Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende 2. yegenimi sevemiydum büyük olan hemen teyzeme küstüm ben diyodu bakmıyodu yüzüme

güçün içinde kafadan 5 saat salalarım ben
Günaydın canlar fıstığım ben bugun 1 saat yürüyüş yapacağım esim evde çocuğu ona bırakıp kendimi yürüyüşe vuracağım dün de leslie yapacaktım ama indiremedim telden açıp izleyemeyorum çok net yiyor bugün annemgile gidip indireceğim affit bini dün için telafi edeceğim söz

günaydın canısııı
ilk gün için olsun kuzum bende 15 dk yaptım zaten valla bende yürüyüş yapmayı planlıyorum sahşen iş çıkısı yarım saat yürüsem eve gelip 1 saat spor yapsam günde 1.5 saat yapar munter den ses yok nete mi giremiyo acaba böyle yapmazdı normalde o

Merhaba kızlar.pembe ve mor takıma şimdiden başarılar diliyorum kalbim sizinle.benim minik 3-4 gündür saat başı kalkıyor ishalden dolayı çok uykusuzum reglim.yine de diyetime dikkat edip sporumu ihmal etmiyorum.öpüldünüz

merhaba canıım
cok teşekkür ediyoruz. gemedi mi daha hastalıgı yazık kuzuma

SPOR LİSTESİ(03/10ocak)

PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52 dk
Selcanmehmetcan: 40 dk
edan18 : 45 dk

MOR TAKİM
hedef52: 15 dk
htc71 :
munter :

Ben 29 yasinda 172 boyunda ve 87 kiloyum simdilik hedefim 75 e inmek dogum kilolarim bunlar 1 senedir ver al ver al oldu istikrar gosteremedim anliycaginiz

Çok geçmiş olsun canım kuzuna inşallah hemencecik toparlar
Ben 29 yasinda 172 boyunda ve 87 kiloyum simdilik hedefim 75 e inmek dogum kilolarim bunlar 1 senedir ver al ver al oldu istikrar gosteremedim anliycaginiz
hoşgeldin canım takimimiza

burda o ıstıkrarı yakalarız canım inşallah. bende 23 yaşındayım 57 kiloyum boyum 1.58
61 le başladım hedefim 54 hep beraber istediğimiz kilolara ineriz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…