Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız öğle nerde ara da simit mi olurmuş akşam sıvı gidayla beslenmeye dikkat et ama yine de kendini tutmussun tebrik ediyorum

Sürekli mi kullaniyodun canım ben sadece gerekli olduğunda kullanıyorum o da mecburiyetin
Evet günde bir fincan ictimdi kendime bilmeden zarar ettim ama ara verdiğimiz oldu ozaman bütün komşularla beraber başlamıştık sinemaki çaya diyete spora,tabi herkeste farklı etken edebilir ama televizyonda duydumki mecbur kalmadıkça kullanmayin zararlı olduğu yılda bir kullanın diye

Kız öğle nerde ara da simit mi olurmuş akşam sıvı gidayla beslenmeye dikkat et ama yine de kendini tutmussun tebrik ediyorum

Sabah gec kahvalti yaptim cnm veee o kadar cok yedimki simitle gecistirdim aslinda cok aciktim aksam ama dayandim ev geldigimde cok gecti 2 kasik yogurt yedim su octim yattim sabahta tartilmadim yarin tartilacahim bakalim me cikcak

Hergün içilir mi kiiz allah sizi yaaa
Ben kabızlık sorunu yasadıgımda 2 3 gün bi fincan içiyorum baktım geçmiyor bırakıyorum

Sabah gec kahvalti yaptim cnm veee o kadar cok yedimki simitle gecistirdim aslinda cok aciktim aksam ama dayandim ev geldigimde cok gecti 2 kasik yogurt yedim su octim yattim sabahta tartilmadim yarin tartilacahim bakalim me cikcak
Ben bu hafta sonu yine ipin ucunu kacirdim
Bugün sabah iyi başladım bakalım inşallah sonrasında çok kaçırmam yarın artı da çıkmam

Hem hastaym biliyosun hem regl olacagım onun siniri hem de erkek arkadaşımla tartıştım ayy anlatırken bile kasvet çöktü
Ben okurken bile kasvetlendim kiz
Takma kafana iyilesmene bak regl hastalik derken sevdiceginle tartisman cok normal malum ozel gunlerde bomba gibi oluyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…