Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy Moonlii sen cok yasa emiii cok guldum yaaa

Kiz kilo veremedim koruyorumm esprik baabindaa

Yoksa 75 kilooo yagli yagli lop lop et dimek bilirimmm l demek xl dimekkk

Siz beni boyle elestrinnn cok hosuma gittti duzeltcem boyle boyleee

BitmeyenUmidim sende yorumumu begenmissin amaaaaaaa hanimefendiii sizedee geliceeeeeeem borekler kekler yeyeyeyeyeyey doymadin yetti bee delirttiniz beni

Kiz borehh yok kekk var cekirdek var tohatla beni tabii ben bunu bastan cohhhtan hakittim sindiye 70olmaliydim pufff ama kendime geldim bu tohatlar sayesinde valla

kalmicamm istee vericemmmm

Yok cnm est. Elestir beniii bayildim mizahina biyle boyle bende verecegim ins tecrubelerinizle motivenizle tokatlrijizla korbaclarinizla
Efferin hadi bu vicdan azabinla uyuuuuu
Kiz borehh yok kekk var cekirdek var tohatla beni tabii ben bunu bastan cohhhtan hakittim sindiye 70olmaliydim pufff ama kendime geldim bu tohatlar sayesinde valla
yaaaa tabi cnmmmmm

Bence güzel olmuş
Zayif oldugun icin mikemmel :)
Bu yoruma koptum

rüzgarlı bir sabahtan günaydınlaaarrr
kızlar akşam ki muahbbetlerinize bayıldım böyle değişik eleştiriler bnde bekliyorum
edan18 canım yüzdesi 0,300 ün altında olan takıma ceza var artık o yüzden kacamak yapmıyoruz artık kesinlikle cok dikkatli beslenip kilo vermeye calışıcaz

Hatirlayamadim ki baska takima giden biri vardi omuydu? Oyle birini hatirliyorm ama 8li kilodaydi sanki benmi yanlis hatirliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…