Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben olsam hemen uyurum uyku önemli
Gocam gece 12 de geliyii bu hafta işten onu bekliyom yok kiz ben kizim uyusa da acik tek başıma olmanin keyfini çıkarsam diye bekliyom asıl sessizlik onemli sen sabah 8 den akşam 7 ye kadar konusan bir bücürük nedir bilir msn sorulaarr sorulaarrr o neydi bu kimdi şu nasildi bu nedendiiiiii

Ay evet o da zor yaa ben yegenlerimle kısa süre bile ugrasamiyorun

Ay evet o da zor yaa ben yegenlerimle kısa süre bile ugrasamiyorun
Kiz onlar keyifli oluyo ben küçüğüm ama en büyük cocuk bende ablalarim benim kizi sevip ayy ne tatli derdi dogurunca gördüler en büyük ablamin kizi 2 bucuk yasinda ortanca ablamin 9 aylik kizi benim kiz 4 yaşında hepimizin kizi var hic bir araya gelemiyohhh hepsi birbirini kiskaniyoo kavga sac yolma aglama ben pert oliyuu

Ayy biz kuzenlerle ne güzel anlaşırdik bi araya gelelim diye beklerdik hep şimdiki nesil fenaa

Esim akrep burcu cok severm akrepleri.
Kuzenimde akrep kiz onuda cok sveermmm nye oyle diyosun kiz
Ben bogaya kiziyodm kixim boga oldu
Çok haşin bir kizim vağ inat kıskanç en guzel ben hep en guzel benim olsun her konuda takintili daha neler sayyim Allah sonumu hayir etsin buyuyunce nörecem Allah canlarini sag etsin boga tanidigim yohidur ama senin gizi severim

Çok haşin bir kizim vağ inat kıskanç en guzel ben hep en guzel benim olsun her konuda takintili daha neler sayyim Allah sonumu hayir etsin buyuyunce nörecem Allah canlarini sag etsin boga tanidigim yohidur ama senin gizi severim
Ayyyyy nolucaaakkk buyudukce gecerrr fistik kiziminnn. Benim fistikda buyucek simdiden ben ne desem ac desem acmam kapat desem kapatmam yuru kizim desem yuruuuu diye bagriyo yada yapma diyince biraaaaak diyo inatci olcak kesin ama ossun napalim bide daha 20 aylik

Kız noldu anam kusura bakmayın sabahtan beri pertim çıktı sindi evime geldim öğle oturmam vardi anaamm görenler ay nasıl zayifladin millet şaşırıyor bende simardim tabi yokkk beyaaaa ne zayıflaması alt tarafı 12kg cuk Gitti dedim
Evet kızlar ben 40 dk yürüyüş yaptım.
Akşam yemeğim ve öğle yemeğim arabaşı çorbası ictim.aksamda babam gilde arabası benden dedim sağolsun hemen 5 komşusunu davet etti ben de yedirdim bı arabasi amma yoruldum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…