Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar her hafta 1. Olan takıma ödül sonuncu olan a ceza olmasi gibi bi uygulama gelebilir bu sebeple artık kimseyi arti da görmek istemiyorum eğer takım ceza alırsa bu hepimizi etkilicek yani cezayı ben tek başıma cekmicem sizde faydalanacaksiniz
Artık ciddiyetin farkına varalim gerçi bir musibet bin nasihattan iyiymis bi kere ceza aldık mi bi daha almamak için ugrasicaksiniz ama bana kalırsa hiç ceza almayalim

Merhaba canım ne zaman başladın yarışmaya kaç kilo verdin hedefin nedir
merhaba canim ben yeniyim daha listeye bile giremedim s75 kg ile geldim su an 74.1 im ocak sonuna 69.9 olmak istiyorum kucuk hedefler koyuyorum motive olabilmek icin sen kac kilosun ne zamandir buralardasinnn

ayy ins ceza almayiz ceza ne olcak odul ne olcak acaba tesvik edici oduller olsa azimleniriz belki :)

Wuhuu bu ne boyleeee

merhaba canim ben yeniyim daha listeye bile giremedim s75 kg ile geldim su an 74.1 im ocak sonuna 69.9 olmak istiyorum kucuk hedefler koyuyorum motive olabilmek icin sen kac kilosun ne zamandir buralardasinnn
Bende daha önce mezun olmuştum ama sonra uni de almaya başladım buraya gelip motive olmaya çalıştım ama ucunu tutamadım yazdan beri buradayım bu ara toparlanmaya çalışıyorum ama yükselişi ancak durdurabildim bakalım ne olacak

Ay ne olcak bu kilolar

Mezun olduguna gore sende zayifsin

Ödülü bilmiyorum da ceza olarak liste hazirlancak o da çok zor

Iyi akşamlar kızlar
Bugün misafirim vardı menüm kötü sayılmaz ama biraz fazla kaçırdım
Şimdi kızımı uyuttum sporumu yapacağım leslie 3 mil suyu da 1.5 litre içtim yatana kadar içerim biraz daha bu arada cumaya göre eksideyim

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk+ 54 dk+ 40 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk+30dk+105dk+120dk
edan18 :35 dk+ 45 dk+ 45 dk

MOR TAKİM
hedef52:15+40+50 dk+40dk+60dk+20dk
htc71 :75 dk+30 dk+30 dk+46 dk
munter :45dk+20dk+55dk+200dk

Son düzenleme:

Yaa cok sevibdim senin adina ins sabah bende ekside olurum spor yapamadim bugun

Menum
Sabah 1 yumurta sarili mantarli omlet
1 dilim tereyagli kasarli ekmek
zeytin peynir kirmizi biber
1 tatli kasigi nutellaa

Ara yesilcay ve kuru incir

Aksam
firinda levrek ve salata iki isirik ekmek

Simdi cay ve kuru incir

Kac kilosun bakim
65lerdeyim
Menum
Sabah 1 yumurta sarili mantarli omlet
1 dilim tereyagli kasarli ekmek
zeytin peynir kirmizi biber
1 tatli kasigi nutellaa

Ara yesilcay ve kuru incir

Aksam
firinda levrek ve salata iki isirik ekmek

Simdi cay ve kuru incir
Afiyet olsun canım nutella da erisin gitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…