- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.601
Gayet iyi canım akşam salatayı yoğurdu eksik etme :)Cok azimliyim.bende anlamadim biri fazla biri az dedi
Afiyet olsun canım çok güzelSabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin
Ogle:çorba 1tavuk but
Aksam:1tabak k.fasulye çok az yağsız patates püresi pul biberli
Aralarda kahve ve yeşil çay var kaçamak yok bugün :)
Süper kuzuuumm darısı bize inşallahMerhaba kızlar.haftasonu oğlumun 1.yaşgününü kutlayacağız.bu ara hazırlıklarla uğraşıyorum.o zamana kadar diyeti bozmak Yok.kendime kıyafet aldım.small beden içine girmek kadar güzel bir şey Yok.bugünkü menüm
Sabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:4-5 badem+fındık
Öğle:kıymalı yumurta,1/2dlm tb ekmek,yeşillik
Ara:1 portakal
Akşam:domates çorbası,tavuk köfte,salata
1saat aerobik (fitnessblender)
Valla mi ben çok doydum fazla mi acaba diye düşündümAfiyet olsun canım çok güzel
Oglen sabhla karismis bi kac kofte daha yiebilirdin ben okadr cok kofte yiorum ki 1 disimin kavuguna yetmez.11.01.2017 menum
Sabah
1 kofte 4 parca elma dilim patates
3 zeytin
Yesillik
1 dl ekmek
Ara 1 fincan sekersiz meyve cayi
Aksam
6 kasik taze fasulye
Biraz salata
Ara 3 kuru erik
2.5 su
HahahahahaBen bi tirstim şahsen
Cok azimliyim.bende anlamadim biri fazla biri az dedi
Ya ben kilo veremiycem diye yemekten korkuyorum o yuzden az yiyorum cunkü veremezsem azmim azaliyo bilemedim napsamOglen sabhla karismis bi kac kofte daha yiebilirdin ben okadr cok kofte yiorum ki 1 disimin kavuguna yetmez.
Onun haricinde bence aksam gayet guzel devam et cnm
Sabah cok onemli ara illa yemen gerekmiyor ben de yemiyorum cay iciyorum. Aksamda daha doyurucu yersen gelsin eksiler cnm :)
Hahahahahatirsirtirimmmm
Aferin babysi guzel begendimmmmSabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin
Ogle:çorba 1tavuk but
Aksam:1tabak k.fasulye çok az yağsız patates püresi pul biberli
Aralarda kahve ve yeşil çay var kaçamak yok bugün :)
Merhaba kızlar.haftasonu oğlumun 1.yaşgününü kutlayacağız.bu ara hazırlıklarla uğraşıyorum.o zamana kadar diyeti bozmak Yok.kendime kıyafet aldım.small beden içine girmek kadar güzel bir şey Yok.bugünkü menüm
Sabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:4-5 badem+fındık
Öğle:kıymalı yumurta,1/2dlm tb ekmek,yeşillik
Ara:1 portakal
Akşam:domates çorbası,tavuk köfte,salata
1saat aerobik (fitnessblender)
Keşke butun takım bi evde olsa kimse bişey yiyemezdi o zamanOglen sabhla karismis bi kac kofte daha yiebilirdin ben okadr cok kofte yiorum ki 1 disimin kavuguna yetmez.
Onun haricinde bence aksam gayet guzel devam et cnm
Sabah cok onemli ara illa yemen gerekmiyor ben de yemiyorum cay iciyorum. Aksamda daha doyurucu yersen gelsin eksiler cnm :)
Hahahahahatirsirtirimmmm
Az yemekle kilo verilse keşke kuzum ahh ahhhYa ben kilo veremiycem diye yemekten korkuyorum o yuzden az yiyorum cunkü veremezsem azmim azaliyo bilemedim napsam
Ya o zaman benim menulerimin biraz daha fazla yoruma ihtiyaci var ben yeme isini bi kararlayamiyorum galibaAz yemekle kilo verilse keşke kuzum ahh ahhh
Yok gayet yerinde.Valla mi ben çok doydum fazla mi acaba diye düşündüm
Sen menülerini yaz biz acimadan yorum yaparız canimcimYa o zaman benim menulerimin biraz daha fazla yoruma ihtiyaci var ben yeme isini bi kararlayamiyorum galiba
06Derya bunu begendiSen menülerini yaz biz acimadan yorum yaparız canimcim
Fazla mı? Bence yalnış anlaşılma.. Şekerin düşmüyor mu? Haksizlik falan?Cok azimliyim.bende anlamadim biri fazla biri az dedi
Simdi şoyle soylim zararsiz hersyden oyy doydummmYa ben kilo veremiycem diye yemekten korkuyorum o yuzden az yiyorum cunkü veremezsem azmim azaliyo bilemedim napsam
dimii :) suprr olurduKeşke butun takım bi evde olsa kimse bişey yiyemezdi o zaman
Zayif oldugun icin mikemmel :)Menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta kiymali ve kahvaltiliklardan azar azar sekersiz cay
Ara: Nescafe, 1 paket altinbasak (185 kalori)
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
Aksam: firinda az kasarli köfte(4 tane), 1 kaşik bulgur pilavi, 2 lokma ekmek(goz hakki;")light kola, aci biber
Ara: tarcinli elma ve 2 kasik yogurt(tarcin,zencefil,zerdeçalli)
Spor
40 dk twist shape yaptim
Bugun cok zor durduruyorum kendimi elimden geldigince durdurmaya calistim
Hahahahaahhahaha kahkaha attimmmmmm
Valla korktum bi anyrin mi kiz bana detoks hic yaramamisti ben yapmasam twkrar hayal oirikligi yasamak istemiyom korkuyom bu hafta listeye girmek iatiyorum risk almasam
Kiz super giristi gulmekten olcem
Zayiflamayani kirbacliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?