- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.741
Ayy evet kizz valla iyi etmişin cok kalori yakmışsındirHe heezaten ruzgarla mücadele ede ede yurudum ellam ne kadan enerji kaybettim kalori yakmisimdir dimi @sekerpancari ..kiz eger sekercim gibi zayif olaydim bu ruzgar beni kac devirdiydi ahhhhh
Ayy ne iyi olmus kizKizlaaaar napiyosunuzzzzzz
SekerPancarii cooook fena kar yagiyo 1 saat olmustrrrr soookluk yani camin onu doldu yarin arkdsa gtcektm ya iptal ohhh ilkkez boyle bsye seviniyorm
Bence guzel menün benim icin diyet ne yersen az ye budurSabah:haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek zeytin
Ogle: çorba tavuk döner ayran
Aksam: yarim tabak mantı
Yeşil çay içip spor yapcam
Sağol canim ♡♥♡Afiyet olsun canım bence güzel.seni bisküvilerinle seviyoruz artık
afiyet olsun canım çok güzel
Valla miBence guzel menün benim icin diyet ne yersen az ye buduro yuzden bigindim afiyet olsun tatlim
Mantıcı seni.inşallah tavuk döner ekmeksizdirSabah:haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek zeytin
Aynen kuzum ekmeksiz tabakta yedim az yedimMantıcı seni.inşallah tavuk döner ekmeksizdir
Aferin.o zaman mantı içim spor yap haftasonu da dikkat et kapatırsın açığı.zaten artıdasın çokdikkat et olur mu haftasonuAynen kuzum ekmeksiz tabakta yedim az yedim
tamam canimmmmKızlar bunları spor listesine işleyin bak ben karistiryorum bisürü liste var yardım ci olun bana
begendinmiiiiiioÇok istikrarliyiz maşallah maşallah nazar degmesinnn
Yaptim bile bebissss 20 dk eliptikkkkEvde spor yaparsın kuzum o da alışkın değil spora zaman ver biraz eşine
canimmmm ne guzel yorum yapmissinnn cok mutlu sevindik oldumAfiyet olsun canım bence güzel.seni bisküvilerinle seviyoruz artık
afiyet olsun canım çok güzel
Sabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Öğle:tb ekmeğine kaşarlı,domatesli sandviç,ayran
Ara:5-6 badem
Akşam:fırında köfte patates,salata,ayran,çorba
40 dk aerobik(murat bür xtreme Tabata)
Ekmek yok o yuzden begendimm mantida azicik yemissinnn sporda yaotinmi tamamdirSabah:haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek zeytin
Çok dikkat etmem lazım hayirlisiyla eksideyiz bu haftaAferin.o zaman mantı içim spor yap haftasonu da dikkat et kapatırsın açığı.zaten artıdasın çokdikkat et olur mu haftasonu
Hani spor listesi haniiiitamam canimmmm
begendinmiiiiiio
kiz menulerimi begendiginizde xok sevinirimmmm
Yaptim bile bebissss 20 dk eliptikkkk
canimmmm ne guzel yorum yapmissinnn cok mutlu sevindik oldum
her zamanki gibi mikemmelll
bu lapa nekiii
Ekmek yok o yuzden begendimm mantida azicik yemissinnn sporda yaotinmi tamamdir
Benim annem suan yapmazAnnem yapmış yedim birazcik
O zaman haftaya kalıretrafimizdakiler yüzünden zayiflayamiyoruz resmen
Ayy evet kizz valla iyi etmişin cok kalori yakmışsındirben uçağdım 53 kilomlan o ruzgarda basenlerim agir basar miydi acep kii @ParteMoralll belki basenlerim beni yerde tutardi inceden overim çaktirmam
hahahaha bende ya halbu ki arkdeslerimi gorexektimmm canlarimi amaa ossun zayiflamak lazmAyy ne iyi olmus kizvalla bak bende sevindim otur evinde sicacik bizim burda yalanci kiş gunesi vardi bugun eridi karlarin cogu
Benim annem suan yapmazaz daha ver oyle der benide bastan cikariyon der biz cnku cok abartioz ahahah illa cagirttircan yani yok haftayada soz var kuzenimin ogun bennnnnn wuhuuuuuuuu neler yicem nelerrrr hhahaha cok kalabalik olcak
Bigub oncede yardim allah beni korusun yemeklerden
ov sana serbest ckilatammmmm
hahahaha bende ya halbu ki arkdeslerimi gorexektimmm canlarimi amaa ossun zayiflamak lazm
SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk
htc71 :75 dk+30dk
munter :45dk+20dk+35dk+20dk
Akşamla oğle yer degstireymis06.01.2016 menum
Sabah
Sekersiz cay
Yarim yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Sebze
Oglen
4 kasik zeytinyagli pirasa
1 dilim ekmek
Ara 1 fincan sekerli kahve
Aksam
1 dilim patatesli borek
Ara
2 kayisi 2 ceviz 6 badem
Su başı sonu silmeye alış artikBuldum kiiii buldum kiikaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?