- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.821
Kilo verme ilk günlerdeki gibi olmuyo zamanla canim ama verirsin menulerin baya guzellestii kiiGunaydin kizlar.
Ya ben neden kilo veremiyorum
Ayy Sucuklu olcak bidebanip banip yicen2
Spora basladin ya ilk gunler olur canim kaslar birden sistiginden kilo verdigin belli olmaz odem olabilir ama bi kac gune hizla iner spora devam et canikomyaaa gercekkkben sevmim
Canim ya goruyorsunuz dikkat ediyorum sporada basladim ama sabah 74.1 ciktim yine uzuldum
Ayy dün kizim banyo yapinca saat 5 de uyudu esim de işteydi bi sıkıldim bi bunalim geldi banaYaa niye kiiii
Ayy canimm yaaKızlar şimdi biraz kendimdeyim çok şükürr gün boyu nerdeyse hiçbirşey yemedim sadece sıvı tukettim çok kötüydüm Allah kimseyı yataga dusurmesın valla
Sabah pastirmalisini patlattim mirak etmeAyy Sucuklu olcak bidebanip banip yicen2
bide soyluyoBen diyittiyim litfen boyle şiller söylemiyin gece makarna yememişim gibi çek panpa @ParteMoralll bu tohat banaydi
Bisküvilerden çikolatalardan.onları şu aşamada yememelisin.ilerde kontrollü yersin canım.sık dişiniGunaydin kizlar.
Ya ben neden kilo veremiyorum
Ayy ne güzel.burda anca yağmurGunaydinlaarr hanimllaarr sabah bi uyandım her yerde kar o kadar çok yagmiş ki şok oldumm
KızBen diyittiyim litfen boyle şiller söylemiyin gece makarna yememişim gibi çek panpa @ParteMoralll bu tohat banaydi
Gözardi ete basmışsındir kizzzKızSekerPancarii ben yanlışlıkla bir tuşa mı bastım senin mesajlarını görmezden geliyor muşum ben de niye bu kızın sesi soluğu çıkmıyor diyorum.nasıl düzelteceğim bulamadım.bir fikrin var mı?
Ben diyittiyim litfen boyle şiller söylemiyin gece makarna yememişim gibi çek panpa @ParteMoralll bu tohat banaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?