- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.561
Ara tatilindeyim hiç hareket edemiyorım Üniversiteste zaten uzak açıldığında bile yürüyemiyorum araçla gidiyorum o yüzden egzersiz şart en azından evde :) Tamam akşam 3 beyaz yok un tuz şeker makarna pilav yemiyorum hep sulu ve sebze okey kaptann
aynen cnmm bencede bundan sonra menulerde kacamaklar gormek istemiyoruuuzzzzz arada bir neyse ama hergun hayr bunu bir yildir bagra bagra soyluyormbencede iyi oldu iyice dağıtmıştık çünkü. bu haftayı bi atlatalımda haftaya grup içi cezalarda olcak kural listesini tekrar ayarlıcam.
kızlaarr 0,300 ün altına düşmememiz gerek
Selam kizlar
Ceza uygulamasi gelmis hos gelmis bundan sonra kacamak yok cikolata yokkk biakuvi yok spor var sebze var su var sivi varrr hele bi o listeye gireyimmm
Ins cuma listeye girebilirim de motivasyonumda artar
Cok kojusmussunuz kizlar yaakaptinn senin isin rahatmi kiz 7 24 burdasin
Sonradan okumak cok zevksiz herkea dagilmis oluyor
yine olcaz kiiiii bende bağırcam artıkaynen cnmm bencede bundan sonra menulerde kacamaklar gormek istemiyoruuuzzzzz arada bir neyse ama hergun hayr bunu bir yildir bagra bagra soyluyorminsallah iyi olur eskiden birinci olurdk bireysel birincilermiz olurdu insallah yine oyle oluruz yaaa
Ben ustumle basimla tartiliyorum yaa yoksa ben zayifmiyim o yuzden mi kilolu cikiyorumBende o sekilde tartılıyorum
Yahuuuu kiyafet cook fark ediyooooBen ustumle basimla tartiliyorum yaa yoksa ben zayifmiyim o yuzden mi kilolu cikiyorum
onu hesaplamak cok zor kıızzSimdi soyle bisey yapalim bence kaptanim takim olarak o orani yakalamamiz icin kac kilo vermek gerekiyo sonra kisilerin kilolarina gore bunu oranlayalim ve kesinlikle kesinliklekisiler vermesi gereken kilonun altina dusmesin
Ben ne zaman listeye giriyorum pekionu hesaplamak cok zor kıızzama herkesn ekside olması şart
O neygi kizSimdi soyle bisey yapalim bence kaptanim takim olarak o orani yakalamamiz icin kac kilo vermek gerekiyo sonra kisilerin kilolarina gore bunu oranlayalim ve kesinlikle kesinliklekisiler vermesi gereken kilonun altina dusmesin
Ya iste işi matematige vurucaz zayiflamayada vurucaz kirbaciO neygi kiz
Senin daha var kuzum giriş tarihinden 2 hafta sonra giriyorsun listeyeBen ne zaman listeye giriyorum peki
Ortalama 1 1.5 versin hrrkes liste zaten tepelerde olur. :)Ya iste işi matematige vurucaz zayiflamayada vurucaz kirbaci
Evet
Herkesle zayıflıcek artıkın
Hahahahaahhahaha kahkaha attimmmmmmNoluyo ayol kırbaçlar tohatlar vurmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?