- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.041
merhaba canıım
cok teşekkür ediyoruz. gemedi mi daha hastalıgı yazık kuzuma
Sağolun kızlar.bugün sanki biraz daha iyi gibi.merhaba canıım
cok teşekkür ediyoruz. gemedi mi daha hastalıgı yazık kuzuma
canim cok gecmis olsunnnnnMerhaba kızlar.pembe ve mor takıma şimdiden başarılar diliyorumkalbim sizinle .benim minik 3-4 gündür saat başı kalkıyor ishalden dolayı çok uykusuzum reglim.yine de diyetime dikkat edip sporumu ihmal etmiyorum.öpüldünüz
Ayy hic keyfimmm yoook ama bu iyi geldio yönden bakınca çok haklısın evet yiyelim biz en iyisi
kuzu sen daha iyileşmedin miAyy hic keyfimmm yoook ama bu iyi geldi
Arkadaslar evde ne tur spor yapiyorsunuz bebegim var disari cikamam ama spor da sart
Kizlar dun gelemedim is cok yogundu aksamda misafir geldi giremefim ne cok konustunuz oyle bi ozet gecinnn noluuur nasil okuyayimmm bennn o sayfalari
Reglinin ilk günü yapma zaten spor canimmmsekerpancari 71 canım bugun ogleden sonra regl oldum iki buklumum bugun spor yapamican cok canım aciyyy aff ola yarin inşallah telafisi olur..
Hosgeldin tatlisssKizlar dun gelemedim is cok yogundu aksamda misafir geldi giremefim ne cok konustunuz oyle bi ozet gecinnn noluuur nasil okuyayimmm bennn o sayfalari
Reglinin ilk günü yapma zaten spor canimmmben yaptimmm boll bolll 57 dk
Hosgeldin canimmmm kiz sen editör mü oldunn hayirli olsunnnn14. takım güzel toparlanmış sevindim
sizlerin desteğiylee
Hosgeldin canimmmm kiz sen editör mü oldunn hayirli olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?