- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.621
Hic guzel diil benceZayif oldugun icin mikemmel :)
Halsizlik olmuyo bugun biraz ise daldim ondan az oldu yoksa daha fazla yiyorumFazla mı? Bence yalnış anlaşılma.. Şekerin düşmüyor mu? Haksizlik falan?
BilirimEvetyoksaaaa cenemden kimse kurtulamaz sonra kotu olaaar soylimmm
Yooo kime dicem cnnmm sen hc alinmaBağa mi diyon giz
Afiyet olsun canim ❤11.01.2017 menum
Sabah
1 kofte 4 parca elma dilim patates
3 zeytin
Yesillik
1 dl ekmek
Ara 1 fincan sekersiz meyve cayi
Aksam
6 kasik taze fasulye
Biraz salata
Ara 3 kuru erik
2.5 su
Ama kendi msjini alintilamissinYooo kime dicem cnnmm sen hc alinma
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
AhahahahahhahahKiz bu iirbac nirden ciktikirbactan sonra bende film koptuu
Ayy bilemedim birden ama bakarim bi nete kuzum saf protein gününü bi düşün ama o da iyi oluyo bende mi yapsam kiii saf protein
Ben bilirim beeeeennn@hedef52 canım karabuğday detoksu hapabilrsin 1 çay bardağı karabuğdayı 1.5 çay bardağı suda pişiriosun sonra yoğurt ekleyip yiosun ve baharat damk zevkine göre ben yapmıştm mıcize değil ama hatrı var.bemim öğünlerimden eksik olmaz kranuğday bilen bilirrr
Fazla degil menun canim bence cok az da degil sadece sabahla aksam arasi bi ara ogun yapabilirdin yada ogle yemegi yiyebilirdinCok azimliyim.bende anlamadim biri fazla biri az dedi
Ooo harikkeeSabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin
Ogle:çorba 1tavuk but
Aksam:1tabak k.fasulye çok az yağsız patates püresi pul biberli
Aralarda kahve ve yeşil çay var kaçamak yok bugün :)
Sagol canim bugun firsat olmadi yoksa hakkim olani yemeden es gecermiyimFazla degil menun canim bence cok az da degil sadece sabahla aksam arasi bi ara ogun yapabilirdin yada ogle yemegi yiyebilirdin
Oluyo arada canim ev isi falan derken kaçıyoSagol canim bugun firsat olmadi yoksa hakkim olani yemeden es gecermiyim
Harikasin canimmmMerhaba kızlar.haftasonu oğlumun 1.yaşgününü kutlayacağız.bu ara hazırlıklarla uğraşıyorum.o zamana kadar diyeti bozmak Yok.kendime kıyafet aldım.small beden içine girmek kadar güzel bir şey Yok.bugünkü menüm
Sabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:4-5 badem+fındık
Öğle:kıymalı yumurta,1/2dlm tb ekmek,yeşillik
Ara:1 portakal
Akşam:domates çorbası,tavuk köfte,salata
1saat aerobik (fitnessblender)
Oluyo arada canim ev isi falan derken kaçıyoac kalmadiysan sorun yok
Emin msn biz orayi gün partisine baglardikKeşke butun takım bi evde olsa kimse bişey yiyemezdi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?