Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dediğini uyguluycam canım şu anlık kalori yakmak daha uygun gibi

Bende leslie ve egzersiz karışık yapıyorum canım

Aynen ya bende ne zaman farkina vardim biliyo msn ben hic tartilmiyodum artik alışmışım heralde kendimi oyle gormeye kilolu oldugumun farkindaydim ama ben 66 67 falanimdir diyodum bi tartildim 75 hemen basladim diyete 13 kilo verdim kendi basima sonra kkya uye oldum o zamanlar 60 69 kilo araligindakiler zayıflıyor topiginde verdim kilolarimi 57ydi hedefimverdim ve kkdan uzak kaldim sonra bi ara 61 e çıktım 8. Takimda yarişmaya basladimorda hedefimi 55 e indirdim ve 54.8 le ordan mezun oldum hikaye devam ediyorsonra 1 sene 55 57 arasi gittim geldim fitim fitsin fit spor topiginde spor yaparak korudum kilomu sonra 14. Takima kaptan olarak larkanadak geldim hic bir bilgim olmadansonra 56 kiloyla geri listeye girdim 14. Takimda 52 yle mezun oldum ayyh baya uzun oldu benim kk hikayemhala da buralardayim iste

Bu arada bende 22 yasindayim evliyim 4 yaşında kizim var 22 kilo verdim 75 den 53 e indim boyum 165 hedef 50 az kaldi ama gitmiyo bi türlü
Vaaay çok iyi ya inşallah 50 yi gördüğüm günlerde olur kaç ayda verdin canım?

Vaaay çok iyi ya inşallah 50 yi gördüğüm günlerde olur kaç ayda verdin canım?
Saol canim insallah görürsün sende canim benimki biraz bölük pörçük oldu 75 den 57 ye 8 9 ayda indim sonra onu biraz korudum 55 e indim sonra bu kiloyu biraz korudum 52 ye indim en son 51 e indim cok iyiydi o zaman kilom ama kilo aldim azcik arada 2 3 4 kilo çıkıyo onlari veriyorum hemencik suan 53 kiloyum

ho masallahhhh azimliyiz gercekten bi şok oluyo insan ilk farkına vardıgında bu ne diyosun ben kendime napmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…