- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.781
Ayyy gondermisin senkaptinn cigim msj görmedim kusura bakma
Bizim bugünün sporlarini iç etmişiniz resmenSPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk
munter :45dk+20dk+55dk
Yaa niye kiiiiBugun nedensizce keyifsizim çok yedim mutsuzum umutsuzum
edan18 nerelerde kizlarrr kotu mu oldu acaba
Kizcagiz hastaliktan listeye girebilmenin heyecanini sevinciji yasayamadi
Ay hakkaten sesi cikmiyo çok mu kötü oldu acaba inşallah biran önce iyileşir
Oy kuzum neyin vardı da okadar nerde hasta oldunKızlar şimdi biraz kendimdeyim çok şükürr gün boyu nerdeyse hiçbirşey yemedim sadece sıvı tukettim çok kötüydüm Allah kimseyı yataga dusurmesın valla
Kuzum valla turp gibiydim ama önce ablam sonra annem sonra babam sonra da ben hepimiz hastyzz su anOy kuzum neyin vardı da okadar nerde hasta oldun
Yaa ailecek bide ay ben hiç öyle hasta olmadım şimdiye kadar yatak döşek yatmadim yani bünyem sağlam demek. Ihlamur falan için kuzum kışın öyle şeyler şartKuzum valla turp gibiydim ama önce ablam sonra annem sonra babam sonra da ben hepimiz hastyzz su anablamın beybisine bile bulaşmış çok fena ya
Olmuyo vallabizim sülale de bi ben kaldım bide kardeşim o daha küçük ne düğün var ne dernek habire çocuk doguruyolar
Sağol kuzucum aman hastalık eksik olsun zatenYaa ailecek bide ay ben hiç öyle hasta olmadım şimdiye kadar yatak döşek yatmadim yani bünyem sağlam demek. Ihlamur falan için kuzum kışın öyle şeyler şart
Bende diyorum bu kiz neden bana oglenden sonra yazmadiBugun nedensizce keyifsizim çok yedim mutsuzum umutsuzum
Gecmis olsun cnmmmSağol kuzucum aman hastalık eksik olsun zaten(
Geri kaldik anacım ablam 3. Ye doğuracak ben hala evlencemkiz allah seni
Ay tv de hiç bişi yok seninki Algida secicilik bence aciktiysan demekTv de facede instgramda heryerde yemekler mi var ? Yoksa bana mi oyle geliyo
Kızlar şimdi biraz kendimdeyim çok şükürr gün boyu nerdeyse hiçbirşey yemedim sadece sıvı tukettim çok kötüydüm Allah kimseyı yataga dusurmesın valla
Hamburgetrr kofte ustuneeeeeAy tv de hiç bişi yok seninki Algida secicilik bence aciktiysan demek
Geri kaldik anacım ablam 3. Ye doğuracak ben hala evlencem
Gecmis olsun cnmmm
Cok gecmis olsun tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?