Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz aslinda ogluna aşık olmasi gerekirdi tek ya seni kiskanip daralması gerekirdi niye oyle olmadi ki
Onuda yapiyor kiz Alttan alttan gorumcelerle laf sokiyor sekercim ablan soyle ablan boyle yapar soyle iyi boyle Başkaları bana özenir ne iyi gelinin var diye benim kaynana da hiç oralı olmaz

Onuda yapiyor kiz Alttan alttan gorumcelerle laf sokiyor sekercim ablan soyle ablan boyle yapar soyle iyi boyle Başkaları bana özenir ne iyi gelinin var diye benim kaynana da hiç oralı olmaz
Hahhh simdi taşlar oturdu yerineahahahjakaksjskskaksjsbsbsbj

Bnmkide yaptıklarımi beğenmez hep bi eksik hep bi vasat ama kendi yaptı mı tadindan yenmez

Bnmkide yaptıklarımi beğenmez hep bi eksik hep bi vasat ama kendi yaptı mı tadindan yenmez
Ayni benimki iste benim elim cok lezzetlidir ve becerikliyimdir @ParteMoralll bilir gerçekten her yaptigim guzel olur esimde benim yemeklerimi daha cok beğenir ama kendi evinde kıtlıktan çıkmış gibi yiyen kvdem benim evde kus kadar yiyesi tutar herkes tabak tabak yerken

Benimki de bizde öyle yer hepsi mi ayni

Elindekinin kiymetini bilmiyosa demek
Cazgir bi geline düşeydi görürdü ben melekim hiç bi dediğine karışmam uzakta zati kötü olmayak diye melekim Melek ama bu yaz artık yetti dedim bidahaki geldiğimizde devam ederse cevap veririm didim kocaya arada kalmasın diye hiç oralı olmuyorum ama isyan bayraklarını çektim bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…