Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süper kuzuuumm darısı bize inşallah menu de yine şahane

11.01.2017 menum
Sabah
1 kofte 4 parca elma dilim patates
3 zeytin
Yesillik
1 dl ekmek
Ara 1 fincan sekersiz meyve cayi
Aksam
6 kasik taze fasulye
Biraz salata
Ara 3 kuru erik
2.5 su
Oglen sabhla karismis bi kac kofte daha yiebilirdin ben okadr cok kofte yiorum ki 1 disimin kavuguna yetmez.
Onun haricinde bence aksam gayet guzel devam et cnm

Sabah cok onemli ara illa yemen gerekmiyor ben de yemiyorum cay iciyorum. Aksamda daha doyurucu yersen gelsin eksiler cnm :)
Ben bi tirstim şahsen
Hahahahaha tirsirtirimmmm
Cok azimliyim.bende anlamadim biri fazla biri az dedi

Ya ben kilo veremiycem diye yemekten korkuyorum o yuzden az yiyorum cunkü veremezsem azmim azaliyo bilemedim napsam

Sabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin

Ogle:çorba 1tavuk but

Aksam:1tabak k.fasulye çok az yağsız patates püresi pul biberli

Aralarda kahve ve yeşil çay var kaçamak yok bugün :)
Aferin babysi guzel begendimmmm
afiyet olsun sekerim cok guzel

Keşke butun takım bi evde olsa kimse bişey yiyemezdi o zaman

Menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta kiymali ve kahvaltiliklardan azar azar sekersiz cay
Ara: Nescafe, 1 paket altinbasak (185 kalori)
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
Aksam: firinda az kasarli köfte(4 tane), 1 kaşik bulgur pilavi, 2 lokma ekmek(goz hakki;")light kola, aci biber
Ara: tarcinli elma ve 2 kasik yogurt(tarcin,zencefil,zerdeçalli)

Spor
40 dk twist shape yaptim
Bugun cok zor durduruyorum kendimi elimden geldigince durdurmaya calistim

Ya ben kilo veremiycem diye yemekten korkuyorum o yuzden az yiyorum cunkü veremezsem azmim azaliyo bilemedim napsam
Simdi şoyle soylim zararsiz hersyden oyy doydummm diyene kadar yiyebilirsin cnm.
Kahvalti zaten secenek cok bence mesela ben her sabah fix 2 haslanmis yumurta yada.omlet yaparm. Yaninda sebze zeytin fume pastrma vs.
Aksamda protein sebze olur yemeklerden olur ama zararsiz seyler iste sende biliyosun. Ekmek sadece tam bugday ekmegi gunde 1 dilim kahvaltida sana yeticektir. Senin kg var oyuzden receller vs tatlilar sana uzun sure yok pilav makarna beyaz ekmek. Umarim anlasilmisimdir cnm.
Ac kalarak sagliksiz oluyo. Ama ben asiri az bulmadm menuju biraz eklemelerle super
Keşke butun takım bi evde olsa kimse bişey yiyemezdi o zaman
dimii :) suprr olurdu

Zayif oldugun icin mikemmel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…