- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.741
buranin mihtari benim bilmezmisin senMuhtar mı oldun geneeeeee
ayyyyyyy dellenmeeee bee nereyeTammbana göre kurallarrrrrriçimden bi ses gittttt diyiiii
Heee genemi dedim yaa döndünmğ sahalaraaaaa hızıma üyeliğim yetişemio el atında pro yapın beniiiburanin mihtari benim bilmezmisin sen
canimmm soyle sen elestrileriniz beniii guclensiriyorr dayanabilirim hazirim bunaArada kaldim suan ne diyecegimi bilemiyorummmmmm
munter canm senin kilo nilgilerin ne banada çok geldi makarna patitis galan
Hahaha cok komikCumaya kadar ilişmeyinn ni başıma diyetimin tadını çıkarmak istiommmm
Heee genemi dedim yaa döndünmğ sahalaraaaaa hızıma üyeliğim yetişemio el atında pro yapın beniii
Makarnayla bu gemi yurumez evladimmmmmcanimmm soyle sen elestrileriniz beniii guclensiriyorr dayanabilirim hazirim buna
Ama ekmek yemedim sayili yedimmm hepsinii ayrica abur cuburum da yokkk
75 kiloydum buraya katildigimda kilo koruyom ben zayiflayamiyom
Valla dondummmmmmmmmm mihter oldummm sende donsen sahalara cok sevinicemHeee genemi dedim yaa döndünmğ sahalaraaaaa hızıma üyeliğim yetişemio el atında pro yapın beniii
Makarna yemisin daha aclikmi git surdan biyerden atlaAcliktann bayilmadanyorumlarinizi yazinnn giii bekliremmm yatcem daha sabah is var
Canm koruyosan bilemem ama eğer kilo kaubeymk şatiyosan ve ağır aktivite spor yapmıosan çok canım çok derken yanlış demk istedim. Sabah kahbaltıda ye ekmeğini 1-2 dilim ok ama makarna yememeliain patates yememeliain nişasta karbonhidrat hiç protein yok kıymada yapşıdr eminim az hağlj hatta yapsz etler tercih etmelisin yanında alkali olması için yeşil salata vs. Akşam yemek saatini öne çekmelisin 75 kiloda az değilcanimmm soyle sen elestrileriniz beniii guclensiriyorr dayanabilirim hazirim buna
Ama ekmek yemedim sayili yedimmm hepsinii ayrica abur cuburum da yokkk
75 kiloydum buraya katildigimda kilo koruyom ben zayiflayamiyom
Nlet olsunnn secenegim yogduu oglennn ancak bunlarla ayakta durabilirdimmmMakarnayla bu gemi yurumez evladimmmmm
Makarna yemisin daha aclikmi git surdan biyerden atla
Sseen yee yaza herkes ericek sen kalican 75 deNlet olsunnn secenegim yogduu oglennn ancak bunlarla ayakta durabilirdimmm
Menude daha jiler vardi nilerrr
Daha yimicem pulav makarba sevmem ki benn
Hahahahahahaa
Ne var arada söyleyiverdimmmmmHahahahahahaakizzzzz moonliiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?