- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.261
çooooksende cok tüketme kuzu günde en fazla kaç kere tatlı yeme isteği gelebilr ki
Bende hem tatli hem tuzlu eksiben tatlı değilde ekşi çok seviim turşuya bayılırım
Bende hem tatli hem tuzlu eksiaci biber turşusuna bayilirim
Ben gidiyom artikk gizlartimizlik yapcam gorusuruk
Kızlar korelilerin zayıflama sırlarına baktınız mıŞok oldum şok! Kendimi ayı gibi hissettim onları görünce... Yemek yiyorlarmış kalori yaptı diye zorla kusuyorlarmış psikopatlık
Onların sağlık umrumda değil sanki zayıflık hastalığı hakim 45 üstü kilo olanlar duydugum kadarıyla hor gözle bakılıyormuş en iyisi sağlıklı olmak ya one öyle çırpı gibiNe kadar sağlıklı? Yediğimi kusacaksam ne anladım ben ondan
Onların sağlık umrumda değil sanki zayıflık hastalığı hakim 45 üstü kilo olanlar duydugum kadarıyla hor gözle bakılıyormuş en iyisi sağlıklı olmak ya one öyle çırpı gibi
Ya canim sen bu 75 den 53 e ne kadar zamanda indin masallah sanaAfiyet olsun canimm cok guzel menun boregi yarim dilim yemissin gormezden gelinebilir
kolay gessiiiinn bende yimik yidimBen gidiyom artikk gizlartimizlik yapcam gorusuruk
ööööKızlar korelilerin zayıflama sırlarına baktınız mıŞok oldum şok! Kendimi ayı gibi hissettim onları görünce... Yemek yiyorlarmış kalori yaptı diye zorla kusuyorlarmış psikopatlık
Öğle yemegınde ne yedın kızzzöööö
ayı ne demek kız dme öle şeyler ne ayıpbalık etliyiz biz
Ya canim sen bu 75 den 53 e ne kadar zamanda indin masallah sana
Öğle yemegınde ne yedın kızzz
cok gbi duruyo biliyorum ama cok değil doymadım yani benÖğle yemegınde ne yedın kızzz
şimdiye kadar kaç lt su içtiniz bayanlar ben daha yarımm litre içtim biraz sonra yeşil çay içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?