- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.221
cocuk 3 yaşına geliyomus sen hala emziryosun dur yavrum zayıflıyorum diye
anne sütü cook önemli kuzum emzir tabi
2 senedir yapiyorum benaralarda biraktigim oluyi tabi
Ayyyy yaaaaahahahahhahahah ben bir bucuk yasina kadar emzirdim ve emzirmeyi sonlandirana kadar yidim de yidim o halli 72 den 75 e çıkmışım 1 bucuk senede demekki diyet yapsam hemen verecektim kilolarimi simdi diyorum 75 kiloyla nasil durmusum onca zaman umusamadan
Tamam o zaman tatlis bugun yazarsin hepsiniAy yedim yedim ama buraya akşama doğru alındım o yüzden yazmadım yani dün aşkam yemeği itibariyle başladım
kız emsede emzirsem emmiyorr uyurken emziriyorum bide uykudan uyanınca oda yeter küçükken ağzıma etti 2.5 aylıkken atıyordu kendini arkalara dilini cikariyordu emmiyordu 2 3 saatte uyuyup uyuyup emziremzirdim 3 ay boyunca sonra düzeldi ama pek düşkün değil
Ayy ben zeytin cok severim en az 5 6 tane yerimay ben bugün çok acıktım zeytin ben tok tutyo galibabugün yemedim karnım aç şu aaannnn
Kızlar ben sabah kahvaltısını biraz kaçırdımAyriyeten ceza olarak egzersiz yapacağım Ha bide kızlar ne gibi sporlar yapıyosunuz spor mu egzersizmi hangisi daha yararlı bana söyleyin bende ona göre yapıyım
Bende geçen sene spora giderken yapıyodum ne güzeldi o zamanlar ahhh ahhh... Sonra bıraktım sımdı dumduz oldu. Gunde 500 tane yapıyodum
Ayy ben zeytin cok severim en az 5 6 tane yerimsakin ekmek yime ara öğün olarak
Şimdi 50 tane yapsan merdiven çıkamam bi hafta
Ayy ablamin bebegi de 9 aylik hep reddediyo memeyi emmiyo benim kizimda memeden baska bisey istemiyodu bir bucuk yasindaydi o donem yemek falan istemiyodu sadece emmek istiyodu o yuzden kestim ben yoksa daha emerdi benim kizim simdi diyorum keske 2 yasini bekleseydimkız emsede emzirsem emmiyorr uyurken emziriyorum bide uykudan uyanınca oda yeter küçükken ağzıma etti 2.5 aylıkken atıyordu kendini arkalara dilini cikariyordu emmiyordu 2 3 saatte uyuyup uyuyup emziremzirdim 3 ay boyunca sonra düzeldi ama pek düşkün değil
Ben hiç zeytin yemedim kızlar yiyemiyorum
Aynen zaten akşam gidince sabah bi bakıyorum gelmiş 1 kilo. Tatlı sorunum var onuda burayı düşünerek yemiyorumcanım sabahla öğlene ne dedikkat et ama en cok akşam yemeğine dikkat et onda kacırmak yok kesinlikle.
ben trambolinlen spor yapıyorum malum kış evde spor yapıyoruz
Kız o sorun bendede var napcaz? sanki gün içinde az da olsa tatlı yemezsem o gün bişey yememişim gibi geliyorAynen zaten akşam gidince sabah bi bakıyorum gelmiş 1 kilo. Tatlı sorunum var onuda burayı düşünerek yemiyorum
Olsun canım öyle de çok zor olmuştur sana bişey yememesi 1.5 yas iyi bence bende 1.5 yaşı bulsun diye uğraşıp duruyorum ışte pes etmedenAyy ablamin bebegi de 9 aylik hep reddediyo memeyi emmiyo benim kizimda memeden baska bisey istemiyodu bir bucuk yasindaydi o donem yemek falan istemiyodu sadece emmek istiyodu o yuzden kestim ben yoksa daha emerdi benim kizim simdi diyorum keske 2 yasini bekleseydim
Canim benim küçük bi spor aletim var twist shape stepper onunla sporumu yapiyorum bide egzersizler yapiyorum squat mekik falan bence kilo verme aşamasında sıkılaştırıcı egzersizler yerine kalori yaktiran sporlar daha iyiKızlar ben sabah kahvaltısını biraz kaçırdımAyriyeten ceza olarak egzersiz yapacağım Ha bide kızlar ne gibi sporlar yapıyosunuz spor mu egzersizmi hangisi daha yararlı bana söyleyin bende ona göre yapıyım
Psikolojik olmuş o ya araştırdım baya 1 ay falan kesintisiz yemezsen beyin alışıyormuş. İnşallah bizde alışırız zaten o aldığım kilolar hep o tatlılardanKız o sorun bendede var napcaz? sanki gün içinde az da olsa tatlı yemezsem o gün bişey yememişim gibi geliyor
500 müBende geçen sene spora giderken yapıyodum ne güzeldi o zamanlar ahhh ahhh... Sonra bıraktım sımdı dumduz oldu. Gunde 500 tane yapıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?