- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.241
Şimdi 50 tane yapsan merdiven çıkamam bi hafta
Dediğini uyguluycam canım şu anlık kalori yakmak daha uygun gibiCanim benim küçük bi spor aletim var twist shape stepper onunla sporumu yapiyorum bide egzersizler yapiyorum squat mekik falan bence kilo verme aşamasında sıkılaştırıcı egzersizler yerine kalori yaktiran sporlar daha iyikilo verme bitince sıkılaştırmaya yönelik hareketler yapilabilir tabi bu benim düşüncem dogru mudur bilemem
Bende leslie ve egzersiz karışık yapıyorum canımKızlar ben sabah kahvaltısını biraz kaçırdımAyriyeten ceza olarak egzersiz yapacağım Ha bide kızlar ne gibi sporlar yapıyosunuz spor mu egzersizmi hangisi daha yararlı bana söyleyin bende ona göre yapıyım
500 mübenim en cok yaptigim donemler 250 ydi simdi 100 tane yapiyorum
bu akşam başlayayım bence...haftya onada başlarsın
Aynen zaten akşam gidince sabah bi bakıyorum gelmiş 1 kilo. Tatlı sorunum var onuda burayı düşünerek yemiyorum
Kız o sorun bendede var napcaz? sanki gün içinde az da olsa tatlı yemezsem o gün bişey yememişim gibi geliyor
Bi ay tatlı yemesem ölürüm gibi geliyorPsikolojik olmuş o ya araştırdım baya 1 ay falan kesintisiz yemezsen beyin alışıyormuş. İnşallah bizde alışırız zaten o aldığım kilolar hep o tatlılardan
İyi fikir deneyeceğimnapıyoruuuz tarçınlı yeşil elma yiyoruz tatlı istediğimizde
napıyoruuuz tarçınlı yeşil elma yiyoruz tatlı istediğimizde
Aynen ya bende ne zaman farkina vardim biliyo msn ben hic tartilmiyodum artik alışmışım heralde kendimi oyle gormeye kilolu oldugumun farkindaydim ama ben 66 67 falanimdir diyodum bi tartildim 75bak diyet yapaymışın daha erken vercekmişin demek ki
insanın kendinin farkına varmadı mı duruyo be bende 61 de durdum tee kac ay hiç sorun yapmadım ta ki kendimi bi videoda görene kadar
biraz kendim denedm zayıflamayı sonra hemen buraya geldim zaten
ben yapmıyom valla500 mübenim en cok yaptigim donemler 250 ydi simdi 100 tane yapiyorum
Neden kiz sevmiyo msnBen hiç zeytin yemedim kızlar yiyemiyorum
Vaaay çok iyi ya inşallah 50 yi gördüğüm günlerde olur kaç ayda verdin canım?Bu arada bende 22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var 22 kilo verdim 75 den 53 e indim boyum 165 hedef 50 az kaldi ama gitmiyo bi türlü
Tarçın çok tüketince adet geciktiriyor canım
Kaaakk mıminnak kek yidim yoksa karnımın gurultusuna calışamıcaktımşimdide yeşil cay içiyorum
Saol canim insallah görürsün sendeVaaay çok iyi ya inşallah 50 yi gördüğüm günlerde olur kaç ayda verdin canım?
ho masallahhhh azimliyizAynen ya bende ne zaman farkina vardim biliyo msn ben hic tartilmiyodum artik alışmışım heralde kendimi oyle gormeye kilolu oldugumun farkindaydim ama ben 66 67 falanimdir diyodum bi tartildim 75hemen basladim diyete 13 kilo verdim kendi basima sonra kkya uye oldum o zamanlar 60 69 kilo araligindakiler zayıflıyor topiginde verdim kilolarimi 57ydi hedefim verdim ve kkdan uzak kaldim sonra bi ara 61 e çıktım 8. Takimda yarişmaya basladim orda hedefimi 55 e indirdim ve 54.8 le ordan mezun oldum hikaye devam ediyor sonra 1 sene 55 57 arasi gittim geldim fitim fitsin fit spor topiginde spor yaparak korudum kilomu sonra 14. Takima kaptan olarak larkanadak geldim hic bir bilgim olmadan sonra 56 kiloyla geri listeye girdim 14. Takimda 52 yle mezun oldum ayyh baya uzun oldu benim kk hikayem hala da buralardayim iste
Yiyemiyorum canım ya kokusu midemi bulandırıyorNeden kiz sevmiyo msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?