Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vucut tipimiz cok benziyiiiben şuan harika olduguma gore sende 58 de harika otesi olciksin
Evet ama ossun ben dolgun seviyorum ciliz sevmem ideal oliym yeter yasasin guzeelkkkk burdan hedefe selamlar hahahahahaha
İnsan kendini bukadar över Harikasıniz kızlar ideal kilonuzu biliyorsunuz hedefimiz o kilolar
Y kahkahaa attim yaa
Ask ossun du sana fotomu attim biz ikimiz gizli isler cevirmistik simdik boylemi oldu

Evet ama ossun ben dolgun seviyorum ciliz sevmem ideal oliym yeter yasasin guzeelkkkk burdan hedefe selamlar hahahahahaha
Y kahkahaa attim yaa
Ask ossun du sana fotomu attim biz ikimiz gizli isler cevirmistik simdik boylemi oldu
gizliydi ama o
Yaa bende sana attimdi yenisini çekip atım mi kilo aldım görmek ister misn

afiyet olsun cnm oglen az yediysen sorun olmazsporda yapmissinnn

Balık olunca yedim azıcık erken yedim ama 6.30 da yediydim kurtarmaz mi
Bilemedimki simdi kaptanim bilir

Doydugumuda kim soyledisaka bi yana kozlenmis kirmizi biber hem metobolizmayi calistiriyo hem tok tutuyo bugunki tespitim
bende cig tuketiyorum cok lezzetli kozlenmisini hazirlamak beni cok usendiriyor

Akşam
çorba ve 3 tane sigara Böreği ama kızartma olarak değil fırında yapılmıştı
3 cok

Kiz bu ne boyle

@htc71 munter kuzum sporlarinizi ekleyin yoksa sonumuz hiç iyi degil

Yetiştim ama kurtarmiyor munter nerdesinnn

Kizlar benim bugun basimcok kotuydu eve geldim yemek yedim yattim yeni uyandim spor yapacak halim yok inanin ama bu is grup isi ve takimi etkiledigim icin gidip tepinecegimmm dayanabildigim kadar yazarim buraya bitince sporum sizleride tebrik ediyorum supersiniz

Menum
Sabah
1 yumurta az yagda
1 dilim tb ekmegi
Zeytin peynir

Oglen 2 dilim ayva
1 mandalina

Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon tonbalikli salata

Sekersiz cay yaninda 1 minik cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…