Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

halbuki cok yumusagim bi kac gundur sinirim tepeme daha cikmadi kacamaklar devam ederse cildirabiliirm
Saa tavsiye yok

Sana da yok cekilin onumden

Kiz sen hayirdir kekler borekler yeye siscen aaaaaa ama sende yetttin beeeee
ivittt sinirsiz
Niye baga yoh tavisye ayy yarin protein günü yapsam mi yoksa hic maceraya girismesem mi

Herkes baska bisey diyo kizin kafasi karisiyo
Zrarsiz sinirsiz yemeli ama kilosuda fazla abartli yemesine gerek yok doyucak kadar menusu iyi ben begendim biraz ekleme yapar olur biter
Bende beğendim menusunu bence gayet yeterliydi kendi zorlanmadiktan sonra

Herkes baska bisey diyo kizin kafasi karisiyo
Zrarsiz sinirsiz yemeli ama kilosuda fazla abartli yemesine gerek yok doyucak kadar menusu iyi ben begendim biraz ekleme yapar olur biter
Mavi boncukkk
Tamam kardes kabul edersen diyet kardesi olalim biz seninle badim ol sen benim bana bu yolda pozitif enerji veer

Seker, makarna delisiyim
Kizartmalar,pilav, cikolatalar hersyyyy beyazlardan uzaaaak durmak lazim he bide ekmeeeek
Ya ben tatliciyim tatlidan uzak dursam yeticek aslinda ama aklima vurunca canan karatay seker bagimlilik yapiyo diyo ya dogru diyo yani simdilik aramiyorum pek ama ilerleyen zamanlarda destege ihtiyacim olacagi kesin

Tamam kardes kabul edersen diyet kardesi olalim biz seninle badim ol sen benim bana bu yolda pozitif enerji veer
Takipteyimmmmm zaten seni gozume kestimm elestirilerim seninleee

Az once sordm belki tavsiyelerim fazla gelir diye. Oyuzden sordm cnm yanlis anlama ben seni anliyormmmm ayni yoldan gectimm ondann fazlaaa uzun uzun

Ya ben tatliciyim tatlidan uzak dursam yeticek aslinda ama aklima vurunca canan karatay seker bagimlilik yapiyo diyo ya dogru diyo yani simdilik aramiyorum pek ama ilerleyen zamanlarda destege ihtiyacim olacagi kesin
Cok zoorrr cook ben hamur isi bagimlisiyimmmm kixartmalar cerezlerrr cikolatalar ben hepsini yerimmmmmm. Ah ah neler cektimmmm onlardan uzak durmak zulummmm.. yeyeye nereye kadar bacim bosver ver kurtul sonra korursun tmmiii

Aksam cok mu kiz 6 kasik zeytinyagli taze fasulyenin neresi cok

kiz cok az yazmisyimm ama az kaybolmus bana az geldi aksam yemeginnn onu dimek istedim kuzucugummm

Sabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin

Ogle:çorba 1tavuk but

Aksam:1tabak k.fasulye çok az yağsız patates püresi pul biberli

Aralarda kahve ve yeşil çay var kaçamak yok bugün :)

begendimmm su ve sporu goremwdim nidiiinnn

Mukemmelik abidesiii

Aaa o kola ve altinbasagi begenmedim senin gibi saglikli beslenen hatuna bunlar yakismiyor

Iyi akşamlar kızlar bugün misafirim vardı yemekli kosusturmadan hiç bakamadim kacamagim yok şutlac yedim sadece oda sabah öğlen zaten çok az yedim
Menüm
Sabah 1 2 yk kıymalı yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen haşlanmış but başka bişey yemedim
Akşam 1 kase tavuklu sehriye çorba 4 yk sulu köfte 2 lokma ekmek
1 kase şutlac
O kadar pilav baklava kola filan vardı yimedim icmedim hiç birinden suyum çok az 1 litre bile olmamıştır belki içmeye çalışacağım yatana kadar

Bence aksamki sutlac disinda digerleri iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…