- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #170.981
Ben araniza yeni katildim 87 kiloyum ve ilk hedefim 75 kiloya inmek yardimlariniz ve motivasyonunuz icin araniza katildim simdiden tesekkurler
Selcanmehmetcan ne kadar zamanda 87 den 74 e kadar indin merak ettim tebrik ederim bu arada
Evet yardima ihtiyacim var kurallari okudum ama yanlis yapmak istemiyorum hosbulduk 29 yasindayim 1.72 boyundayimMerhaba hoş geldin kaç yaşındasın boyun kaç tam benim başladığım kilo ve şimdiki kilo 75kg dayım.canim başkanımız sefimizkaptinn sana kuralları anlatır yardımcı olacaktir...
Evet yardima ihtiyacim var kurallari okudum ama yanlis yapmak istemiyorum hosbulduk 29 yasindayim 1.72 boyundayim
sağolundenicem
Benim kiz ilk torun ve akrep burcu deyip susuyorumkiskamccccc fesattt dermisimmm ahajahagagajakabavahahwggajw
Ben araniza yeni katildim 87 kiloyum ve ilk hedefim 75 kiloya inmek yardimlariniz ve motivasyonunuz icin araniza katildim simdiden tesekkurler
- herkese günaydın,
- Yarın itibari ile diyetisyene başlıyorum.
- Dün akşam düşündüm taşındım Bu vücuduma çektirdiğim yeter ayaklarım artık isyan eder oldu
- dün marketten eve gelene kadar kollarım koptu neden elimdeki poşetler ağır geldi.
- ben poşetleri 5 dakika taşıyamazken bu garibim ayaklarım 110 kiloyu nasıl taşısın
- sizlere de kendime de söz veriyorum ki ben bu kilolardan 2017 yılında Allahımın izniyle kurtulucam
- sizlerde desteğinizi esirgemezseniz sevinirim
- duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.
- tşk
Aha yükledim valla inanamıyorum
bu kadınlar nelere kadir rabbim korkun benden telin herşeyini kurdalaya kurdalaya burayı buldum kk kulubu
Niysee ben yatar kızlar yarında yoğun bı günüm geçecek anca akşama görüşürüz öpüldünüz
inşallah tek isteğim sizlerle paylaşacağım tşk yanımda olduğunuz içincanııımmmm
cok doğru bi karar vermişsin gercekten biz senin yanndayız sen yeter ki iste
diyetisyen listeni kaçamaksız ugularsan kıza zamnda 100 ün altına düşeceksin bak gör
inşallah tek isteğim sizlerle paylaşacağım tşk yanımda olduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?