- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.641
Niye uzgun surat kizzz menün yetersiz degil bence gayet iyi
Yaaniii fena değilll isteeeMenum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta kiymali ve kahvaltiliklardan azar azar sekersiz cay
Ara: Nescafe, 1 paket altinbasak (185 kalori)
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
Aksam: firinda az kasarli köfte(4 tane), 1 kaşik bulgur pilavi, 2 lokma ekmek(goz hakki;")light kola, aci biber
Ara: tarcinli elma ve 2 kasik yogurt(tarcin,zencefil,zerdeçalli)
Spor
40 dk twist shape yaptim
Bugun cok zor durduruyorum kendimi elimden geldigince durdurmaya calistim
Bir diyet menüsü olmaz belki ama kilo koruma menüsüne benzedi benceYaaniii fena değilll isteee
Insallah yaaNiye uzgun surat kizzz menün yetersiz degil bence gayet iyiyarin eksiyle uyanacaksin bunu dusun ve mutlu ol
Bir diyet menüsü olmaz belki ama kilo koruma menüsüne benzedi bencehahsızlık itme gaptaaannn
Herkesle zayıflıcek artıkın
Kaldı o kuzum ya bn bugünü hep salı biliyodum şimdi kimse hazırlık yapamazYarin simdi detoks yapilsin deniyo ya ben detoksla ilgili pek bisey bilmiyorum ne yapabiliriz
Bende yapabileydim yaaa ne detoksu yapcan kuzumHaydi inş bundan sonra bende kaçamak yapmicam yarın detoks yapacamkii..
Sen menülerini yaz biz acimadan yorum yaparız canimcim
Ne yedin kiiizzzBen yazıyimda yap yorumunu(( ufff
Bende yapabileydim yaaa ne detoksu yapcan kuzum
Anneemm kız Kıyamam ben sana ben okudum onların hepsini :)
Evde ne tavuk var ne et ne buğday ne yoğurt hiç bişey yapamıyorumBen karabuğday aldım onu yapabilirim gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum.ben protein diyeti uyguladığımda kesin 1-1.5kg gidiyor ama tavuktan midem bulanıyor iki gündür bir türlü uygulayamadim.
Zor durumdayim açimmKizlaarrr napiyonuz canlarim
Hahahaha kiyammaMisAnneemm kız Kıyamam ben sana ben okudum onların hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?