Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aksam 3 sarma ve dolma cok olmus bence cnm digerlerini begendimm ben :)

kzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek
Canim ya sen baya kotu olmusssun cabucak toparlanirsin ins
Gayet guzelll

Selam kizlar. Hatta iyi geceler
Sabah kahvaltidan sonra disariya ciktik esimle suan girecegim eve. Gunboyu gezdik o yuzden 200 dk yazdim sporuma cok daha fazla aslinda ama tempolu olmadigi icin o sekilde yazdim..

Menumm
Sabah
Mantarli kasarli yumurta
Sucuklu tost
Zeytin
Peynir
kirmiI biber
Ara
2 isirik simit
Aksam
1 dilim un helvasi

Kizlar sabah disari cikacagimiz icin okkali bir kahvalti yaptim. Disarda o kadar lezi seylerden yememek icin kokulari oldurdu beni ama dayandim :)
Suyumda 2 lt olmustur en az.

Kizz ne ara yaptin ben sok 200 dk maşallah sana dicegim ayy ne triplere girdim bravo. . munter
Arap ati gibi sonradan costum kiz

sorma kocis gezdigimizi zannediyor ben spor ypiyorum bir girdigimiz magazaya bir daha giriyoruz onu bakcaktim aa su aklima geldi oyle oyle zaman nasil gecti anlamadim saat 2 den 8 e kadar avm de gezdik dusunun

Sinamekiyle alakali ne sikinti yasadin merak ettim.

Sinamekiyle alakali ne sikinti yasadin merak ettim.

Bundan 12yil once nerdeyse zayiflamak ugruna 1.5yilmi 1yilmi kullandım cok etkili bir ot ama bir o kadarda zararli bitki sen rahatliyor saniyorsun kendini ama gercetende rahatlatiyor ve bagirsaktaki ozel kaygan sıvıyı yok ediyor goturuyor o sivi bagirsaktan gidince ilerki zamanda bu otuda biraktiginda esas kabizlik problemi başlıyor. ..bu otu kullandiginda butun vitamin degerlerinde dusuyor haydiii kani duzeltt sunu bunu derken kilolar tekrarr hopp gelir ben bunlari yaşadım sizlerede tavsiye etmem kullsnacaksan senede bir defa kullan oda icini temizlermis...

Arap ati gibi sonradan costum kiz

sorma kocis gezdigimizi zannediyor ben spor ypiyorum bir girdigimiz magazaya bir daha giriyoruz onu bakcaktim aa su aklima geldi oyle oyle zaman nasil gecti anlamadim saat 2 den 8 e kadar avm de gezdik dusunun

Iyi etmisin aslinda spor olarak hergun avm gezecen spor yapmayi sevmeyen biriyimm ama yürüyüş severem oda mecburluktan gezmeyede yaninda bide arkadas oldumu super zaman geçiyor ayyy bu kilo ugruna birde yaris ugruna yapmayacağım spor yoktur yasasin

Kiz @ParteMoralll nordun bu saatte bi ben geziniyom dedim kk kulubunde aslinda ben yattiydim bas agrisindan uyandim bi bakiyim dedim
Nasilsin aramiza donmen yakinmi canim ben duzene gircem artik yetti gari bi diyetime sadik olamadim ama bu hafta toparlanmam lazim listemizi kurtarmak lazim vu hafta ben batirdim zati bu hafta spor cok yapam bari oyle düşünüyorum. ..

Aynen katiliyorummm

Insallah canikommm yakinda. Bencede artik gir duzene kilon cok guzel iniyo devam et cnmmm yaza

Su içiyosun dimi kuzum onunda çok etkisi var hamur işi beyaz ekmek hareketsiz kalmak

Gayet iyiiii arada çıkmak lazım öyle bi sansiniz varsa degerlendir bendede beybisi :)

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk+120dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk+40dk+60dk+20dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk
munter :45dk+20dk+55dk+200dk

Sürekli mi kullaniyodun canım ben sadece gerekli olduğunda kullanıyorum o da mecburiyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…