Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayni kaderi paylasiyoruz benim de sutum azdi ye sutun olsun diye diye hic dogurmamis gibi ayni kiloda kaldim
Olsun canm bak ben basardim imkansizdiiii ama oldu suan evlendigimden bile zYifim goren oyle soyluyo. 6 yil once 60 dim simdi amacim o kglara donmek. Imkansiz diye bisey yok benm gbi baslamissn bak ben yaza 68 dim hatta 66 dusmustm agustoda korumdm ama sende olablrsn inaniorm birakma burayi. Bende elwstirirm menulerini yaza zayifiz

Menulere yorumlarini mantikli buldum cok ben de 67 dim evlenmeden once 75 e bi ineyim insallah 67 ninde altina dusucem insallah bebegini emziriyormuydun diyet yaparken

Kızlar playstore dan 30 gün fit diye bi program var program sizi yanılmıyorsam 3 ay falan yönetiyor günlük yapılacak hareketleri söyleyip yakılan kaloriyi hesaplıyor verilen kilolarıda grafik yapıyor çok iyi bi program öneririm

Menulere yorumlarini mantikli buldum cok ben de 67 dim evlenmeden once 75 e bi ineyim insallah 67 ninde altina dusucem insallah bebegini emziriyormuydun diyet yaparken
Evet cnm emziriyodum oyuzden dukani kendime uyarladimm ama ilk ay cok cddi yaptm 78.5 dustum sonrasi yavasladi bazen aksamalar oldu falan yoksa hazirana bitmis olmaliydi. yazinda isime gelmedi gezmekten. 68 korudum ama hep burdaydim hatta iste izne ciktm yilbasndan oncesi yinede burdym ayrilmiyrm burayi ciddiye almalisin.
Seni durdurur yesende utandirir. Motiven hep olur. Benim menuleri elestrm aslinda agir olur cunku yapildigi zaman cddi verildigine eminim. Grup cok onemli hem grupca basari elde ediyosun vs.
Bireysel birincilik aliyodum gruplar arasinda o sanki buyuk odul almis gibi oluyodu. Oyuzden burasi sana cok yardim edicektir.

Biri beni durdursun bugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana

Ya ben diyet yapiyorum aslinda yakin zaman once 78 e kadar inmistim kurban bayraminda 78 den sonra direnci kiramadim inmedi kilo azmim azaldi benim tam o zamanlar cok yardima ihtiyacim olucak

Evet hatta geçti günü olmadım
Ekmek olmasa cok kotu en azindan bitter at agzina iki parca cnm bide sen simdi dugun strsindesin hepsi karma olmustur.. az dayan ya 1 aya ver kurtul.
Ya ben diyet yapiyorum aslinda yakin zaman once 78 e kadar inmistim kurban bayraminda 78 den sonra direnci kiramadim inmedi kilo azmim azaldi benim tam o zamanlar cok yardima ihtiyacim olucak
o kilo takildigi zaman aslinda vucud o kiloyu sabitliyo ve sıkılasiyosun. Mesela bak ornek veriyim mayista dugun vardi kuzenimin. Ozaman yeni 69 olmustum ve suan o elbise bana bol arkadan onden inanki cnku ozaman yeni inmistim zaman gectikce o kilo oturuyo sen daha da inceliyosun aklinda olsun. 1 ay kalmadan sabit, sabit kaldim deme ayni hatayi hepimuz yapiyoruz aslinda vucud o anda savas veeriyo

Kizlaaaaaaaaaaaaaaar bu mesajima DIKKAAAT.
Sularin az icildigini goruyorum.
Herkesin icme orani var.
#### Kilonuzu 0.30 ile carpin cikan sayi icmeniz gereken lt.
Ben ilk zamanlar 3 lt iciyodum suan dusurdum.
Su olmazsa cok zor gider kilolar unutmayin vucudun ihtiyaci var.
Not: 3.5 lt den sonrasi icilmemesi gerekiyormus bobrekleri yoruyormus bilginizeee

Cok guzel kizzz menuler guzellesmis hayret bugun menuleri begendim ama nutellaa hariic o kucuk kacamaklari ah bi kessen iniceksin.

hosgeldinnn tatlimmmm
kiz canim tatli cekiyor dayanamirim ne kadar azalttim bak bir gun bunlarda butcek ins

Afiyet olsun canım.nutella yerine 2 kare %70 kakaolu bitter ye.daha masum

harikasın canım

onu da yiyomkiiii
siz nasil dayaniyonuz nasil bir irade var sizde kuzummm

Ben varya uzuuun suredir bu kilodayim acep skilastim mi
Bi moral geldi su an bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…