- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.581
Ben bi tirstim şahsenEvetyoksaaaa cenemden kimse kurtulamaz sonra kotu olaaar soylimmm
yrin mi kiz bana detoks hic yaramamisti ben yapmasam twkrar hayal oirikligi yasamak istemiyom korkuyom bu hafta listeye girmek iatiyorum risk almasamrahatım canım ben işimi yaptgım sürece karışanım yok. evet bu hafta listedesin bak senden cok iyi bi eksi bekliyorum persembede detoks yapıyoruz duyan duymayana duyursun
Noluyo ayol kırbaçlar tohatlar vurmalar
Zayiflamayani kirbacliyoruzNoluyo ayol kırbaçlar tohatlar vurmalar
Kız öğlen nerdeee11.01.2017 menum
Sabah
1 kofte 4 parca elma dilim patates
3 zeytin
Yesillik
1 dl ekmek
Ara 1 fincan sekersiz meyve cayi
Aksam
6 kasik taze fasulye
Biraz salata
Ara 3 kuru erik
2.5 su
Kofteyi sabah mi yidinnn11.01.2017 menum
Sabah
3 zeytin
Yesillik
1 dl ekmek
Aksam
6 kasik taze fasulye
Biraz salata
Ara 3 kuru erik
2.5 su
Kiz bu iirbac nirden ciktiZayiflamayani kirbacliyoruz
TM kuzum olur zaten uygun detoks bulamadım benyrin mi kiz bana detoks hic yaramamisti ben yapmasam twkrar hayal oirikligi yasamak istemiyom korkuyom bu hafta listeye girmek iatiyorum risk almasam
Kiz super giristi gulmekten olcem
Nasi fikir amaKiz bu iirbac nirden ciktikirbactan sonra bende film koptuu
Ya ben bugun temizlik yaptim kahvaltiyi da gec yaptim oglen kaynadi aradaKız öğlen nerdeee
Aksam cok mu kiz 6 kasik zeytinyagli taze fasulyenin neresi cokKofteyi sabah mi yidinnn
Ogleni de atlamissin aksam da cok olmus sankim
Genel olarak guzel tatlim ama bana cok az geldi niden sadece bbana az geliyor gozum mu ac benim
Ben dedim kaptancigim da destekliyoKiz bu iirbac nirden ciktikirbactan sonra bende film koptuu
Maşallah akşam menüsü ölüm diyeti gibi çok iyii11.01.2017 menum
Sabah
3 zeytin
Yesillik
1 dl ekmek
Aksam
6 kasik taze fasulye
Biraz salata
Ara 3 kuru erik
2.5 su
Karabugdayi bulamam ki bu saatte benkaptinn canım karabuğday detoksu hapabilrsin 1 çay bardağı karabuğdayı 1.5 çay bardağı suda pişiriosun sonra yoğurt ekleyip yiosun ve baharat damk zevkine göre ben yapmıştm mıcize değil ama hatrı var.bemim öğünlerimden eksik olmaz kranuğday bilen bilirrr
Ay bende çok doydum psikolojik galiba normalde doymazdimBen şuanda çok tokummmm umarım ilerleyen saatlerde cacık olmammmmmmm
Cok azimliyim.bende anlamadim biri fazla biri az dediMaşallah akşam menüsü ölüm diyeti gibi çok iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?