- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.721
begendimmmm :)Menu
Sabah;kozlenmis patlican peynir zeytin
Ogle küçük kase yagsiz tuzsuz yesilligi bol patates salatası
Aksam bir kase bamya yemegi 4-5 tane gabak cicegi dolması serce parmak kadardi herbiri bi kase samirsakli yogurt yarim saat sonra soda ictim.
Spor yapildi 3lt su tamamlanacak.bu arada bi haftadir suyumu azaltmistim sindi daha dikkat edecegimm.
He heezaten ruzgarla mücadele ede ede yurudum ellam ne kadan enerji kaybettim kalori yakmisimdir dimi @sekerpancari ..kiz eger sekercim gibi zayif olaydim bu ruzgar beni kac devirdiydi ahhhhh
Ay tm kuzum ben başkasıyla karıştırdım evet doğru haklısın gözümden kaçmış bende kontrol ediyorum aslında amaYok canım htc71 ... o.60 yazılmış ...0.59 .
0.5934... çıkıyor . 5 ve yukarısı yuvarlanıyor .
Kızlar bunları spor listesine işleyin bak ben karistiryorum bisürü liste var yardım ci olun banaBen de 35 dk yuruyus yaptimm
Birazdan yuruyuse xikacagiz kizlarmerak etmeyin kurtaracagiz takimimiziim
Çok istikrarliyiz maşallah maşallah nazar degmesinnnMenum
Sabah
1 tb ekmegi
1 kirmizi biber
Zeytin peynir
Ara 2 biskuvi yesilcay
Oglen
brokoli corba 2 dilim ekmek kofteli patates yemegi salata
Ara
Yesilcay
Aksam
Kremali mantar corba
Ne kizzz mecburiyetten yurudumbir yere gittim geldim bu da benim isime geldi
Gayet güzel canım. Ay ben hiç şu icemiyprumMenu
Aksam bir kase bamya yemegi 4-5 tane gabak cicegi dolması serce parmak kadardi herbiri bi kase samirsakli yogurt yarim saat sonra soda ictim.
Spor yapildi 3lt su tamamlanacak.bu arada bi haftadir suyumu azaltmistim sindi daha dikkat edecegimm.
İşte fazla kilonun faydalarıHe heezaten ruzgarla mücadele ede ede yurudum ellam ne kadan enerji kaybettim kalori yakmisimdir dimi @sekerpancari ..kiz eger sekercim gibi zayif olaydim bu ruzgar beni kac devirdiydi ahhhhh
Eve geldim benn bizim burda hava çok güzel ılık rüzgar sahaneeKizlaaaar napiyosunuzzzzzz
@SekerPancari71 cooook fena kar yagiyo 1 saat olmustrrrr soookluk yani camin onu doldu yarin arkdsa gtcektm ya iptal ohhhilkkez boyle bsye seviniyorm
Oglen yagmurluydu bi anda istanbula bir kar geldiiii bi anda dolduu tasiyo sasirdm vallahu hayat felc oldu bile.Eve geldim benn bizim burda hava çok güzel ılık rüzgar sahanee
Oglen yagmurluydu bi anda istanbula bir kar geldiiii bi anda dolduu tasiyo sasirdm vallahu hayat felc oldu bile.
Yagcak yagcak.aman yagdi
O degilde yarin ki borek vorekten kurtuldummmm kiizzzzzz
Evde spor yaparsın kuzum o da alışkın değil spora zaman ver biraz eşineYaaa esim yarin cikalim dedi kizlar bu aksam yuruyus iptal
Ay yinemi manti bu sfer kv ki yapiyoAy bizim yine bi mantı vakasi var bakamgitmicen mi yarın olmazsa öbür gün çağırır yine
Annem yapmış yedim birazcikAy yinemi manti bu sfer kv ki yapiyonedir bu yahu her hafta
Yok pazar ben gtmem zaten xagrmaz kar cok asiri kmse gelemez. Ohhh borek coreksiz hayat
Olursun inşallah canım.daha önce başardın şimdi de başarabilirsinKızlar 28 ocakta abimin nişanı var kısmetse 62.5 olmalıyım ya ozamana kadar 3 hafta var 1er kilo versem olurum evelALLAH
Afiyet olsun canım bence güzel.seni bisküvilerinle seviyoruz artıkMenum
Sabah
1 tb ekmegi
1 kirmizi biber
Zeytin peynir
Ara 2 biskuvi yesilcay
Oglen
brokoli corba 2 dilim ekmek kofteli patates yemegi salata
Ara
Yesilcay
Aksam
Kremali mantar corba
afiyet olsun canım çok güzelMenu
Maşallah kuzumSabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Öğle:tb ekmeğine kaşarlı,domatesli sandviç,ayran
Ara:5-6 badem
Akşam:fırında köfte patates,salata,ayran,çorba
40 dk aerobik(murat bür xtreme Tabata)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?