- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.961
Gocam gece 12 de geliyii bu hafta işten onu bekliyomBen olsam hemen uyurum uyku önemli
Ay evet o da zor yaa ben yegenlerimle kısa süre bile ugrasamiyorunGocam gece 12 de geliyii bu hafta işten onu bekliyomyok kiz ben kizim uyusa da acik tek başıma olmanin keyfini çıkarsam diye bekliyom asıl sessizlik onemli sen sabah 8 den akşam 7 ye kadar konusan bir bücürük nedir bilir msn sorulaarr sorulaarrr o neydi bu kimdi şu nasildi bu nedendiiiiii
Rahatlığa bakKesinama ben listede digilimmm
Kiz onlar keyifli oluyo ben küçüğüm ama en büyük cocuk bende ablalarim benim kizi sevip ayy ne tatli derdi dogurunca gördülerAy evet o da zor yaa ben yegenlerimle kısa süre bile ugrasamiyorun
En cok kiloyu ben vercem görciksiniz utanaciksinizRahatlığa bak
Gorelim bakalim
Ayy biz kuzenlerle ne güzel anlaşırdik bi araya gelelim diye beklerdik hep şimdiki nesil fenaaKiz onlar keyifli oluyo ben küçüğüm ama en büyük cocuk bende ablalarim benim kizi sevip ayy ne tatli derdi dogurunca gördüleren büyük ablamin kizi 2 bucuk yasinda ortanca ablamin 9 aylik kizi benim kiz 4 yaşında hepimizin kizi var hic bir araya gelemiyohhh hepsi birbirini kiskaniyoo kavga sac yolma aglama ben pert oliyuu
Ben su an kaç kiloyum bilmiyorum ama 56.9 dan yukardayim o net yani kesin en son +500 DumEn cok kiloyu ben vercem görciksiniz utanaciksiniz
Benim kiz ilk torun ve akrep burcu deyip susuyorumAyy biz kuzenlerle ne güzel anlaşırdik bi araya gelelim diye beklerdik hep şimdiki nesil fenaa
Daha cumaya iki gün vağ umutsuz olmağBen su an kaç kiloyum bilmiyorum ama 56.9 dan yukardayim o net yani kesin en son +500 Dum
Esim akrep burcu cok severm akrepleri.Benim kiz ilk torun ve akrep burcu deyip susuyorumkiskamccccc fesattt dermisimmm ahajahagagajakabavahahwggajw
Çok haşin bir kizim vağEsim akrep burcu cok severm akrepleri.
Kuzenimde akrep kiz onuda cok sveermmm nye oyle diyosun kiz
Ben bogaya kiziyodm kixim boga oldu
Kuzu biliyommm of söz yarın çok iyi olcammAhaha tekrarliyorum kuzum artidayiz
Hehehheh 15 dk mii
Ayyyyy nolucaaakkk buyudukce gecerrr fistik kiziminnn. Benim fistikda buyucek simdiden ben ne desem ac desem acmam kapat desem kapatmam yuru kizim desem yuruuuu diye bagriyoÇok haşin bir kizim vağinat kıskanç en guzel ben hep en guzel benim olsun her konuda takintili daha neler sayyim Allah sonumu hayir etsin buyuyunce nörecem Allah canlarini sag etsin boga tanidigim yohidur ama senin gizi severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?