Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben araniza yeni katildim 87 kiloyum ve ilk hedefim 75 kiloya inmek yardimlariniz ve motivasyonunuz icin araniza katildim simdiden tesekkurler

Merhaba hoş geldin kaç yaşındasın boyun kaç tam benim başladığım kilo ve şimdiki kilo 75kg dayım.canim başkanımız sefimiz kaptinn sana kuralları anlatır yardımcı olacaktir...

Merhaba hoş geldin kaç yaşındasın boyun kaç tam benim başladığım kilo ve şimdiki kilo 75kg dayım.canim başkanımız sefimiz kaptinn sana kuralları anlatır yardımcı olacaktir...
Evet yardima ihtiyacim var kurallari okudum ama yanlis yapmak istemiyorum hosbulduk 29 yasindayim 1.72 boyundayim

Şimdi hedefim 70ve 65 kg olmak bir 10 kg daha verirsem çok mutlu olacağım boyumda kısa ben sağlık için verecegim
Evet yardima ihtiyacim var kurallari okudum ama yanlis yapmak istemiyorum hosbulduk 29 yasindayim 1.72 boyundayim

Oooo maşallah boyun super Burda insan daha istikrarlı kararli oluyor ve birbirimize destek olarak bu kilolarımizdan kurtulacagiz inş.. ayrıca yanlış yapacak hiç birşey yok korkma kaptanımız kaptinn yardimci olacak
İki hafta deneme süren oluyor ve her akşam topluca yediğimiz menüleri yazıyoruz birbirimize yorum yapıyoruz vs zaten Burda kaldığın sürece ogrenirsin ve kesin kilolara elvada dicegizzz

Oooo maşallah boyun super Burda insan daha istikrarlı kararli oluyor ve birbirimize destek olarak bu kilolarımizdan kurtulacagiz inş.. ayrıca yanlış yapacak hiç birşey yok korkma kaptanımız kaptinn yardimci olacak
İki hafta deneme süren oluyor ve her akşam topluca yediğimiz menüleri yazıyoruz birbirimize yorum yapıyoruz vs zaten Burda kaldığın sürece ogrenirsin ve kesin kilolara elvada dicegizzz[/QUOTE]
Simdiden motive oldum bile sagol

Aha yükledim valla inanamıyorum
bu kadınlar nelere kadir rabbim korkun benden telin herşeyini kurdalaya kurdalaya burayı buldum kk kulubu
Niysee ben yatar kızlar yarında yoğun bı günüm geçecek anca akşama görüşürüz öpüldünüz

• herkese günaydın,
  • Yarın itibari ile diyetisyene başlıyorum.
  • Dün akşam düşündüm taşındım Bu vücuduma çektirdiğim yeter ayaklarım artık isyan eder oldu
  • dün marketten eve gelene kadar kollarım koptu neden elimdeki poşetler ağır geldi.
  • ben poşetleri 5 dakika taşıyamazken bu garibim ayaklarım 110 kiloyu nasıl taşısın
  • sizlere de kendime de söz veriyorum ki ben bu kilolardan 2017 yılında Allahımın izniyle kurtulucam
  • sizlerde desteğinizi esirgemezseniz sevinirim
  • duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.
  • tşk

Ben araniza yeni katildim 87 kiloyum ve ilk hedefim 75 kiloya inmek yardimlariniz ve motivasyonunuz icin araniza katildim simdiden tesekkurler

Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

şimdi kuralları gözden geçirelim

cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.

zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.

tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız

Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.

2 hafta deneme suren

3. haftada listeye girme sürecin var.

bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

canııımmmm
cok doğru bi karar vermişsin gercekten biz senin yanndayız sen yeter ki iste
diyetisyen listeni kaçamaksız ugularsan kıza zamnda 100 ün altına düşeceksin bak gör

canııımmmm
cok doğru bi karar vermişsin gercekten biz senin yanndayız sen yeter ki iste
diyetisyen listeni kaçamaksız ugularsan kıza zamnda 100 ün altına düşeceksin bak gör
inşallah tek isteğim sizlerle paylaşacağım tşk yanımda olduğunuz için

inşallah tek isteğim sizlerle paylaşacağım tşk yanımda olduğunuz için

hadi bakalım
en başta kendin için istemen gerekiyor çünkü bu vücutlar bizim değiştirme imkanımız yok o yüzden iyi bakmamız gerekiyor yoksa bi yerde muhakkak sorun cıkartıyor
ama tabikide sadece senin yaptıgın bişey değil bu hepimiz hata yapıyoruz yanlış beslenıyoruz spor yapmıyoruz yada sporu abartıp cok zorluyoruz vs. herseyi kararında yapmamız gerek ki istediğimiz sonuclara en saglıklı sekilde ulaşabilelim
senin yapman gereken sana ugun olan dşyeti yapmak ve fırsat buldukca hareket etmek(bak spor demiyorum ona daha var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…