Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım azar azar yap tabi :) et türü de yiyebilirsin bide sabah ki börekler vs olmazsa iyi olur çünküm sabah oldugu için kilo aldırmaz belki ama kilo vermeni durdurabilir

Selam kizlar

Ceza uygulamasi gelmis hos gelmis bundan sonra kacamak yok cikolata yokkk biakuvi yok spor var sebze var su var sivi varrr hele bi o listeye gireyimmm

Ins cuma listeye girebilirim de motivasyonumda artar

Cok kojusmussunuz kizlar yaa kaptinn senin isin rahatmi kiz 7 24 burdasin

Sonradan okumak cok zevksiz herkea dagilmis oluyor

bencede iyi oldu iyice dağıtmıştık çünkü. bu haftayı bi atlatalımda haftaya grup içi cezalarda olcak kural listesini tekrar ayarlıcam.
kızlaarr 0,300 ün altına düşmememiz gerek
aynen cnmm bencede bundan sonra menulerde kacamaklar gormek istemiyoruuuzzzzz arada bir neyse ama hergun hayr bunu bir yildir bagra bagra soyluyorm insallah iyi olur eskiden birinci olurdk bireysel birincilermiz olurdu insallah yine oyle oluruz yaaa

rahatım canım ben işimi yaptgım sürece karışanım yok. evet bu hafta listedesin bak senden cok iyi bi eksi bekliyorum persembede detoks yapıyoruz duyan duymayana duyursun

aynen cnmm bencede bundan sonra menulerde kacamaklar gormek istemiyoruuuzzzzz arada bir neyse ama hergun hayr bunu bir yildir bagra bagra soyluyorm insallah iyi olur eskiden birinci olurdk bireysel birincilermiz olurdu insallah yine oyle oluruz yaaa
yine olcaz kiiiii bende bağırcam artık

Simdi soyle bisey yapalim bence kaptanim takim olarak o orani yakalamamiz icin kac kilo vermek gerekiyo sonra kisilerin kilolarina gore bunu oranlayalim ve kesinlikle kesinliklekisiler vermesi gereken kilonun altina dusmesin

Simdi soyle bisey yapalim bence kaptanim takim olarak o orani yakalamamiz icin kac kilo vermek gerekiyo sonra kisilerin kilolarina gore bunu oranlayalim ve kesinlikle kesinliklekisiler vermesi gereken kilonun altina dusmesin
onu hesaplamak cok zor kıızz ama herkesn ekside olması şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…