Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Wuhuuuuuu superrr
afiyet olsun panpikimmm superrrrrrr

Menulere bakamiyorum gunlerdir esim yarin gidicek ise kac gundur evdeydi tam bakamafim
Efferin guzel yemissin

10.01.2017 menum
Sabah
1 ince dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Cok az peynir
Sekersiz cay
Ara.meyve cayi sekersiz
Oglen.1 kase tavuklu corba
Aksam
1 tane haslanmis patates
Ara 3 tane kuru erik 5 badem 5 findik
Menu guzel ( ekmek bugday yada cavdarsa)
Aksam cok az olmus bence.
Kuruyemisleri kahvalti da veya sonrasi yersen daha iyi olur senin icin hosgeldin bu arada

Afiyet olsun canim her zaman ki gibi guzel

Cok guzel kizzz menuler guzellesmis hayret bugun menuleri begendim ama nutellaa hariic o kucuk kacamaklari ah bi kessen iniceksin.

hayırlı akşamlar arkadaşlar
sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin ve yoğurt
öğlen:mantarlı tavuk ve yoğurt
akşam:tarhana çorbası
bir fincan yeşil çay
1.5 litre su içtim
senin kg kac?
Hosgeldinn sende :)
Menun guzel aksam tarhanaya bir salata ekleyebilirdin
Kalori saydim canim 1200 kalori aldim ve aksam 6 dan sonra bisey yemedem ilk 3 ayda 13 kilomu verdim sonrasinda yavas yavas verdim hep saglikli beslendim
sana zaten kalori hesabi yariyo bebekim

Afiyet olsun canım.nutella yerine 2 kare %70 kakaolu bitter ye.daha masum
harikasın canım

Senin yulafçıkları ne zaman göreceğiz? Bak yılbaşı da geçti
Ay arti oldum ben cnm sonra onu verdim sonra donmek istemedim sonra yilbasi yine arti ondan donmedim :) haftaya kesin donerim insallaaaaahhhhhhh :) aman izin kotu ya izin mizin yok bana bidaha

Son düzenleyen: Moderatör:
Menu guzel ( ekmek bugday yada cavdarsa)
Aksam cok az olmus bence.
Kuruyemisleri kahvalti da veya sonrasi yersen daha iyi olur senin icin hosgeldin bu arada
Ya benim aksam cayini tek icememe gibi bi sıkıntim var o yuzden onlari aksama sakliyorum hosbulduk sen yoktun sanki buralarda yeni gordum

Ya benim aksam cayini tek icememe gibi bi sıkıntim var o yuzden onlari aksama sakliyorum hosbulduk sen yoktun sanki buralarda yeni gordum
Sabah kahvaltisin da daha zararsiz hatta karataycilar sbaha yiyo diye biliyorum :)

Siz yeni gelmisinz ben tanisamadim cnm ben 1 senedir burdayim yani 14.takim demirbasiyim K kova01 ve @SekerPancari71 gibi :) herkes geldi gitti simdi yeniler katildi aramizaa insallah hep beraber ericez.
Ben 1 ay mi oldu hatirlamiyorm izne ayrildim. Geliyorm yaknda :)

Kızlar sabah 1 yanıç yedim şekersiz çayla Ara: 1 kase yoğurt
Akşam:Yarım tabaktan az pilav ve 1 kase çorba Şu anda şekersiz türk kahvesi içtim. Sabah kaçırdım bugün farkındayım sporda yapamadım hastalandım da

Cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…