- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.541
Basen kardesligi kuralim bende bendeeee bayan basenimmMerhaba basen bayanbende bir basen bayanim ust ince basenler
Ay dimiii işi mi var acabaa@Moonlii kizzz sen listeye girdin ama hic yoksun ki takimda
1.64 boya 49 cok guzel olur bence bende 1.65 boyundayim benimde basenlerim kalin ve bende 50 olmak istiyorum cok ortak yan buldumKızın kızınn bana 49 Kilo olayım sevinçten göbek atıcam
Niye iyyy diyon gizo zaman göbek mi kalır kız atcan(ıııyyyy )
Espirime dedimdi ben onu1.64 boya 49 cok guzel olur bence bende 1.65 boyundayim benimde basenlerim kalin ve bende 50 olmak istiyorum cok ortak yan buldum
Niye iyyy diyon gizcok guzel olur manken gibimm benim gibim överim
Ayy basenlerime bazen kiziyorm ama ben 58 oldugumda super olucak :) ince bel cikik popo biraz basen :) benm tipi biliyosunBasen kardesligi kuralim bende bendeeee bayan basenimmsuan zayifim ama bacaklarim hep ust bedene gore kalin ama zayifken cok guzel duriyi no problem
1.64 boya 49 cok guzel olur bence bende 1.65 boyundayim benimde basenlerim kalin ve bende 50 olmak istiyorum cok ortak yan buldum
Niye iyyy diyon gizcok guzel olur manken gibimm benim gibim överim
Vucut tipimiz cok benziyiiiAyy basenlerime bazen kiziyorm ama ben 58 oldugumda super olucak :) ince bel cikik popo biraz basen :) benm tipi biliyosun
Ben 53 kiloyumSuan kaçsın
Boya göre degisir aslinda ama tabi goruntude onemli cok cılız hastalikli gibu de durmamalı insanEspirime dedimdi ben onugüzel durur tabi ama ben 50kg altına karşıyım niyeyse sagliksizmis gibi geliyyy
Ayy basenlerime bazen kiziyorm ama ben 58 oldugumda super olucak :) ince bel cikik popo biraz basen :) benm tipi biliyosun
Vucut tipimiz cok benziyiiiben şuan harika olduguma gore sende 58 de harika otesi olciksin
Ve fark alır başını giderSPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40 + 50 dk
htc71 :75 dk
munter :45dk
Aynen öyle bazı zayıflar var ne vücut var kadinlarda bunlar insan mı diyosunBoya göre degisir aslinda ama tabi goruntude onemli cok cılız hastalikli gibu de durmamalı insan
SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk
edan18 :35 dk+ 45 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40 dk+50dk
htc71 :75 dk+30 dk
munter :45dk
Cibik gilsin cibikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?