- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.661
Her yerim tok bnm deZor durumdayim açimmaslinda gozum ac karnim degel
AhahahahahHahahaha kiyammaMishayr istemiyen varsa yapmam belki tavsiye istemez diye yzdim son mesaji yanlis anlasilmasin sana baska tavsiyelerm var istermisin hahahah
HahahhahahahhHahahaha kiyammaMishayr istemiyen varsa yapmam belki tavsiye istemez diye yzdim son mesaji yanlis anlasilmasin sana baska tavsiyelerm var istermisin hahahah
Sabah nirdeeeÖğle :iki haşlanmış yumurta ,iki tane ev yapımı çiğ köfte,bi dilim kek,pekmez ,şekersiz çay ,dilimlenmiş turp yedimm
Ara soda bı küçük kase ay cekirdek
Akşam; bir kase yağsız salata içine yağsız haşlanmış tavuk,kuru erik yoğurt,soda
2,5lt su,bitki çay, ve tekrar şekersiz çay 35dk yürüyüş
Ben karabugdayi yagsiz tuzsuz pişiriyodum sonra yogurtlayip baharatlayip yiyodum yaninda da yarim elma yiyodum ama miktar ne kadar pisiriyodum hatirlamiyorum canim bakarim ona simdi netten ama 1 kilo iniyordum ben 1 gundeSekerPancarii karabuğday detoksu sen nasıl uyguladin bı yazarmisin bana kesin ise yarıyor dimi canım.benim ihtiyacım var detoksu
O nasil kahvalti gizÖğle :iki haşlanmış yumurta ,iki tane ev yapımı çiğ köfte,bi dilim kek,pekmez ,şekersiz çay ,dilimlenmiş turp yedimm
Ara soda bı küçük kase ay cekirdek
Akşam; bir kase yağsız salata içine yağsız haşlanmış tavuk,kuru erik yoğurt,soda
2,5lt su,bitki çay, ve tekrar şekersiz çay 35dk yürüyüş
Sabah nirdeee
Yalnız ara öğün de efsane kuzum çekirdek yemisin bnm ekmekten aşağı kalır yani yokSabahn yok bebelerlen ancak haydi haydi diye diye 11 gibi yaptık öğle 12yi bulur.bi cuma günlerin 9-10 arası yapik
Bendede tohat at bide benim yerinede at cozuttum bu ara yavaş yavaş düzene girecek hepsiO nasil kahvalti gizbu tohati hahittin
Yalnız ara öğün de efsane kuzum çekirdek yemisin bnm ekmekten aşağı kalır yani yok
Kuzu aman diyim yarın dikkat et yuzdemizin 0.300 ün ustunde olması lazim yarın sakin sakin kacamak yokBendede tohat at bide benim yerinede at cozuttum bu ara yavaş yavaş düzene girecek hepsibunu bıraktık tan sonra öldü ben hiç memnun değilim bu ara kontrol edemedim
Kuzu aman diyim yarın dikkat et yuzdemizin 0.300 ün ustunde olması lazim yarın sakin sakin kacamak yok
Ben artıda yim geçen cumaki kiloma geleyim yeter diyorumYok kız dün yarım kilo Gitti pazartesi günü fazla çıktımistim. yarında uygularsam detoksu süper olcak inş yaa en azından bı kg gitsin yaa
İşte benim dediğim detoks buydu 1,5kg yağsız tavuk göğsü aldırdım yiyemedim bulantı dan
Kiz biz karabugdayi nasil yapiyoduk ki 1 bardak mi pisiriyoduk sonra yogurtlayip yiyoduk demi yaninda elmayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?