- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.561
Evet ama ossun ben dolgun seviyorum ciliz sevmem ideal oliym yeterVucut tipimiz cok benziyiiiben şuan harika olduguma gore sende 58 de harika otesi olciksin
Y kahkahaa attim yaaİnsan kendini bukadar överHarikasıniz kızlar ideal kilonuzu biliyorsunuz hedefimiz o kilolar
Evet ama ossun ben dolgun seviyorum ciliz sevmem ideal oliym yeteryasasin guzeelkkkk burdan hedefe selamlar hahahahahaha
Y kahkahaa attim yaa
Ask ossun du sana fotomu attim biz ikimiz gizli isler cevirmistik simdik boylemi oldu
hahahahahaha amam sende odem o odem subatt bitsin yeni halimizi atarikkkk giiiigizliydi ama o
Yaa bende sana attimdi yenisini çekip atım mi kilo aldım görmek ister misn
yine gizli işlerrrrgizliydi ama o
Yaa bende sana attimdi yenisini çekip atım mi kilo aldım görmek ister misn
Aynen 3 gün sonra regl im ben bnm ki kilo değil 5 kilo ödem siz kendi derdiniz yanınH
hahahahahaha amam sende odem o odem subatt bitsin yeni halimizi atarikkkk giiii
Ay kiskandin miiii atamiyom atabilsem hepinize atardımyine gizli işlerrrr
Aynen benim de 3 gün sonra reglmmmAynen 3 gün sonra regl im ben bnm ki kilo değil 5 kilo ödem siz kendi derdiniz yanın
Hep ondan hepAynen benim de 3 gün sonra reglmmmçok ödem oldu anacım
Hıııhh tabi tabiiAy kiskandin miiii atamiyom atabilsem hepinize atardım
he canm bende de 10 kg odem varAynen 3 gün sonra regl im ben bnm ki kilo değil 5 kilo ödem siz kendi derdiniz yanın
Şimdi bunu bütün kadınlara açıklayalım ki herkes kilolu değil ödemli olduğunu öğrensinhe canm bende de 10 kg odem var
Şimdi bunu bütün kadınlara açıklayalım ki herkes kilolu değil ödemli olduğunu öğrensin
Sabah: yumurta 1 dilim ekmek zeytin
Ara:kahve 1 kurabiye
Ogle: öğle çok kötüydü kızlar ya fabrika gün menüsü çıkartmış resmen kısır sigara böreği çorba vardı mecbur yedim hepsinden azar azar
Aksam: çorba 1 tabak karnabahar yemeği
Şimdi spora gidiyorum
Bilemedimki simdi kaptanim bilirBalık olunca yedim azıcıkerken yedim ama 6.30 da yediydim kurtarmaz mi
bende cig tuketiyorum cok lezzetli kozlenmisini hazirlamak beni cok usendiriyorDoydugumuda kim soyledisaka bi yana kozlenmis kirmizi biber hem metobolizmayi calistiriyo hem tok tutuyo bugunki tespitim
3 cokAkşam
çorba ve 3 tane sigara Böreği ama kızartma olarak değil fırında yapılmıştı
Kiz bu ne boyleNe çok konuşmuşsunuz yaaa
Bende sporumu yazam
40 dk twist shape yaptim 2332 adim 333 kalori yaktim
Ogeden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
50 thigh master
25 yan mekik
25 ters mekik
30 mekik
Sogumabunlarda 7 dk sürdü
Toplam 54 dk
Burdayım yaaaa
Bendede 5 kghe canm bende de 10 kg odem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?