- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.021
Ayy cok istiyo biliyo msn ablamin kizi 9 aylik cok seviyo onu diger ablamin kizi 2 bucuk yasinda onunla anlasamiyo hep kavga ediyolar ama kucukle iyi arasiama ben sevmicem babasi sevmicek o zaman kiyamet kopabiliyo onunla aliştirma yapiyoruz simdilik
güçün içinde kafadan 5 saat salalarım benDksini tutarmışsın 30 dk ayak salladim diye
Günaydın canlar fıstığım ben bugun 1 saat yürüyüş yapacağım esim evde çocuğu ona bırakıp kendimi yürüyüşe vuracağımgüçün içinde kafadan 5 saat salalarım ben
Günaydın canlar fıstığım ben bugun 1 saat yürüyüş yapacağım esim evde çocuğu ona bırakıp kendimi yürüyüşe vuracağımdün de leslie yapacaktım ama indiremedim telden açıp izleyemeyorum çok net yiyor bugün annemgile gidip indireceğim affit bini dün için telafi edeceğim söz
Tamam olugggo zaman kim kaybederse o mor olsun sonraki hafta
Saol tatlikommwuhuuuu tebrikleerrrben korkuyom tartılmaya
Merhaba kızlar.pembe ve mor takıma şimdiden başarılar diliyorumkalbim sizinle .benim minik 3-4 gündür saat başı kalkıyor ishalden dolayı çok uykusuzum reglim.yine de diyetime dikkat edip sporumu ihmal etmiyorum.öpüldünüz
Ben 29 yasinda 172 boyunda ve 87 kiloyum simdilik hedefim 75 e inmek dogum kilolarim bunlar 1 senedir ver al ver al oldu istikrar gosteremedim anliycaginizHoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
şimdi kuralları gözden geçirelim
cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.
zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.
tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız
Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.
2 hafta deneme suren
3. haftada listeye girme sürecin var.
bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hosbulduk tesekkurlerHosgeldin canimm
Çok geçmiş olsun canım kuzuna inşallah hemencecik toparlarMerhaba kızlar.pembe ve mor takıma şimdiden başarılar diliyorumkalbim sizinle .benim minik 3-4 gündür saat başı kalkıyor ishalden dolayı çok uykusuzum reglim.yine de diyetime dikkat edip sporumu ihmal etmiyorum.öpüldünüz
hoşgeldin canım takimimizaBen 29 yasinda 172 boyunda ve 87 kiloyum simdilik hedefim 75 e inmek dogum kilolarim bunlar 1 senedir ver al ver al oldu istikrar gosteremedim anliycaginiz
Ben 29 yasinda 172 boyunda ve 87 kiloyum simdilik hedefim 75 e inmek dogum kilolarim bunlar 1 senedir ver al ver al oldu istikrar gosteremedim anliycaginiz
SPOR LİSTESİ(03/10ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52 dk
Selcanmehmetcan: 40 dk
edan18 : 45 dk
MOR TAKİM
hedef52: 15 dk
htc71 :
munter :
Ilk gün patladık ama olsun diğer günler var daha yılmak yokayy ilk günden arada ki farka bak hele
Ilk gün patladık ama olsun diğer günler var daha yılmak yokaçığı kapatırız elbet demi keptın
Ehuehuehuuarada ki fark 122 dk kuzubu farkı kapatıp bide üstüne eklememiz gerek bu akşam yani 1er saat kesin bide fazlasını yapmamız lazım
Ehuehuehuuçalışın çalışınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?