- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.261
Onuda yapiyor kiz Alttan alttan gorumcelerle laf sokiyor sekercim ablan soyle ablan boyle yapar soyle iyi boyleKiz aslinda ogluna aşık olmasi gerekirdi tek yaseni kiskanip daralması gerekirdi niye oyle olmadi ki
Hersylerine kariscam kardeşimin ceyizini ben yapiyom zaten bnm istediklerimi aliyorumGeleceğin 1 numaralı gorumce adayi
Yakalanirsam hiç birinizi tanimiyorumSakinnn süylemeeebende gizlice kullaniyom aman diyimmm
Ayy bende oyle bi durum olsa cinnet gecirirdim zaarrYok kız senlik bişi değil her yerde yanimizdalar nişan alisverisine bile anneler gelmedi kuzenlerle gittik
Uzun balik model giyerse bide gorersinAhahahsha piisssgiycek zaten kim engel olabilir ona
Hahhh simdi taşlar oturdu yerineOnuda yapiyor kiz Alttan alttan gorumcelerle laf sokiyor sekercim ablan soyle ablan boyle yapar soyle iyi boyleBaşkaları bana özenir ne iyi gelinin var diye benim kaynana da hiç oralı olmaz
Yakalanirsam hiç birinizi tanimiyorum
Bnmkide yaptıklarımi beğenmezanniiiii ayyy kvdem yeminler eder seni kizimdan ayirmam diye ben baklava açtım varya super oldu tek yorum şuydu kvdemden olurr ya ogreniyo insan vallahi bak gorumcem gecen bi kek yapmis hicde kabarmamis ayy Allah im bir övüyo nasil guzel olmus yagi da tam kivamindaymis yumusacikmi hakediyo benim kvdem herseyi
Hersylerine kariscam kardeşimin ceyizini ben yapiyom zaten bnm istediklerimi aliyorum
Elindekinin kiymetini bilmiyosa demekOnuda yapiyor kiz Alttan alttan gorumcelerle laf sokiyor sekercim ablan soyle ablan boyle yapar soyle iyi boyleBaşkaları bana özenir ne iyi gelinin var diye benim kaynana da hiç oralı olmaz
Ayni benimki isteBnmkide yaptıklarımi beğenmezhep bi eksik hep bi vasat ama kendi yaptı mı tadindan yenmez
İç çamaşırı almıştım hepsine hediye olarak yarancaz ya salak benAyy bende oyle bi durum olsa cinnet gecirirdim zaarrne isi var kiz kuzenin alisverisinde
Kirmizi alaydinİç çamaşırı almıştım hepsine hediye olarak yarancaz ya salak ben
Ben gözlerimi kapadı mm bekliyorumUzun balik model giyerse bide gorersin
Ben gözlerimi kapadı mm bekliyorum
Bn küçük gorumceyim fenayim
Benimki de bizde öyle yer hepsi mi ayniAyni benimki istebenim elim cok lezzetlidir ve becerikliyimdir @ParteMoralll bilir gerçekten her yaptigim guzel olur esimde benim yemeklerimi daha cok beğenir ama kendi evinde kıtlıktan çıkmış gibi yiyen kvdem benim evde kus kadar yiyesi tutar herkes tabak tabak yerken
Cazgir bi geline düşeydi görürdü ben melekimElindekinin kiymetini bilmiyosa demek
Yoksa sen benim eltim msnBenimki de bizde öyle yer hepsi mi ayni
Alırız icabinda uzak dursunlar da üç beş in lafını yapmamKirmizi alaydinahhahahajahahahh onlar da onun icin geliyo bence acikde bize hedaye alir gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?