- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.801
Hemen oyemek sayfalarını terkediyosunHamburgetrr kofte ustuneeeeeallahim bayilazaaaam..
Ooff facede fljda hep yemekler goruyorm anlamadm halbu ki haberle kapli
Ay utanıyorum ama bende çok acıktım o mantıdan sonra nasıl oluyorsaCok acim yaaa
Bence hamurisi aciktiriyor.Ay utanıyorum ama bende çok acıktım o mantıdan sonra nasıl oluyorsa
Aynen kuzum bende yatcam yoksa yemek yicemBen yatiyommm yoksa acliktan bayilcammm iyi geceler kizlar
kiz tv de yumurta kirdilar yemn ederim agzim sulandi yaaaaaaaa ayyyyyyyyyHemen oyemek sayfalarını terkediyosun
10 numara 5 yıldızIyi akşamlar kızlar
menüm
Sabah 2 tane haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1ck tahin 2 zeytin
Ara 1 portakal
Öğlen 5 yk patlican yemegi 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Ara yarım elma 2 ceviz
Akşam 6 yk nohut 2 yk yoğurt 1 mandalina
Su 1.5 litre bugün su içemedim pek
Spor 30 dakika tüm vücut egzersiz
geçmiş olsun canımKızlar şimdi biraz kendimdeyim çok şükürr gün boyu nerdeyse hiçbirşey yemedim sadece sıvı tukettim çok kötüydüm Allah kimseyı yataga dusurmesın valla
Günaydın canımHerkese günaydın
Ayy Sucuklu olcak bidekiz tv de yumurta kirdilar yemn ederim agzim sulandi yaaaaaaaa ayyyyyyyyy
Kuzum deme öyle veriyoruz işte hep beraberGunaydin kizlar.
Ya ben neden kilo veremiyorum
yaaa gercekkkGunaydinlaarr hanimllaarr sabah bi uyandım her yerde kar o kadar çok yagmiş ki şok oldumm
Canim ya goruyorsunuz dikkat ediyorum sporada basladim ama sabah 74.1 ciktim yine uzuldumKuzum deme öyle veriyoruz işte hep beraber
Ayy bide durdum durdum aksam gec vakitte yedim moralim bozuldu yattim uyudum üstüneNeden canim bu sporlar bizde istahmi açıyor galiba ya.bu ara moral bizdede aynen haberler izleyince kotu oluyom
Nasil oldun canim daha iyi msnSağol kuzucum aman hastalık eksik olsun zaten(
Bende diyorum bu kiz neden bana oglenden sonra yazmadigel sarilim gel opimmm nenenenenenene
AyyhhSekerPancarii tatlim sana ozel mesaj nicin atilmiyor sen benim kilomdan inmissin tecrubelerinden faydalanmak icin ikiye iki sorim dedimmm olmadi. Bana yol gosterrr luffen bende citir olmak istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?