- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.901
Kız öğle nerde ara da simit mi olurmuş akşam sıvı gidayla beslenmeye dikkat et ama yine de kendini tutmussun tebrik ediyorumSelam kizlar. Hatta iyi geceler
Sabah kahvaltidan sonra disariya ciktik esimle suan girecegim eve. Gunboyu gezdik o yuzden 200 dk yazdim sporuma cok daha fazla aslinda ama tempolu olmadigi icin o sekilde yazdim..
Menumm
Sabah
Mantarli kasarli yumurta
Sucuklu tost
Zeytin
Peynir
kirmiI biber
Ara
2 isirik simit
Aksam
1 dilim un helvasi
Kizlar sabah disari cikacagimiz icin okkali bir kahvalti yaptim. Disarda o kadar lezi seylerden yememek icin kokulari oldurdu beni ama dayandim :)
Suyumda 2 lt olmustur en az.
Su içiyosun dimi kuzum onunda çok etkisi var hamur işi beyaz ekmek hareketsiz kalmak
Evet günde bir fincan ictimdiSürekli mi kullaniyodun canım ben sadece gerekli olduğunda kullanıyorum o da mecburiyetin
Kız öğle nerde ara da simit mi olurmuş akşam sıvı gidayla beslenmeye dikkat et ama yine de kendini tutmussun tebrik ediyorum
Yavaş vur kız3lt den iki ye düştü su icmem ama gayret edilen ekmek ara sıra yedim bu iki dilim sabahları sadecebu Tokat'ta baaaa aa
Hergün içilir mi kiiz allah sizi yaaaEvet günde bir fincan ictimdikendime bilmeden zarar ettim ama ara verdiğimiz oldu ozaman bütün komşularla beraber başlamıştık sinemaki çaya diyete spora,tabi herkeste farklı etken edebilir ama televizyonda duydumki mecbur kalmadıkça kullanmayin zararlı olduğu yılda bir kullanın diye
Ben bu hafta sonu yine ipin ucunu kacirdimSabah gec kahvalti yaptim cnm veee o kadar cok yedimki simitle gecistirdim aslinda cok aciktim aksam ama dayandim ev geldigimde cok gecti 2 kasik yogurt yedim su octim yattim sabahta tartilmadim yarin tartilacahim bakalim me cikcak
Ben bu hafta sonu yine ipin ucunu kacirdim
Bugün sabah iyi başladım bakalım inşallah sonrasında çok kaçırmam yarın artı da çıkmam
Selam güzellikleray moralim bozuk yerlerde
Hem hastaym biliyosun hem regl olacagım onun siniri hem de erkek arkadaşımla tartıştım ayy anlatırken bile kasvet çöktüyaaaa nidin iyle oldu manti gunumu vardi yine
Sekam cnm hayirdir nolduuuu
Ben okurken bile kasvetlendim kizHem hastaym biliyosun hem regl olacagım onun siniri hem de erkek arkadaşımla tartıştım ayy anlatırken bile kasvet çöktü
Selammm hosgeldinizzSelam kızlar, kardeş takım olan 6. takımdan geldim nasılsınız :)
hoşbulduk :)Selammm hosgeldinizz
Merhaba 6. takımdayım bende kardeş takım oluyoruzSelam güzellikleray moralim bozuk yerlerde
Katiliyorummm :)Merhaba 6. takımdayım bende kardeş takım oluyoruzhayırdır ne oldu dök içini derman bulamasak da bi dedikodu kaynatırız için rahatlar
Merhaba canım ne zaman başladın yarışmaya kaç kilo verdin hedefin nedirKatiliyorummm :)
Sana nolduuuu kuzuuumSelam güzellikleray moralim bozuk yerlerde
He mantı tatlı Ayy çok fena cookkyaaaa nidin iyle oldu manti gunumu vardi yine
Sekam cnm hayirdir nolduuuu
Ay niye kavga ettiniz kuzumHem hastaym biliyosun hem regl olacagım onun siniri hem de erkek arkadaşımla tartıştım ayy anlatırken bile kasvet çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?