- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.921
Hoşgeldin caniim gördüğün gibi hafta sonu nedeniyle buralar sessiz sizde ne var ne yokSelam kızlar, kardeş takım olan 6. takımdan geldim nasılsınız :)
Dedikodu bizim işimizMerhaba 6. takımdayım bende kardeş takım oluyoruzhayırdır ne oldu dök içini derman bulamasak da bi dedikodu kaynatırız için rahatlar
Katiliyorummm :)
Tabikide sen degilsin çünkü o benimİste bu bennnnndermisim keskelerimmm
merhaba canim ben yeniyim daha listeye bile giremedimMerhaba canım ne zaman başladın yarışmaya kaç kilo verdin hedefin nedir
Kızlar her hafta 1. Olan takıma ödül sonuncu olan a ceza olmasi gibi bi uygulama gelebilir bu sebeple artık kimseyi arti da görmek istemiyorum eğer takım ceza alırsa bu hepimizi etkilicek yani cezayı ben tek başıma cekmicem sizde faydalanacaksiniz
Artık ciddiyetin farkına varalim gerçi bir musibet bin nasihattan iyiymis bi kere ceza aldık mi bi daha almamak için ugrasicaksiniz ama bana kalırsa hiç ceza almayalim
Bende daha önce mezun olmuştum ama sonra uni de almaya başladım buraya gelip motive olmaya çalıştım ama ucunu tutamadım yazdan beri buradayım bu ara toparlanmaya çalışıyorum ama yükselişi ancak durdurabildim bakalım ne olacakmerhaba canim ben yeniyim daha listeye bile giremedims75 kg ile geldim su an 74.1 im ocak sonuna 69.9 olmak istiyorum kucuk hedefler koyuyorum motive olabilmek icin sen kac kilosun ne zamandir buralardasinnn
Bende daha önce mezun olmuştum ama sonra uni de almaya başladım buraya gelip motive olmaya çalıştım ama ucunu tutamadım yazdan beri buradayım bu ara toparlanmaya çalışıyorum ama yükselişi ancak durdurabildim bakalım ne olacak
Ödülü bilmiyorum da ceza olarak liste hazirlancak o da çok zormerhaba canim ben yeniyim daha listeye bile giremedims75 kg ile geldim su an 74.1 im ocak sonuna 69.9 olmak istiyorum kucuk hedefler koyuyorum motive olabilmek icin sen kac kilosun ne zamandir buralardasinnn
ayy ins ceza almayiz ceza ne olcak odul ne olcak acaba tesvik edici oduller olsa azimleniriz belki :)
Wuhuu bu ne boyleeee
zayiftimm verdiklerimi aldığım için buradayım
Ay ne olcak bu kilolar
Mezun olduguna gore sende zayifsin
Kaptan im teşvik yazını çok beğendim :)Ödülü bilmiyorum da ceza olarak liste hazirlancak o da çok zor
Iyi akşamlar kızlar
Bugün misafirim vardı menüm kötü sayılmaz ama biraz fazla kaçırdım
Şimdi kızımı uyuttum sporumu yapacağım leslie 3 mil suyu da 1.5 litre içtim yatana kadar içerim biraz daha bu arada cumaya göre eksideyim
Kac kilosun bakimzayiftimm verdiklerimi aldığım için buradayım
Kaptan im teşvik yazını çok beğendim :)
Ödülü bilmiyorum da ceza olarak liste hazirlancak o da çok zor
65lerdeyimKac kilosun bakim
Afiyet olsun canım nutella da erisin gitsin insallahMenum
Sabah 1 yumurta sarili mantarli omlet
1 dilim tereyagli kasarli ekmek
zeytin peynir kirmizi biber
1 tatli kasigi nutellaa
Ara yesilcay ve kuru incir
Aksam
firinda levrek ve salata iki isirik ekmek
Simdi cay ve kuru incir
65lerdeyim
Afiyet olsun canım nutella da erisin gitsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?