Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben artıda yim geçen cumaki kiloma geleyim yeter diyorum
Yarın sadece dikkat et gör bak nasıl eksi cikarsin sozz bende dikkat edeceğim inş güzel sonuç elde ederim.yanliz ben karabuğday da yoğurt kullanılıyor ya bu ondan çekiniyorum.gecen siz ayran aşı detoksu uyguladin ya ben yaptığımda tık gitmedi

Canim ben netten şoyle bi baktim da yogurtsuz yiyen de var elmayi icine redeleyip tarçın serpip yemisler sende oyle yap istersen

Bende baya etkili oldu ama herkeste aynı etkiyi yapmıyo demek ki. Bugün çok dikkatliydim tarımda etcem inşallah artı cikmam

Evet canım az tuzlu yanında bişey yenmiyor sanıyordum yediğimde anca iki kk kadar yiyodum
Kiz saf protein gününde saf protein olan herseyi yiyebilirsin diye biliyorum ben @ParteMoralll kiz oyle degil mi mesela ben sabah 2 yumurta peynir kiyma falan yiyorum öğle yine yumurta yiyorum kolay olsun diye acikirsam, aksam da tavuk yogurt falan yiyorum

Ahahahahah yok be ister herkes niye istemesin sonuçta sen tecrubelisin yani. Baa tavsiyelerin neler baaa
halbuki cok yumusagim bi kac gundur sinirim tepeme daha cikmadi kacamaklar devam ederse cildirabiliirm
Saa tavsiye yok

Hahahhahahahh bana yok mu tavsiye
Sana da yok cekilin onumden
Sabahn yok bebelerlen ancak haydi haydi diye diye 11 gibi yaptık öğle 12yi bulur.bi cuma günlerin 9-10 arası yapik
Kiz sen hayirdir kekler borekler yeye siscen aaaaaa ama sende yetttin beeeee
ivittt sinirsiz

Canim ya yazdiklarin cok yararli seyler tesekkur ederim ilgine mesela yemeklerden 2 tabagi yedigin oluyormuydu kilo verdigin donemde
Koca tavuk gogsu gomuyorum canim ben yada ne yiosam tika basa doyuyorm cok sukur. Bazen yetmedigi zamanlar da oluyo ama inan yedigimde daha iyi eksi goruyorum. ( zararli seyler yok)

Ben
Begendim ama cekirdek olmamis sanki

Canim ya yazdiklarin cok yararli seyler tesekkur ederim ilgine mesela yemeklerden 2 tabagi yedigin oluyormuydu kilo verdigin donemde
Canim aslinda ne yediginde onemli mesela pirasa yiyosan pirincsiz yada cok cok az pirincli ondan iki tabak ye bisey olmaz ama kuru fasulye yiyosan 1 tabak yeter salata ve yogurtla kalori degerleri onemli yediklerinin yada en kafa karistirmayani doymadan kalkmak sofradan

Herkes baska bisey diyo kizin kafasi karisiyo
Zrarsiz sinirsiz yemeli ama kilosuda fazla abartli yemesine gerek yok doyucak kadar menusu iyi ben begendim biraz ekleme yapar olur biter
Mavi boncukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…