- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.701
Niye baga yoh tavisyehalbuki cok yumusagim bi kac gundur sinirim tepeme daha cikmadi kacamaklar devam ederse cildirabiliirm
Saa tavsiye yok
Sana da yok cekilin onumden
Kiz sen hayirdir kekler borekler yeye siscen aaaaaa ama sende yetttin beeeee
ivittt sinirsiz
Seker, makarna delisiyimZararli seyler mesela en cok nelerden vazgectin sifira dusurdun
Bende beğendim menusunu bence gayet yeterliydi kendi zorlanmadiktan sonraHerkes baska bisey diyo kizin kafasi karisiyo
Zrarsiz sinirsiz yemeli ama kilosuda fazla abartli yemesine gerek yok doyucak kadar menusu iyi ben begendim biraz ekleme yapar olur biter
Sen pis bogazina tutsan tmm zatnNiye baga yoh tavisyeayy yarin protein günü yapsam mi yoksa hic maceraya girismesem mi
İste tek sorun bu dostumSen pis bogazina tutsan tmm zatn
Ayyyyyy uyuma tavukk benm gecem yeni baslioİste tek sorun bu dostumuyucam ben geciktim bugun hahahah guzellik uykumm
Ben
Begendim ama cekirdek olmamis sanki
Tamam kardes kabul edersen diyet kardesi olalim biz seninle badim ol sen benim bana bu yolda pozitif enerji veerHerkes baska bisey diyo kizin kafasi karisiyo
Zrarsiz sinirsiz yemeli ama kilosuda fazla abartli yemesine gerek yok doyucak kadar menusu iyi ben begendim biraz ekleme yapar olur biter
Mavi boncukkk
Ya ben tatliciyim tatlidan uzak dursam yeticek aslinda ama aklima vurunca canan karatay seker bagimlilik yapiyo diyo ya dogru diyo yani simdilik aramiyorum pek ama ilerleyen zamanlarda destege ihtiyacim olacagi kesinSeker, makarna delisiyim
Kizartmalar,pilav, cikolatalar hersyyyy beyazlardan uzaaaak durmak lazim he bide ekmeeeek
Takipteyimmmmm zaten seni gozume kestimmTamam kardes kabul edersen diyet kardesi olalim biz seninle badim ol sen benim bana bu yolda pozitif enerji veer
Cok zoorrr cook ben hamur isi bagimlisiyimmmm kixartmalar cerezlerrr cikolatalar ben hepsini yerimmmmmm. Ah ah neler cektimmmm onlardan uzak durmak zulummmm.. yeyeye nereye kadar bacim bosver ver kurtul sonra korursun tmmiiiYa ben tatliciyim tatlidan uzak dursam yeticek aslinda ama aklima vurunca canan karatay seker bagimlilik yapiyo diyo ya dogru diyo yani simdilik aramiyorum pek ama ilerleyen zamanlarda destege ihtiyacim olacagi kesin
Aksam cok mu kiz 6 kasik zeytinyagli taze fasulyenin neresi cok
Sabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin
Ogle:çorba 1tavuk but
Aksam:1tabak k.fasulye çok az yağsız patates püresi pul biberli
Aralarda kahve ve yeşil çay var kaçamak yok bugün :)
Mukemmelik abidesiiiMerhaba kızlar.haftasonu oğlumun 1.yaşgününü kutlayacağız.bu ara hazırlıklarla uğraşıyorum.o zamana kadar diyeti bozmak Yok.kendime kıyafet aldım.small beden içine girmek kadar güzel bir şey Yok.bugünkü menüm
Sabah:muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:4-5 badem+fındık
Öğle:kıymalı yumurta,1/2dlm tb ekmek,yeşillik
Ara:1 portakal
Akşam:domates çorbası,tavuk köfte,salata
1saat aerobik (fitnessblender)
Menum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta kiymali ve kahvaltiliklardan azar azar sekersiz cay
Ara: Nescafe, 1 paket altinbasak (185 kalori)
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
Aksam: firinda az kasarli köfte(4 tane), 1 kaşik bulgur pilavi, 2 lokma ekmek(goz hakki;")light kola, aci biber
Ara: tarcinli elma ve 2 kasik yogurt(tarcin,zencefil,zerdeçalli)
Spor
40 dk twist shape yaptim
Bugun cok zor durduruyorum kendimi elimden geldigince durdurmaya calistim
Anlastik o zaman gozun ustumde olsunTakipteyimmmmm zaten seni gozume kestimmelestirilerim seninleee
Az once sordm belki tavsiyelerim fazla gelir diye. Oyuzden sordm cnm yanlis anlama ben seni anliyormmmm ayni yoldan gectimm ondann fazlaaa uzun uzun
Bence aksamki sutlac disinda digerleri iyi gibiIyi akşamlar kızlar bugün misafirim vardı yemekli kosusturmadan hiç bakamadim kacamagim yok şutlac yedim sadece oda sabah öğlen zaten çok az yedim
Menüm
Sabah 1 2 yk kıymalı yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen haşlanmış but başka bişey yemedim
Akşam 1 kase tavuklu sehriye çorba 4 yk sulu köfte 2 lokma ekmek
1 kase şutlac
O kadar pilav baklava kola filan vardı yimedim icmedim hiç birindensuyum çok az 1 litre bile olmamıştır belki içmeye çalışacağım yatana kadar
Anlastik o zaman gozun ustumde olsun
Nasil oldun iyimisinn iyilestinmiKızlar ben geldim de olayı anlamadım @hedef52 anlatır mısın kuzum
Kuzum daha iyiyim artık burdayım ben de kusura bakmayın yataktan bile kalkamıyordumNasil oldun iyimisinn iyilestinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?