Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hiç deemedm biliyon mu bende yapaym bari artık tarçın pek sevmem

kızlar ceza/ödül uygulaması geri geldi. özet geçicem;

takım yüzdemiz 0,30 un altına düştüğünde uyarı(nota) alıyoruz. 2 uyarı 1 sarı kart yapıyor sarı kart alan takıma da ceza var.
hemen cezayıda açıklayayım:
sonuc listeleri var eger incelediyseniz görmüşsünüzdür bu listeleri 4 hafta(1)ay o takımın en az zayıflayan veya artıya geçen 4 kişi düzenlicek.

kızlar 14. takım olarak ilk uyarımızı aldık 2. de iş bize patlayabilir haberiniz olsun ben hiç birimiz böyle şeylerle ugrasmayalım istiyorum.
artık hiç bir sekilde kaçamak istemiyorum akşam çayın yanında çikolataymıs bisküviymiş gündüz yapılan kacçamakları da istemiyorum.
artık bundan sonra kişisel değil takım olarak yarışıcaz bunu düşünüp o şekilde hareket edicez.
ama ben hepinize güveniyorum cumaya kadar cok dikkatli olun perşembe bi detoks yapalım bu haftayı bu şekilde kurtaralım haftaya en basından dikkatli bi şekilde başlarız

htc71 @selcanmehmetcan edan18 munter K kova01 Moonlii
ve listede olmayan kızlar hepimiz için geçerli bu konu.
edan18 canım cuma kesin bildirim yapman gerek

Kızlar benim yemek öğünüm tamamlandı.
Sabah : Peynirli börek (2) orta boyut
Ara: Yarım kase yoğurt
Ara:Yarım tarçınlı elma (reglde olduğum için tatlı krizlerim var)
AkşamGenekde Saat 16 da yapıyorum akşam öğünlerimi)
Orta boyut kase fasülye haşlaması+Yarım tabak yaprak sarması
2.5 Lt su
Egzersizide akşam yapcam (30 gün fit programı bayağı yoruyor bu program)
Akşamda şekersiz türk kahvesi
NOT:Kızlar sabahları tam olarak diyet besinlerinden tüketemiyorum akşam öğünlerim en geç 17.30 olduğu için ve geç saatlerde egzersiz yaptığım için çok acıkıyorum ve gece biraz halsizlik yapıyor.
YİNEDE ÇOK YİYORSUN ŞURAYI DÜZELT VS. Önerileriniz varsa lütfen söyleyin ben daha yeniyim henüz tecrübem yok beni yönlendirin

Her türlü yönlendirmeye varım kaptan! Siz ne diyorsanız o... Yönlendirilmeye ihtiyacım var

Ilk uyari geldimi? Yani bu hafta da ceza alirsaniz sari kartmiii

Ooooo bencede grubun menuler kotu kacamaklar dolu
1 gun olr hergun olmaz grup etkileniyo sonucta.
Iyi.olmus bu uygulama

tatlım akşam yemeklerinde pirinc ekmek hamur işi türü seyler yemiyoruz artık daha dikkatli oluyorz bu konuda elma iyi geldiyse bundan sonra bunu yaaprsn hep tatlı istediğinde ve spor yapman için biraz erken deil mi önce diyetini yapsaydın vericen kiloları verseydin. :)

Ilk uyari geldimi? Yani bu hafta da ceza alirsaniz sari kartmiii

Ooooo bencede grubun menuler kotu kacamaklar dolu
1 gun olr hergun olmaz grup etkileniyo sonucta.
Iyi.olmus bu uygulama

bencede iyi oldu iyice dağıtmıştık çünkü. bu haftayı bi atlatalımda haftaya grup içi cezalarda olcak kural listesini tekrar ayarlıcam.
kızlaarr 0,300 ün altına düşmememiz gerek

Ara tatilindeyim hiç hareket edemiyorım Üniversiteste zaten uzak açıldığında bile yürüyemiyorum araçla gidiyorum o yüzden egzersiz şart en azından evde :) Tamam akşam 3 beyaz yok un tuz şeker makarna pilav yemiyorum hep sulu ve sebze okey kaptann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…