- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.881
aksam 3 sarma ve dolma cok olmus bence cnm07.01.2017 menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
3 zeytin
Yarim dilim borek
Ara 2 kayisi 1 tatli kasigi balla bitki cayi
Aksam
1 tane patlican kuru dolma
3 tane sarma
5 yemek kasigi mantarli et sote
1 bardak ayran
Su 2 litreyi gecmistir
Sabah kahvaltiyi geec yapinca ogleni atladim
Canim ya sen baya kotu olmusssun cabucak toparlanirsin inskzlar ben menu paylasmıyom ama inanın yediğim birşey yok sabah iki çatal peynir yani bu kadar. akşam da biraz şehriye corbasıyla yarım börek
Gayet guzelllMerhaba kızlar.akşam eşimle dışarı çıktık başbaşa.çocukları halalarına bıraktık.iyi geldi gerçekten.menüm
Sabah:haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:tavuk şinitzel,çorba
ara: portakal ,5 badem
Akşam:ızgara balık,roka,mezelerden biraz biraz,1dlm ekmek,1/2 porsiyon revani
Bugün böyle oldu artık yarın dikkat ederim.spor yapmadım kaslarımı dinlendirme günü bugün
Arap ati gibi sonradan costum kiz
sağol canımm benimedan18 kiz nordun gecmis olsun ins hemen iyilesirsin ...sende iyi kilo vermisin sen nasil bir diyet uyguladin 81kg dan 63muydu maşallah yaa
Sinamekiyle alakali ne sikinti yasadin merak ettim.Sinamekiden cok cektim onun yuzdenden de bu haldeyim bakiyim baska caremde yok bitkisel yada toz bi ilac var onu kullanacam form cayda etki etmedi haftada 2-3mu birer defacik ciktim vc eee vucud iste kilo aliyor.birde ben seker hapi kullanıyorum ya ondada olabilir onuda bi kac gunluge biraksam insulin direncim var onun icin kullaniyordum bende sastim suçu hangsinden ariyacagimi..
Sinamekiyle alakali ne sikinti yasadin merak ettim.
Arap ati gibi sonradan costum kiz
sorma kocis gezdigimizi zannediyor ben spor ypiyorumbir girdigimiz magazaya bir daha giriyoruz onu bakcaktim aa su aklima geldi oyle oyle zaman nasil gecti anlamadim saat 2 den 8 e kadar avm de gezdik dusunun
Aynen katiliyorummmIyi etmisinaslinda spor olarak hergun avm gezecen spor yapmayi sevmeyen biriyimm ama yürüyüş severem oda mecburluktan gezmeyede yaninda bide arkadas oldumu super zaman geçiyor ayyy bu kilo ugruna birde yaris ugruna yapmayacağım spor yoktur yasasin
Insallah canikommm yakinda. Bencede artik gir duzene kilon cok guzel iniyo devam et cnmmm yazaKiz @ParteMoralll nordun bu saatte bi ben geziniyom dedim kk kulubunde aslinda ben yattiydim bas agrisindan uyandim bi bakiyim dedim
Nasilsin aramiza donmen yakinmi canim ben duzene gircem artik yetti gari bi diyetime sadik olamadim ama bu hafta toparlanmam lazim listemizi kurtarmak lazim vu hafta ben batirdim zatibu hafta spor cok yapam bari oyle düşünüyorum. ..
Su içiyosun dimi kuzum onunda çok etkisi var hamur işi beyaz ekmek hareketsiz kalmakSinamekiden cok cektim onun yuzdenden de bu haldeyim bakiyim baska caremde yok bitkisel yada toz bi ilac var onu kullanacam form cayda etki etmedi haftada 2-3mu birer defacik ciktim vc eee vucud iste kilo aliyor.birde ben seker hapi kullanıyorum ya ondada olabilir onuda bi kac gunluge biraksam insulin direncim var onun icin kullaniyordum bende sastim suçu hangsinden ariyacagimi..
Merhaba kızlar.akşam eşimle dışarı çıktık başbaşa.çocukları halalarına bıraktık.iyi geldi gerçekten.menüm
Sabah:haşl.yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,1/2dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Ara:1hurma
Öğle:tavuk şinitzel,çorba
ara: portakal ,5 badem
Akşam:ızgara balık,roka,mezelerden biraz biraz,1dlm ekmek,1/2 porsiyon revani
Bugün böyle oldu artık yarın dikkat ederim.spor yapmadım kaslarımı dinlendirme günü bugün
Sürekli mi kullaniyodun canım ben sadece gerekli olduğunda kullanıyorum o da mecburiyetinBundan 12yil once nerdeyse zayiflamak ugruna 1.5yilmi 1yilmi kullandım cok etkili bir ot ama bir o kadarda zararli bitki sen rahatliyor saniyorsun kendini ama gercetende rahatlatiyor ve bagirsaktaki ozel kaygan sıvıyı yok ediyor goturuyor o sivi bagirsaktan gidince ilerki zamanda bu otuda biraktiginda esas kabizlik problemi başlıyor. ..bu otu kullandiginda butun vitamin degerlerinde dusuyor haydiii kani duzeltt sunu bunu derken kilolar tekrarr hopp gelir ben bunlari yaşadım sizlerede tavsiye etmem kullsnacaksan senede bir defa kullan oda icini temizlermis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?