- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.001
Ahahahahahhİnsan cocugunu övr biraz
Superr canimm dksina bakarsin kac dk sürüyosa yazarsin pembis takimimiza
Aynen kuzum yaa canlari sagolsun bazen benim kafa zor kaldiriyiiAyyyyy nolucaaakkk buyudukce gecerrr fistik kiziminnn. Benim fistikda buyucek simdiden ben ne desem ac desem acmam kapat desem kapatmam yuru kizim desem yuruuuu diye bagriyoyada yapma diyince biraaaaak diyo inatci olcak kesin ama ossun napalim bide daha 20 aylik
Hosgeldin canimmBen araniza yeni katildim 87 kiloyum ve ilk hedefim 75 kiloya inmek yardimlariniz ve motivasyonunuz icin araniza katildim simdiden tesekkurler
Superr canimm dksina bakarsin kac dk sürüyosa yazarsin pembis takimimiza
günaydın canısıııı bnde ayaklarımı sallasam spor sayılır mııııGunaydin tatlislarr spoğ yapiyooree
Ahahahahahhdün başımı çok agritmisti da isyaaannnndi o küçücük canimm kii o benimm anasinin kuzusu akillica pepesiyle evcilik oynuyo
Baya da suruyomus kiz super valla yürüyüş de yapiyosun harikasin sporla hem zayif hem fit olucazTmm canm tahminim 35-40 dk suruyordu birde isaretli olan hareketler hepsinden 50'ser yapilacak ve üç Tur olacak. Ben dun 40dk yuruyus yaptim di
Ayy cok istiyo biliyo msn ablamin kizi 9 aylik cok seviyo onu diger ablamin kizi 2 bucuk yasinda onunla anlasamiyo hep kavga ediyolar ama kucukle iyi arasiuslu uslu oy maşallah bi kardeşi olsa napar acaba
Hahahagahajhaghkııızzz yolarım seni sensin mor
Dimi kizzValla ismimiz cok sahane ellerine saglik şekercimm.hedefcim sizin isimde hayirli olsun kiz mor ferahdir :))
Dksini tutarmışsın 30 dk ayak salladim diyegünaydın canısıııı bnde ayaklarımı sallasam spor sayılır mıııı
1 kilo vermisim bennnnçabuk gelen çabuk gidiyor
Valla ismimiz cok sahane ellerine saglik şekercimm.hedefcim sizin isimde hayirli olsun kiz mor ferahdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?