Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk+120dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk+40dk+60dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk
munter :45dk+20dk+55dk

Ay kizlar boynum tutuldu çok ruzgarli bir hava var iki gündür,basim agricak ay daha yarim saat daha gezdik onu saymiyorumm yuruyusten olmadigindan..
Ben bu kabizligi norecem hareketsiz de değilim ki vucudum inatlasti sanki kitledi orayi pufff nereye kadar surecekse bakalım (((

Ah kuzum ayni dert bende de var ara ara oluyo uzun sürüyor mecbur sinameki falan içiyorum

07.01.2017 menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
3 zeytin
Yarim dilim borek
Ara 2 kayisi 1 tatli kasigi balla bitki cayi
Aksam
1 tane patlican kuru dolma
3 tane sarma
5 yemek kasigi mantarli et sote
1 bardak ayran
Su 2 litreyi gecmistir
Sabah kahvaltiyi geec yapinca ogleni atladim

Gayet iyi canım akşam yemeginde azar azar yemissin

kzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek

Merhaba kızlar.akşam eşimle dışarı çıktık başbaşa.çocukları halalarına bıraktık.iyi geldi gerçekten.menüm

Sabah:haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:tavuk şinitzel,çorba
ara: portakal ,5 badem
Akşam:ızgara balık,roka,mezelerden biraz biraz,1dlm ekmek,1/2 porsiyon revani
Bugün böyle oldu artık yarın dikkat ederim.spor yapmadım kaslarımı dinlendirme günü bugün

Ah kuzum ayni dert bende de var ara ara oluyo uzun sürüyor mecbur sinameki falan içiyorum

Sinamekiden cok cektim onun yuzdenden de bu haldeyim bakiyim baska caremde yok bitkisel yada toz bi ilac var onu kullanacam form cayda etki etmedi haftada 2-3mu birer defacik ciktim vc eee vucud iste kilo aliyor.birde ben seker hapi kullanıyorum ya ondada olabilir onuda bi kac gunluge biraksam insulin direncim var onun icin kullaniyordum bende sastim suçu hangsinden ariyacagimi..

@SekerPancari71 canim ben bugun karabugday aldim reglimin bitisine pazartesi günü detoks yapıyim diyorum sen nasil yapmistin canım birde haslasamda kisir gibi baharatlar kullanabilirmiyim yesillik falan yagsiz tuzsuz...

Valla iyi etmisin canim en azindan insan deşarj oluyor.bende esimle gezdim yurudum bol bol ruzgar çarptı ki basim boynum agridi :)) ayy lokantalarin onunden gectikce mis gibi kokular geldi evden kahvaltiyi yapip cikmasaydim yerdim bi tavuk döner..kendi kendime dedim yimicegim yuruyusun faydasi olsun barii...

Uyuyup kalmisim kızımla yeni kalktım

Bence iyi canım afiyet olsun
kzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Dışarıda olmana rağmen bozulmamış diyetin herzamanki gibi güzel canım afiyet olsun

Sende iyi etmişsin canım Ben olsam yerdim herhalde döneri pek severim

Ayyhh benim izlemediklerim bana msj atamiyyy dur seni izleyim bebegim
izle beni bebisis

Kilo verme ilk günlerdeki gibi olmuyo zamanla canim ama verirsin menulerin baya guzellestii kii
kiz ilk gunlerden beridir yerimde sayiyorumm 3 hafta olmak uzere kilo korumada 1.yim

Spora basladin ya ilk gunler olur canim kaslar birden sistiginden kilo verdigin belli olmaz odem olabilir ama bi kac gune hizla iner spora devam et canikom
ondandir dimiii kuzuuu

Bisküvilerden çikolatalardan.onları şu aşamada yememelisin.ilerde kontrollü yersin canım.sık dişini
ama 1 denecik yiyom onu da kac gun yemedim

ins cnm yaa pazartesi cuma mi tartilayim bundan sonra oyle yapim en iyisi dogru soyluyorsun

Bak şimdilik böyle ama istikrarlı devam edersen vericeksin gör
ins cnm yaa inss

Yaaa ben bugun sabah kizim erken kalkmisti hava kasvetliydi bastim bagrima cocumu uyudum onla 10 a kadar sporum yok bugunaffitin BitmeyenUmidim edan18
nee uzuldum bilemezsin kuzu

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk+120dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk+40dk+60dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk
munter :45dk+20dk+55dk+200dk

canim kabizliga borebir gunkurusu kuru incir tavsoye ederim.

sinameki cok zararliii

Yettim gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…