- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.861
Olsun canim benim ben yaparim senin yerinede..Yaaa ben bugun sabah kizim erken kalkmisti hava kasvetliydi bastim bagrima cocumu uyudum onla 10 a kadarsporum yok bugun affitin BitmeyenUmidim edan18
Ah kuzum ayni dert bende de var ara ara oluyo uzun sürüyor mecbur sinameki falan içiyorumAy kizlar boynum tutuldu çok ruzgarli bir hava var iki gündür,basim agricak ay daha yarim saat daha gezdik onu saymiyorumm yuruyusten olmadigindan..
Ben bu kabizligi norecem hareketsiz de değilim ki vucudum inatlasti sanki kitledi orayi pufff nereye kadar surecekse bakalım(((
Gayet iyi canım akşam yemeginde azar azar yemissin07.01.2017 menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
3 zeytin
Yarim dilim borek
Ara 2 kayisi 1 tatli kasigi balla bitki cayi
Aksam
1 tane patlican kuru dolma
3 tane sarma
5 yemek kasigi mantarli et sote
1 bardak ayran
Su 2 litreyi gecmistir
Sabah kahvaltiyi geec yapinca ogleni atladim
TM canım sen bi iyileşte hayirlisiyla o zaman paylaşırsn senin iyileşme daha önemlikzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek
Cnm tarhana corbasida ic ben hastayken bana cok iyi geliyo ya inssllah iyilesirdn hemen hastalik cekilmiyo.kzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek
Yaptım çok şükür gözönündesin artıkGözardi ete basmışsındir kizzzprofilimin üstüne tikla izlenin yaninda oraya bas
Sanki fazlaymis gibi gelmisti bana ama iyi icim rahatladiGayet iyi canım akşam yemeginde azar azar yemissin
Ah kuzum ayni dert bende de var ara ara oluyo uzun sürüyor mecbur sinameki falan içiyorum
Merhaba kızlar.akşam eşimle dışarı çıktık başbaşa.çocukları halalarına bıraktık.iyi geldi gerçekten.menüm
Sabah:haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:tavuk şinitzel,çorba
ara: portakal ,5 badem
Akşam:ızgara balık,roka,mezelerden biraz biraz,1dlm ekmek,1/2 porsiyon revani
Bugün böyle oldu artık yarın dikkat ederim.spor yapmadım kaslarımı dinlendirme günü bugün
Uyuyup kalmisim kızımla
Bence iyi canım afiyet olsun07.01.2017 menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
3 zeytin
Yarim dilim borek
Ara 2 kayisi 1 tatli kasigi balla bitki cayi
Aksam
1 tane patlican kuru dolma
3 tane sarma
5 yemek kasigi mantarli et sote
1 bardak ayran
Su 2 litreyi gecmistir
Sabah kahvaltiyi geec yapinca ogleni atladim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinekzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek
Dışarıda olmana rağmen bozulmamış diyetin herzamanki gibi güzel canım afiyet olsunMerhaba kızlar.akşam eşimle dışarı çıktık başbaşa.çocukları halalarına bıraktık.iyi geldi gerçekten.menüm
Sabah:haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:tavuk şinitzel,çorba
ara: portakal ,5 badem
Akşam:ızgara balık,roka,mezelerden biraz biraz,1dlm ekmek,1/2 porsiyon revani
Bugün böyle oldu artık yarın dikkat ederim.spor yapmadım kaslarımı dinlendirme günü bugün
Sende iyi etmişsin canımValla iyi etmisin canim en azindan insan deşarj oluyor.bende esimle gezdim yurudum bol bol ruzgar çarptı ki basim boynum agridi :)) ayy lokantalarin onunden gectikce mis gibi kokular geldi evden kahvaltiyi yapip cikmasaydim yerdim bi tavuk döner..kendi kendime dedim yimicegim yuruyusun faydasi olsun barii...
izle beni bebisisAyyhhbenim izlemediklerim bana msj atamiyyy dur seni izleyim bebegim
kiz ilk gunlerden beridir yerimde sayiyorumm 3 hafta olmak uzere kilo korumada 1.yimKilo verme ilk günlerdeki gibi olmuyo zamanla canim ama verirsin menulerin baya guzellestii kii
ondandir dimiii kuzuuuSpora basladin ya ilk gunler olur canim kaslar birden sistiginden kilo verdigin belli olmaz odem olabilir ama bi kac gune hizla iner spora devam et canikom
ama 1 denecik yiyom onu da kac gun yemedimBisküvilerden çikolatalardan.onları şu aşamada yememelisin.ilerde kontrollü yersin canım.sık dişini
ins cnm yaa pazartesi cuma mi tartilayim bundan sonra oyle yapim en iyisi dogru soyluyorsunmunter kilo veremedim diyip uzulme tarti gunune kadar istersen tartilma pisikolojik olarak kitlenmesin vücudun birde bir gun tartilip az cikarsin ikinci gun odem ne oluşur. Diyetin oturdukca gidecek bu kilolar yavaş yavaş ver ama saglam gider kilolarin..
ins cnm yaa inssBak şimdilik böyle ama istikrarlı devam edersen vericeksin gör
nee uzuldum bilemezsin kuzuYaaa ben bugun sabah kizim erken kalkmisti hava kasvetliydi bastim bagrima cocumu uyudum onla 10 a kadarsporum yok bugun affitin BitmeyenUmidim edan18
canim kabizliga borebir gunkurusu kuru incir tavsoye ederim.Ay kizlar boynum tutuldu çok ruzgarli bir hava var iki gündür,basim agricak ay daha yarim saat daha gezdik onu saymiyorumm yuruyusten olmadigindan..
Ben bu kabizligi norecem hareketsiz de değilim ki vucudum inatlasti sanki kitledi orayi pufff nereye kadar surecekse bakalım(((
sinameki cok zararliiiAh kuzum ayni dert bende de var ara ara oluyo uzun sürüyor mecbur sinameki falan içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?