- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.761
AyyyCanm koruyosan bilemem ama eğer kilo kaubeymk şatiyosan ve ağır aktivite spor yapmıosan çok canım çok derken yanlış demk istedim. Sabah kahbaltıda ye ekmeğini 1-2 dilim ok ama makarna yememeliain patates yememeliain nişasta karbonhidrat hiç protein yok kıymada yapşıdr eminim az hağlj hatta yapsz etler tercih etmelisin yanında alkali olması için yeşil salata vs. Akşam yemek saatini öne çekmelisin 75 kiloda az değil
HahahahahahahahahahaNe var arada söyleyiverdimmmmm
Bende verdim napak olekmi
cikis sagdaaaanBeni dönmüş billlllll
Sseen yee yaza herkes ericek sen kalican 75 de
Sseen yee yaza herkes ericek sen kalican 75 de
BitmeyenUmidim sende yorumumu begenmissin amaaaaaaa hanimefendiii sizedee geliceeeeeeem borekler kekler yeyeyeyeyeyey doymadin yetti bee delirttiniz beni
Efferin hadi bu vicdan azabinla uyuuuuukalmicamm istee vericemmmm
Yok cnm est. Elestir beniii bayildim mizahina biyle boyle bende verecegim ins tecrubelerinizle motivenizle tokatlrijizla korbaclarinizla
yaaaaKiz borehh yok kekk var cekirdek var tohatla beni tabii ben bunu bastan cohhhtan hakittim sindiye 70olmaliydim pufff ama kendime geldim bu tohatlar sayesinde valla
Bence güzel olmuşMenum
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta kiymali ve kahvaltiliklardan azar azar sekersiz cay
Ara: Nescafe, 1 paket altinbasak (185 kalori)
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
Aksam: firinda az kasarli köfte(4 tane), 1 kaşik bulgur pilavi, 2 lokma ekmek(goz hakki;")light kola, aci biber
Ara: tarcinli elma ve 2 kasik yogurt(tarcin,zencefil,zerdeçalli)
Spor
40 dk twist shape yaptim
Bugun cok zor durduruyorum kendimi elimden geldigince durdurmaya calistim
Zayif oldugun icin mikemmel :)
Günaydın canım.bizim burda hava açık çok şükür.günlerdir yağmur yağıyorduGunaydinnn fistiklaryagmur yagiyy soguuukkkkkk
Hatirlayamadim ki baska takima giden biri vardi omuydu? Oyle birini hatirliyorm ama 8li kilodaydi sanki benmi yanlis hatirliyorum.Ayyy @ParteMoralll canim burda bi arkadasimiz vardi DelyDoly 7ci takima gitmisti kiz 23kg vermis 112kg du sindi 89 ben sokk kendime kizdim yuhh dedim kiz 7ayda vermis onun adina cok sevindim ama kendime(( bos yere zaman kayp ettim.simdi onumuzdeki maclara bakacagiz artik
Burasi cok sogukk yagmurda coook yagiyoo dondummmmm vallaGünaydın canım.bizim burda hava açık çok şükür.günlerdir yağmur yağıyordu
Mangoda indirim vardı.sezon başında gözüme kestirdiğim bir elbiseyi indirimli aldım tam üstüme oldu.fotoğraflarda ince bir anne olarak çıkacağım çok şükürHarikasin canimmmeminim cok guzel goruneceksin kiyafetinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?