- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.841
En azından çok fazlan yok kuzum dikkat etsen hemen verirsin takma okadarPfff yaa valla iki gun suruyo diyetim
Oralar sicaktir tabii :) bende cam kenarına balkona falan kuşlara ekmek bıraktım gelip gidip yiyolar çok tatlılarAyy ne güzel.burda anca yağmur
Mikemmelllll
Öyle canim 52 ye iniyim de onu korucam yeter 52 şuanlik banaEn azından çok fazlan yok kuzum dikkat etsen hemen verirsin takma okadar
Bak şimdilik böyle ama istikrarlı devam edersen vericeksin göryaaa gercekkkben sevmim
Canim ya goruyorsunuz dikkat ediyorum sporada basladim ama sabah 74.1 ciktim yine uzuldum
Yaaa ben bugun sabah kizim erken kalkmisti hava kasvetliydi bastim bagrima cocumu uyudum onla 10 a kadar
Ay çok güzeldi karı yardıra yardıra yürüdük kardeşimle birazda oynadık islandim bayaMikemmelllll
Bence de ben 52 olsam havalara ucarimÖyle canim 52 ye iniyim de onu korucam yeter 52 şuanlik bana
Aslinda miktarlarda önemli ne kadar yedigimiz herseyden az az yedikten sonra sorun yok benceYemek konusunda da baskıya gelemiyorum bi tek ekmeği bıraktım bide reçeli misafir gerçek diye kandil simiti kurabiye yaptık yedim biraz ama yemek yemedim
Yapma yapma boşver amaaann bigün de yapmayiverYaaa ben bugun sabah kizim erken kalkmisti hava kasvetliydi bastim bagrima cocumu uyudum onla 10 a kadarsporum yok bugun affitin @selcanmehmetcan edan18
Ayy evet bende 52 yi tam korusam super olicikBence de ben 52 olsam havalara ucarimbide spor yapiyosun kim bilir nasıl güzel vücudun vardır
Annemlere geldim yapmam imkansızlastiYapma yapma boşver amaaann bigün de yapmayiverben daha Trambolin le yaparım aksama doğru
Yok olmak istiyosan evet daha yolun varAyy evet bende 52 yi tam korusam super olicikivit valla gizilll ama hala yumuşağım biraz daha yolum var
Bak sakin çok yime oralarda tut kendiniAnnemlere geldim yapmam imkansızlasti
Saol canimm haklısın zaten böyle olacak hep dikkatli olucaz bi gun yediysek 3 gün diyet mod gezicez kii kilo korunabilsin dimiiSekerPancarii uzulme canim yiyeceksin tabi ama bunu farkindasin hemen iki gunde toparlarsin malesef bizim bunye kilo almaya müsait olduğunda bu böyle devam edecek .bir gun yedinmi iki gun dikkat edersin dengelersin hem maşallah zayifsin kii senn♡♥♡
Yok yemicem sözBak sakin çok yime oralarda tut kendini
Bak sakin çok yime oralarda tut kendiniAnnemlere geldim yapmam imkansızlasti
Bizde de k.fasulye pilav var napcam bilmemYok yemicem sözkuru fasulye pilav yapmis annem çohda severim ama pilav en fazla iki kasik alcam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?