- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.681
Yaninda yogurt da yeseydin ya giz bulanmazdinİşte benim dediğim detoks buydu 1,5kg yağsız tavuk göğsü aldırdım yiyemedim bulantı dan
Yarın sadece dikkat et gör bak nasıl eksi cikarsin sozz bende dikkat edeceğim inş güzel sonuç elde ederim.yanliz ben karabuğday da yoğurt kullanılıyor ya bu ondan çekiniyorum.gecen siz ayran aşı detoksu uyguladin ya ben yaptığımda tık gitmediBen artıda yim geçen cumaki kiloma geleyim yeter diyorum
Canim ben netten şoyle bi baktim da yogurtsuz yiyen de var elmayi icine redeleyip tarçın serpip yemisler sende oyle yap istersenYarın sadece dikkat et gör bak nasıl eksi cikarsin sozz bende dikkat edeceğim inş güzel sonuç elde ederim.yanliz ben karabuğday da yoğurt kullanılıyor ya bu ondan çekiniyorum.gecen siz ayran aşı detoksu uyguladin ya ben yaptığımda tık gitmedi
Yaninda yogurt da yeseydin ya giz bulanmazdintuzsuz mu yidin yohsa
Olur bı deneyim tad olarak iyi olursa hep katarım tarçın neCanim ben netten şoyle bi baktim da yogurtsuz yiyen de var elmayi icine redeleyip tarçın serpip yemisler sende oyle yap istersen
Bende baya etkili oldu ama herkeste aynı etkiyi yapmıyo demek ki. Bugün çok dikkatliydim tarımda etcem inşallah artı cikmamYarın sadece dikkat et gör bak nasıl eksi cikarsin sozz bende dikkat edeceğim inş güzel sonuç elde ederim.yanliz ben karabuğday da yoğurt kullanılıyor ya bu ondan çekiniyorum.gecen siz ayran aşı detoksu uyguladin ya ben yaptığımda tık gitmedi
Kiz biz karabugdayi nasil yapiyoduk ki 1 bardak mi pisiriyoduk sonra yogurtlayip yiyoduk demi yaninda elmayla
Yarin yapak miii ikimisss saf protein
Kiz saf protein gününde saf protein olan herseyi yiyebilirsin diye biliyorum ben @ParteMoralll kiz oyle degil mi mesela ben sabah 2 yumurta peynir kiyma falan yiyorum öğle yine yumurta yiyorum kolay olsun diye acikirsam, aksam da tavuk yogurt falan yiyorumEvet canım az tuzlu yanında bişey yenmiyor sanıyordum yediğimde anca iki kk kadar yiyodum
Detoksu bozar gibi kiz sen yedirirsin onu evdekilereSekerPancarii canım karabuğday yanina haşlanmış tavuk göğsü var ziyan olmasın onunda yesem olurmu yada içine katarak yagsiz olursa yesem.yada yarın değerlendiriyim evdekilere
Bir su bardagi haslayip gün boyu yiyosun diye biliyorum ben kizHmmmm kız moonli 1 çay bardağı ölçüye 1-5sb su haşlanacak yazdiydi ooo o zamann
Canim ya yazdiklarin cok yararli seyler tesekkur ederim ilgine mesela yemeklerden 2 tabagi yedigin oluyormuydu kilo verdigin donemde
Ahahahahahyok be ister herkes niye istemesin sonuçta sen tecrubelisin yani. Baa tavsiyelerin neler baaa
Sana da yok cekilin onumdenHahahhahahahhbana yok mu tavsiye
Kiz sen hayirdir kekler borekler yeye siscen aaaaaa ama sende yetttin beeeeeSabahn yok bebelerlen ancak haydi haydi diye diye 11 gibi yaptık öğle 12yi bulur.bi cuma günlerin 9-10 arası yapik
ivittt sinirsizKiz saf protein gününde saf protein olan herseyi yiyebilirsin diye biliyorum ben @ParteMoralll kiz oyle degil mi mesela ben sabah 2 yumurta peynir kiyma falan yiyorum öğle yine yumurta yiyorum kolay olsun diye acikirsam, aksam da tavuk yogurt falan yiyorum
Koca tavuk gogsu gomuyorum canim benCanim ya yazdiklarin cok yararli seyler tesekkur ederim ilgine mesela yemeklerden 2 tabagi yedigin oluyormuydu kilo verdigin donemde
Begendim ama cekirdek olmamis sankiÖğle :iki haşlanmış yumurta ,iki tane ev yapımı çiğ köfte,bi dilim kek,pekmez ,şekersiz çay ,dilimlenmiş turp yedimm
Ara soda bı küçük kase ay cekirdek
Akşam; bir kase yağsız salata içine yağsız haşlanmış tavuk,kuru erik yoğurt,soda
2,5lt su,bitki çay, ve tekrar şekersiz çay 35dk yürüyüş
Bence sen devam et az eklemeyle cnm kendi bildigin gibi yap eksikleri soylerim. Cok asiri yemene gerek yokCanim ya yazdiklarin cok yararli seyler tesekkur ederim ilgine mesela yemeklerden 2 tabagi yedigin oluyormuydu kilo verdigin donemde
Canim aslinda ne yediginde onemli mesela pirasa yiyosan pirincsiz yada cok cok az pirincli ondan iki tabak ye bisey olmaz ama kuru fasulye yiyosan 1 tabak yeter salata ve yogurtla kalori degerleri onemli yediklerininCanim ya yazdiklarin cok yararli seyler tesekkur ederim ilgine mesela yemeklerden 2 tabagi yedigin oluyormuydu kilo verdigin donemde
Zararli seyler mesela en cok nelerden vazgectin sifira dusurdunKoca tavuk gogsu gomuyorum canim benyada ne yiosam tika basa doyuyorm cok sukur. Bazen yetmedigi zamanlar da oluyo ama inan yedigimde daha iyi eksi goruyorum. ( zararli seyler yok)
Herkes baska bisey diyo kizin kafasi karisiyoCanim aslinda ne yediginde onemli mesela pirasa yiyosan pirincsiz yada cok cok az pirincli ondan iki tabak ye bisey olmaz ama kuru fasulye yiyosan 1 tabak yeter salata ve yogurtla kalori degerleri onemli yediklerininyada en kafa karistirmayani doymadan kalkmak sofradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?