarsan skliom ekmek mi yapsam bende bana fazla geliyo diye yapmiorm ama bu guzel olmsssssss
Tabisiii[/QUOTE]

Menüm
Sabah kahvaltıdan önce 5 fistik sekersiz nescafe spora enerji
Sabah: 1 buçuk dilim ekmek, 1 tatli kasigi yagla pismis yumurta, 1 tatli kaşığı labne,3 zeytin,1çay kasigi tereyağı,1 cay kasigi sos, 1tatli kaşığı tulum peyniri,1çay kaşığı bal,1 tatli kaşığı tahinpekmez, sekersiz çay
(336 kalori)
Öğle: 1 tabak haşlanmis karnabahar brokoli, küçük kase haşlanmış üzüm çekirdekli makarna(kuru halde 40gr)
(190 kalori)
Aksam: 54 gr ton balığı, 1 tabak yagsiz salata, 3 kaşik tahinli piyaz, 32 gr kendi yaptigim tambugday ekmegimden1 bardak light kola
(296 kalori)
Toplam 845 kalori

Kizlar kalorimi bi tabloya göre aliyorum bugun almam gereken kalori 839 du 6 fazla almışım olur o kadar yaniizikzak kalori yöntemi yapicam yani hergün degisik olcak kalorim bu tablonun yag kaybi bölümüne gore alicam

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 4 zeytin kk peynir 2çay kaşığı tahin
Ara marulla 3 tane çiğköfte
Öğlen fiŕinda karnabahar sarimsakli yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1kepce mercimek çorbası 4 yk yoğurt
Su 2.5 litreye tamamlanacak

Afiyet olsun canım guzel

Super olmsssss panpik afiyet olsnnnnn bende yulafciklarsan skliom ekmek mi yapsam bende bana fazla geliyo diye yapmiorm ama bu guzel olmsssssss
Harika oldu panpikk pambık gibi oldi dişi da çıtır bayildim
Bak tarifi burda yapmak isteyen olursa burda normal unla yapilmis ve içine susam koymus kadin ben 500 gr tambugday unu kullandim 2 kaşik yulaf ezmesi instat mayanin yaridan az fazlasi bi tatli kasigi tuz az da zerdeçal attim cok faydali herseyde kullanıyorum ben ama tambugday unu daha fazla su cektiginden suyu biraz artirmak gerekiyomus bende artirdim ama olcmedim goz karari koydum kivami videoda guzel anlasiliyo zaten

Afiyet olsun canimm guzel menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…