- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.281
Yazik gelinlere kiymayinnnBn küçük gorumceyim fenayimama gelin candır kiz kiyamamda
Uyuyan devin UyanışıCazgir bi geline düşeydi görürdü ben melekimhiç bi dediğine karışmam uzakta zati kötü olmayak diye melekim Melek ama bu yaz artık yetti dedim bidahaki geldiğimizde devam ederse cevap veririm didim kocaya arada kalmasın diye hiç oralı olmuyorum ama isyan bayraklarını çektim bu sene
Valla biz melekizzz bende hiiiicc biseye karismam bulmuslar bizim gibimmm meleki elestirsinlerCazgir bi geline düşeydi görürdü ben melekimhiç bi dediğine karışmam uzakta zati kötü olmayak diye melekim Melek ama bu yaz artık yetti dedim bidahaki geldiğimizde devam ederse cevap veririm didim kocaya arada kalmasın diye hiç oralı olmuyorum ama isyan bayraklarını çektim bu sene
AgahajjajahahajahahahUyuyan devin Uyanışı
Ayy benim kuzenim evlendi damadi dugunde gördümAlırız icabinda uzak dursunlar da üç beş in lafını yapmam
Şüphelenmedim degelll yaniKayıp eltinim ben senin
Dev demeyelim piliisssUyuyan devin Uyanışı
Bnm Kuzenler de aynı daha tanistirmadimAyy benim kuzenim evlendi damadi dugunde gördümben safim bacim çıkaydim onlarla alışverişe
Kız o manada demedim ay utandımDev demeyelim piliissskuğu olma yolunda ilerliyoruz şurda
Sizin damat tarafi kuzenler yapışık dimekkiBnm Kuzenler de aynı daha tanistirmadim
Bnm eltiler uzakta olcak o sebepten rahat olcamŞüphelenmedim degelll yani
Bnm eltiler uzakta olcak o sebepten rahat olcamŞüphelenmedim degelll yani
Amin tatlım hepimiziay çok güldük allah aglatmasin
Annem sağolsun hıc bişeye karışmazSizin damat tarafi kuzenler yapışık dimekkigelin tarafi karismiyi ne guzell
Valla bende mandalina soycam yaklaşık yarım saattirAmin tatlım hepimizidusa girecektim sizi bırakıp gidemedim daha
Tesadüfe bak sennn aaaaaAnnem sağolsun hıc bişeye karışmazama nisanlimin annesi alışverişe ciktigimizda ne tesadüf ki o da carsidsymis aradı nerdesin diye aa o da çok yakınmis oraya geldi
He baya gezdik sonra nişanlım gönderdi zorlaTesadüfe bak sennn aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?