- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.721
Öğle :iki haşlanmış yumurta ,iki tane ev yapımı çiğ köfte,bi dilim kek,pekmez ,şekersiz çay ,dilimlenmiş turp yedimm
Ara soda bı küçük kase ay cekirdek
Akşam; bir kase yağsız salata içine yağsız haşlanmış tavuk,kuru erik yoğurt,soda
2,5lt su,bitki çay, ve tekrar şekersiz çay 35dk yürüyüş
Iyi akşamlar kızlar bugün misafirim vardı yemekli kosusturmadan hiç bakamadim kacamagim yok şutlac yedim sadece oda sabah öğlen zaten çok az yedim
Menüm
Sabah 1 2 yk kıymalı yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen haşlanmış but başka bişey yemedim
Akşam 1 kase tavuklu sehriye çorba 4 yk sulu köfte 2 lokma ekmek
1 kase şutlac
O kadar pilav baklava kola filan vardı yimedim icmedim hiç birindensuyum çok az 1 litre bile olmamıştır belki içmeye çalışacağım yatana kadar
Kızlar ben geldim de olayı anlamadım @hedef52 anlatır mısın kuzum
Aman bosver iyilesmen onemli ya kilo aldiysan da telafi edersnKuzum daha iyiyim artık burdayım ben de kusura bakmayın yataktan bile kalkamıyordum
En son pzt tartıldığımda zayıflamıştım bir şey yiyemediğimden ama şimdi ne oldu bilmiyorum kuzu bir de hastalıktan heralde regl de olmadım daha ayy bilmiyorumAman bosver iyilesmen onemli ya kilo aldiysan da telafi edersn
Daha iyiyim canım biraz toparlndımmcanim kek pekmez cig kofte cekirdek bence olmamis bunlar hep odem yapiyor
yarin daha aivi seyler tuket at odemcikleri yerlesmeden
aksam yemegi menunu begendimm
spor nirdeee
Hosgeldin cnm nasilsin dahaa iyi misin duzeldin mi
Yeni kurallar gelmis artik daha dikjatli olmak gerekiyoEn son pzt tartıldığımda zayıflamıştım bir şey yiyemediğimden ama şimdi ne oldu bilmiyorum kuzu bir de hastalıktan heralde regl de olmadım daha ayy bilmiyorum
Canm 1 çb ölçüye 1.5 çay barfağı su 2 de olabilir ben diri seviorm 1.5 yetioHmmmm kız moonli 1 çay bardağı ölçüye 1-5sb su haşlanacak yazdiydi ooo o zamann
Ne diyecegimi bilemedimSelam kizlar
Ben geldim herkes arazi olmus
menum
Sabah
1 cecil peynirli tereyaginda sahan yumurta
Az miktarda zeytin peynir kirmizi biber
1.5 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ogle
1.5 kase corba
4 kasik kiymali makarna
aksam
coban salata
6 dilim Firinlanmis elma dilim patates
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
Canım ben 1 çay bardağı karabuğdayı 1.5 çay bardağı su ile pişiriyorum elmalı hiç yemedim ben genelde yoğurt ve salatalık rendeleyip yedimmmKiz biz karabugdayi nasil yapiyoduk ki 1 bardak mi pisiriyoduk sonra yogurtlayip yiyoduk demi yaninda elmayla
Yarin yapak miii ikimisss saf protein
Saaaaneeee sanamıı kaldıııııı
Nidennn begenmedin miNe diyecegimi bilemedim
Tammbana göre kurallarrrrrrYeni kurallar gelmis artik daha dikjatli olmak gerekiyo
Eveet bana kaldiiiiiSaaaaneeee sanamıı kaldıııııı
Arada kaldim suan ne diyecegimi bilemiyorummmmmmNidennn begenmedin mioysa ben bugunki menumden cok umutluydum
Muhtar mı oldun geneeeeeeEveet bana kaldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?