Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa gercekkk ben sevmim

Canim ya goruyorsunuz dikkat ediyorum sporada basladim ama sabah 74.1 ciktim yine uzuldum
Spora basladin ya ilk gunler olur canim kaslar birden sistiginden kilo verdigin belli olmaz odem olabilir ama bi kac gune hizla iner spora devam et canikom

Ayy dün kizim banyo yapinca saat 5 de uyudu esim de işteydi bi sıkıldim bi bunalim geldi bana gece vakti de yeyince sinirlendim kendime 2 gun suruyo diyetim sonrasi tika basa yemeyle sonuclaniyo sanki onca kiloyu ben vermemisim gibi sanki hic kilo veremicekmisim gibi hic iradem yokmus gibi hissettim

Kızlar şimdi biraz kendimdeyim çok şükürr gün boyu nerdeyse hiçbirşey yemedim sadece sıvı tukettim çok kötüydüm Allah kimseyı yataga dusurmesın valla
Ayy canimm yaa(( acaba sporda cok terledin üşüttün mü ki ilac falan al ihmal etme;(

Ben diyittiyim litfen boyle şiller söylemiyingece makarna yememişim gibi çek panpa @ParteMoralll bu tohat banaydi
Kız SekerPancarii ben yanlışlıkla bir tuşa mı bastım senin mesajlarını görmezden geliyor muşum ben de niye bu kızın sesi soluğu çıkmıyor diyorum.nasıl düzelteceğim bulamadım.bir fikrin var mı?

Gözardi ete basmışsındir kizzz profilimin üstüne tikla izlenin yaninda oraya bas

Slm kizlar ben carsiya gidirem yurumeye basladigimda saat tutacagim bakalim dunkunden fazla yuruyecekmiyim bol bol gezecegim inşallah ama kalabalik yere gitmeyede korkmuyor degilim ;((( her an birsey olacak gibi allah korusun...

munter kilo veremedim diyip uzulme tarti gunune kadar istersen tartilma pisikolojik olarak kitlenmesin vücudun birde bir gun tartilip az cikarsin ikinci gun odem ne oluşur. Diyetin oturdukca gidecek bu kilolar yavaş yavaş ver ama saglam gider kilolarin..

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk+40dk+60dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk
munter :45dk+20dk+55dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…