- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.281
aynen bende içemiyorum ya hava soğuk bide sıcak su içiyorum oda pek gitmiyorbenimde 1 litre olmamıştır. içemiyorum bi türlü
cok gbi duruyo biliyorum ama cok değil doymadım yani ben
sen ne yidin
Bende bi kase çorba içtim tavuk çorbası, bide tavuklu yemek yedım. bi dilimde beyaz ekmek
O ekmeği yemeyeceğdımmkuzu sen nerden yiyorsun yemeği?
bende ıscak içiyorum canım içine limonda atıyorum hem bu havalarda iyi geliyoaynen bende içemiyorum ya hava soğuk bide sıcak su içiyorum oda pek gitmiyor
Bende salgına yakalanmışım bi türlü spor yapamıyorum geldi grip mahvetti
Bende çişim gelcek diye içemiyorum
o da bi sebep tabiii wc 3. katta ben zemin katta
Benimde bi kat yukarda tembellik başa bela
ofis dışı er yer buz gibi o yüzden cıkmak istemiyorum yoksa tembel değilim yani
coohh soguuukkBizimde öyle kız
Kızlar korelilerin zayıflama sırlarına baktınız mıŞok oldum şok! Kendimi ayı gibi hissettim onları görünce... Yemek yiyorlarmış kalori yaptı diye zorla kusuyorlarmış psikopatlık
Aynen katılıyorumNe kadar sağlıklı? Yediğimi kusacaksam ne anladım ben ondan
Ayyyhh yoruldummm
Canim bi arkadasa cevaplamistim onu kopyaliyim sana daYa canim sen bu 75 den 53 e ne kadar zamanda indin masallah sana
İste bu alintiyi oku beybiSaol canim insallah görürsün sendecanim benimki biraz bölük pörçük oldu 75 den 57 ye 8 9 ayda indim sonra onu biraz korudum 55 e indim sonra bu kiloyu biraz korudum 52 ye indim en son 51 e indim cok iyiydi o zaman kilom ama kilo aldim azcik arada 2 3 4 kilo çıkıyo onlari veriyorum hemencik suan 53 kiloyum
Saol canim yemek yapiyorum simdi de sporumu da aradan cikardimGeeçmiş olsuuun canımKız valla sen yokken buralar pek bi sessiz pek bi ıssızz
Saol canikoskolay gessiiiinn bende yimik yidim
Benim 1 yasinda oglum var onunla ilgilenmekten pek vakit ayiramiyorum buraya haklisin ama.35 mesajin altina dusucegimi sanmiyorum o kadarlik yazabiliyorumkuzu sen buraya cok ugramıyosun gözümden kaçmıyo değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?