- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.061
kuzu seni ilgilendiren tek kısım spor yarışı yapıyoruz
sen ben htc71 bi tkım.
sekerpancarı edan selcan bi takım
her sabah liste paylaşcam oraya yaptıgımız spor dk sını yazcaz sonra her salı o liste toplancak o yüzden acilennn spora baslaman gerekiyo
Hosbulduk bebissHosgeldin tatlisss
aa farketmemiştim hayırlı osssuunnn
Teşekkürler canım .
Yazacaaammmben olsam listeye işlerdim yoksa mızıkcılık yaparım listeye yazılmamış sayılmaz diye
yaaaa
ben 70 e inemedim ama spor a baslayayimmm
ne zaman baslicaz hemen mi
Hosbulduk bebiss
Eliptik pisklete bincemmmm yatiyiii odada bir ise yarasinbaşla canım hemen hemenama leslie falan yap yada yürüyüş yani öle hızlı sporlar yapma şimdilik
Yazacaaammmçirkefleşirim bahhh
hadi cıkart onu hemen bende eve gidim başlarızEliptik pisklete bincemmmm yatiyiii odada bir ise yarasin
Menumm
sabah
2 ad. Peynirli sigara boregi
Ogle
1 porsuyon ezogelin corba
1 porsiyon tavuk izgara
2 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon salata
Ara
1 nescafe ve minicik browni
Aksam
1 kasik ispanak
1 kasik manti
1 kase domates corbasi
Kizlar iznijiz olursa cikolatali pasta yimek istiyom kocisim aldi azzicik yiyimmi lufennn
Anlastikkk kuzu bende bi yemek yiyeyim enerji toplayayimmmmhadi cıkart onu hemen bende eve gidim başlarız
Anlastikkkkk zuzuuuuuuucoookk ince bi dilimmmmmmm.. bak listeye gircen dikkat et bu haftaa
ben çirkefleştim bilem
kuzu seni ilgilendiren tek kısım spor yarışı yapıyoruz
sen ben htc71 bi tkım.
sekerpancarı edan selcan bi takım
her sabah liste paylaşcam oraya yaptıgımız spor dk sını yazcaz sonra her salı o liste toplancak o yüzden acilennn spora baslaman gerekiyo
kuzu sabaha kadar eve girme bana sorarsan kaç saat fazla olursa kardırtm cnaım bende eve gitcem birazdan yemek yiyip başlarım spora
Menü iyi her öğün hamur işi var ekmek var ama bende sabah poğaça yedim ondan sesimi çıkartmak istemiyorumAnlastikkkkk zuzuuuuuuu
Menume yorum yapmadinnn nidennn nidennn
ayy valla bugun gozum dondu nerdeyse bozacaaadım diyeti ama kendimi spora verimm şuan sakinim pirasam pisti corba da pissin hemen yicemmm açim aç açken fazla çirkef olabilerem
ayy valla bugun gozum dondu nerdeyse bozacaaadım diyeti ama kendimi spora verimm şuan sakinim pirasam pisti corba da pissin hemen yicemmm açim aç açken fazla çirkef olabilerem
Bak sennnbiz gecerizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?