- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.321
Kizlar bu resimleri sık sık koymak beni baya bi motive etti şuan
Wuhuuuuuu
afiyet olsun panpikimmm superrrrrrrMenum
Sabah yarim sütlü sekersiz kahve
Kahvalti: 2 dilim cavdar ekmegi, 1 tane az yagda baharatli yumurta ve kahvaltiliklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle: 200 gr yogurt, 1 kivi
Ara: 4 altınbaşak
Aksam: 2 parca firinda balik, 2 halka pismis sogan, 3 kaşik tahinli piyaz, 1 kasik bulgur pilavi,turp, salata
Spor
Kahvaltidan once
40 dk twist shape 2316 adim attim 330 kalori yaktim
Ogleden sonra
5 dk twist shape yaptim
50 squat
25 bacaklar kapali squat
25 sumo squat ( 2 kilo agirlikla)
25 mekik
25 yan mekik (7 dk sürdü bunlarda)
Soguma
Toplam 52 dk
Menu guzel ( ekmek bugday yada cavdarsa)10.01.2017 menum
Sabah
1 ince dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Cok az peynir
Sekersiz cay
Ara.meyve cayi sekersiz
Oglen.1 kase tavuklu corba
Aksam
1 tane haslanmis patates
Ara 3 tane kuru erik 5 badem 5 findik
Afiyet olsun canim her zaman ki gibi guzelİyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah; haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek,1çk tahin pekmez
Öğle:fırında brokoli karnıbahar,yoğurt
Ara:mandalina
Akşam:nohut yemeği,3kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
1saat aerobik (fitnessblender)
Cok guzel kizzz menuler guzellesmisMerhaba kizlar
menum
Sabah
1 tereyaginda yimirta hemide cecil peynirli
Zeytin peynir biber 1 tb ekmegi ve 1kasik nutella kan sekerim icin
Ogle
1 kase corba 1 tb ekmegi
Aksam
Bol marul salatasi
1 porsiyon kapuska yemegi
Birazdan cay ve meyve yerim azicikkk yirimmm hic merak etmeyin
2 lt su
senin kg kac?hayırlı akşamlar arkadaşlar
sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin ve yoğurt
öğlen:mantarlı tavuk ve yoğurt
akşam:tarhana çorbası
bir fincan yeşil çay
1.5 litre su içtim
sana zaten kalori hesabi yariyo bebekimKalori saydim canim 1200 kalori aldim ve aksam 6 dan sonra bisey yemedem ilk 3 ayda 13 kilomu verdim sonrasinda yavas yavas verdim hep saglikli beslendim
Afiyet olsun canım.nutella yerine 2 kare %70 kakaolu bitter ye.daha masumMerhaba kizlar
menum
Sabah
1 tereyaginda yimirta hemide cecil peynirli
Zeytin peynir biber 1 tb ekmegi ve 1kasik nutella kan sekerim icin
Ogle
1 kase corba 1 tb ekmegi
Aksam
Bol marul salatasi
1 porsiyon kapuska yemegi
Birazdan cay ve meyve yerim azicikkk yirimmm hic merak etmeyin
2 lt su
harikasın canımMenum
Sabah yarim sütlü sekersiz kahve
Kahvalti: 2 dilim cavdar ekmegi, 1 tane az yagda baharatli yumurta ve kahvaltiliklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle: 200 gr yogurt, 1 kivi
Ara: 4 altınbaşak
Aksam: 2 parca firinda balik, 2 halka pismis sogan, 3 kaşik tahinli piyaz, 1 kasik bulgur pilavi,turp, salata
Spor
Kahvaltidan once
40 dk twist shape 2316 adim attim 330 kalori yaktim
Ogleden sonra
5 dk twist shape yaptim
50 squat
25 bacaklar kapali squat
25 sumo squat ( 2 kilo agirlikla)
25 mekik
25 yan mekik (7 dk sürdü bunlarda)
Soguma
Toplam 52 dk
Afiyet olsun canim her zaman ki gibi guzel
Ay arti oldum ben cnm sonra onu verdim sonra donmek istemedim sonra yilbasi yine artiSenin yulafçıkları ne zaman göreceğiz? Bak yılbaşı da geçti
Ya benim aksam cayini tek icememe gibi bi sıkıntim var o yuzden onlari aksama sakliyorum hosbulduk sen yoktun sanki buralarda yeni gordumMenu guzel ( ekmek bugday yada cavdarsa)
Aksam cok az olmus bence.
Kuruyemisleri kahvalti da veya sonrasi yersen daha iyi olur senin icinhosgeldin bu arada
Sabah kahvaltisin da daha zararsiz hatta karataycilar sbaha yiyo diye biliyorum :)Ya benim aksam cayini tek icememe gibi bi sıkıntim var o yuzden onlari aksama sakliyorum hosbulduk sen yoktun sanki buralarda yeni gordum
Evet.kürkçü dükkanına dönüşler başlasınAy arti oldum ben cnm sonra onu verdim sonra donmek istemedim sonra yilbasi yine artiondan donmedim :) haftaya kesin donerim insallaaaaahhhhhhh :) aman izin kotu ya izin mizin yok bana bidaha
HahahahaEvet.kürkçü dükkanına dönüşler başlasın
Cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum seniSabah kahvaltisin da daha zararsiz hatta karataycilar sbaha yiyo diye biliyorum :)
Siz yeni gelmisinz ben tanisamadim cnm ben 1 senedir burdayim yani 14.takim demirbasiyim K kova01 ve @SekerPancari71 gibi :) herkes geldi gitti simdi yeniler katildi aramizaa insallah hep beraber ericez.
Ben 1 ay mi oldu hatirlamiyorm izne ayrildim. Geliyorm yaknda :)
Tesekkur ederimmm darisi basina insallah sen kac kgsun?Cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum seni
87 ile basladim 83.7 simdilikTesekkur ederimmm darisi basina insallah sen kac kgsun?
benim kaderimi paylasiyosun. Bende ocak 88dim. Mayis basi 69 dum. Yazin burdaydim surekli ama koruyodum. Simdi hedef 57 58 allah ne verirse87 ile basladim 83.7 simdilik
Insallah boyun kac peki bi de ozel bisey yaptin mibenim kaderimi paylasiyosun. Bende ocak 88dim. Mayis basi 69 dum. Yazin burdaydim surekli ama koruyodum. Simdi hedef 57 58 allah ne verirseinsallah sende hemen kurtulursnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?