- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.341
Yanic ne?Kızlar sabah 1 yanıç yedim şekersiz çayla Ara: 1 kase yoğurt
Akşam:Yarım tabaktan az pilav ve 1 kase çorba Şu anda şekersiz türk kahvesi içtim. Sabah kaçırdım bugün farkındayımsporda yapamadım hastalandım da
160 ben aslinda okadar olmadim hic ama dogumda 9.5 aldim sonra emzirirken yeyeyyee kizim 8 aylikkrn basladim dukan usulu yaptim kendime gore biseyler yaptim.Insallah boyun kac peki bi de ozel bisey yaptin mi
Ayni kaderi paylasiyoruz benim de sutum azdi ye sutun olsun diye diye hic dogurmamis gibi ayni kiloda kaldim160 ben aslinda okadar olmadim hic ama dogumda 9.5 aldim sonra emzirirken yeyeyyee kizim 8 aylikkrn basladim dukan usulu yaptim kendime gore biseyler yaptim.
Olsun canm bak ben basardim imkansizdiiii ama oldu suan evlendigimden bile zYifim goren oyle soyluyo. 6 yil once 60 dim simdi amacim o kglara donmek. Imkansiz diye bisey yok benm gbi baslamissn bak ben yaza 68 dim hatta 66 dusmustm agustoda korumdm ama sende olablrsn inaniorm birakma burayi. Bende elwstirirm menuleriniAyni kaderi paylasiyoruz benim de sutum azdi ye sutun olsun diye diye hic dogurmamis gibi ayni kiloda kaldim
Menulere yorumlarini mantikli buldum cok ben de 67 dim evlenmeden once 75 e bi ineyim insallah 67 ninde altina dusucem insallah bebegini emziriyormuydun diyet yaparkenOlsun canm bak ben basardim imkansizdiiii ama oldu suan evlendigimden bile zYifim goren oyle soyluyo. 6 yil once 60 dim simdi amacim o kglara donmek. Imkansiz diye bisey yok benm gbi baslamissn bak ben yaza 68 dim hatta 66 dusmustm agustoda korumdm ama sende olablrsn inaniorm birakma burayi. Bende elwstirirm menuleriniyaza zayifiz
İnternetten bana bakabilirsin canım pek diyete uygun değilYanic ne?
Evet cnm emziriyodum oyuzden dukani kendime uyarladimm ama ilk ay cok cddi yaptm 78.5 dustum sonrasi yavasladi bazen aksamalar oldu falan yoksa hazirana bitmis olmaliydi. yazinda isime gelmedi gezmekten. 68 korudum ama hep burdaydim hatta iste izne ciktm yilbasndan oncesi yinede burdym ayrilmiyrm burayi ciddiye almalisin.Menulere yorumlarini mantikli buldum cok ben de 67 dim evlenmeden once 75 e bi ineyim insallah 67 ninde altina dusucem insallah bebegini emziriyormuydun diyet yaparken
Ayy bu saatttemiiiiiiiiBiri beni durdursunbugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana
Biri beni durdursunbugün o kadar çok yedim ki menu paylaşamak istemiyorum
Resmen durduramadım kendimi az önce 1 buçuk dilim ekmek yedim yağlı Salçalı ay kesin 59 a çıkcam ben ya noldu bana
Ayy bu saatttemiiiiiiii
Regl fln mi geliyo nolduuuuuuu
Evet hatta geçti günü olmadımAyy bu saatttemiiiiiiii
Regl fln mi geliyo nolduuuuuuu
Valla yarın sıvı diyeti uygulamayı düşünüyorumyapma kafani taslara vurursun heee dunde ben oyleydim
Ya ben diyet yapiyorum aslinda yakin zaman once 78 e kadar inmistim kurban bayraminda 78 den sonra direnci kiramadim inmedi kilo azmim azaldi benim tam o zamanlar cok yardima ihtiyacim olucakEvet cnm emziriyodum oyuzden dukani kendime uyarladimm ama ilk ay cok cddi yaptm 78.5 dustum sonrasi yavasladi bazen aksamalar oldu falan yoksa hazirana bitmis olmaliydi. yazinda isime gelmedi gezmekten. 68 korudum ama hep burdaydim hatta iste izne ciktm yilbasndan oncesi yinede burdym ayrilmiyrm burayi ciddiye almalisin.
Seni durdurur yesende utandirir. Motiven hep olur. Benim menuleri elestrm aslinda agir olur cunku yapildigi zaman cddi verildigine eminim. Grup cok onemli hem grupca basari elde ediyosun vs.
Bireysel birincilik aliyodum gruplar arasinda o sanki buyuk odul almis gibi oluyodu. Oyuzden burasi sana cok yardim edicektir.
Ya ne kadar cok bilmedigim sey var diyetle alakali sivi diyetinde ne yapiyorsunValla yarın sıvı diyeti uygulamayı düşünüyorum
Ya şu bildigimiz katmermiş yanıc dediginYanic ne?
Ekmek olmasa cok kotu en azindan bitter at agzina iki parca cnm bide sen simdi dugun strsindesin hepsi karma olmustur.. az dayan ya 1 aya ver kurtul.Evet hatta geçti günü olmadım
o kilo takildigi zaman aslinda vucud o kiloyu sabitliyo ve sıkılasiyosun. Mesela bak ornek veriyim mayista dugun vardi kuzenimin. Ozaman yeni 69 olmustum ve suan o elbise bana bol arkadan onden inanki cnku ozaman yeni inmistim zaman gectikce o kilo oturuyo sen daha da inceliyosun aklinda olsun. 1 ay kalmadan sabit, sabit kaldim deme ayni hatayi hepimuz yapiyoruz aslinda vucud o anda savas veeriyoYa ben diyet yapiyorum aslinda yakin zaman once 78 e kadar inmistim kurban bayraminda 78 den sonra direnci kiramadim inmedi kilo azmim azaldi benim tam o zamanlar cok yardima ihtiyacim olucak
Cok guzel kizzz menuler guzellesmishayret bugun menuleri begendim ama nutellaa hariic o kucuk kacamaklari ah bi kessen iniceksin.
Afiyet olsun canım.nutella yerine 2 kare %70 kakaolu bitter ye.daha masum
harikasın canım
Ben varya uzuuun suredir bu kilodayim acep skilastim miEkmek olmasa cok kotu en azindan bitter at agzina iki parca cnm bide sen simdi dugun strsindesin hepsi karma olmustur.. az dayan ya 1 aya ver kurtul.
o kilo takildigi zaman aslinda vucud o kiloyu sabitliyo ve sıkılasiyosun. Mesela bak ornek veriyim mayista dugun vardi kuzenimin. Ozaman yeni 69 olmustum ve suan o elbise bana bol arkadan onden inanki cnku ozaman yeni inmistim zaman gectikce o kilo oturuyo sen daha da inceliyosun aklinda olsun. 1 ay kalmadan sabit, sabit kaldim deme ayni hatayi hepimuz yapiyoruz aslinda vucud o anda savas veeriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?