Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cocuk 3 yaşına geliyomus sen hala emziryosun dur yavrum zayıflıyorum diye
anne sütü cook önemli kuzum emzir tabi
kız emsede emzirsem emmiyorr uyurken emziriyorum bide uykudan uyanınca oda yeter küçükken ağzıma etti 2.5 aylıkken atıyordu kendini arkalara dilini cikariyordu emmiyordu 2 3 saatte uyuyup uyuyup emziremzirdim 3 ay boyunca sonra düzeldi ama pek düşkün değil

Kızlar ben sabah kahvaltısını biraz kaçırdım Ayriyeten ceza olarak egzersiz yapacağım Ha bide kızlar ne gibi sporlar yapıyosunuz spor mu egzersizmi hangisi daha yararlı bana söyleyin bende ona göre yapıyım

bak diyet yapaymışın daha erken vercekmişin demek ki
insanın kendinin farkına varmadı mı duruyo be bende 61 de durdum tee kac ay hiç sorun yapmadım ta ki kendimi bi videoda görene kadar
biraz kendim denedm zayıflamayı sonra hemen buraya geldim zaten

bak yaramaza ya halbuki zararlı bişi değil emse nolcak rabbim korusun onları minnaklar

canım sabahla öğlene ne dedikkat et ama en cok akşam yemeğine dikkat et onda kacırmak yok kesinlikle.
ben trambolinlen spor yapıyorum malum kış evde spor yapıyoruz

Ayy ablamin bebegi de 9 aylik hep reddediyo memeyi emmiyo benim kizimda memeden baska bisey istemiyodu bir bucuk yasindaydi o donem yemek falan istemiyodu sadece emmek istiyodu o yuzden kestim ben yoksa daha emerdi benim kizim simdi diyorum keske 2 yasini bekleseydim

canım sabahla öğlene ne dedikkat et ama en cok akşam yemeğine dikkat et onda kacırmak yok kesinlikle.
ben trambolinlen spor yapıyorum malum kış evde spor yapıyoruz
Aynen zaten akşam gidince sabah bi bakıyorum gelmiş 1 kilo. Tatlı sorunum var onuda burayı düşünerek yemiyorum

Olsun canım öyle de çok zor olmuştur sana bişey yememesi 1.5 yas iyi bence bende 1.5 yaşı bulsun diye uğraşıp duruyorum ışte pes etmeden

Canim benim küçük bi spor aletim var twist shape stepper onunla sporumu yapiyorum bide egzersizler yapiyorum squat mekik falan bence kilo verme aşamasında sıkılaştırıcı egzersizler yerine kalori yaktiran sporlar daha iyi kilo verme bitince sıkılaştırmaya yönelik hareketler yapilabilir tabi bu benim düşüncem dogru mudur bilemem

Kız o sorun bendede var napcaz? sanki gün içinde az da olsa tatlı yemezsem o gün bişey yememişim gibi geliyor
Psikolojik olmuş o ya araştırdım baya 1 ay falan kesintisiz yemezsen beyin alışıyormuş. İnşallah bizde alışırız zaten o aldığım kilolar hep o tatlılardan

Bende geçen sene spora giderken yapıyodum ne güzeldi o zamanlar ahhh ahhh... Sonra bıraktım sımdı dumduz oldu. Gunde 500 tane yapıyodum
500 mü benim en cok yaptigim donemler 250 ydi simdi 100 tane yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…