- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.781
Aman dikkat et.bu soğuklar diyet bozduruyorBurasi cok sogukk yagmurda coook yagiyoo dondummmmm valla:)
Hahahaha kiyammaMishayr istemiyen varsa yapmam belki tavsiye istemez diye yzdim son mesaji yanlis anlasilmasin sana baska tavsiyelerm var istermisin hahahah
kiz cok az yazmisyimm ama az kaybolmusbana az geldi aksam yemeginnn onu dimek istedim kuzucugummm
begendimmmsu ve sporu goremwdim nidiiinnn
Mukemmelik abidesiii
Aaa o kola ve altinbasagi begenmedim senin gibi saglikli beslenen hatuna bunlar yakismiyor
Hem öğle hem akşam karbonhidrat olmuş.akşamı sebze veya et yapsan olurmuşSelam kizlar
Ben geldim herkes arazi olmus
menum
Sabah
1 cecil peynirli tereyaginda sahan yumurta
Az miktarda zeytin peynir kirmizi biber
1.5 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ogle
1.5 kase corba
4 kasik kiymali makarna
aksam
coban salata
6 dilim Firinlanmis elma dilim patates
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kilom:80
tarhana çorbasının yanına salata ekleyebilirdim haklsınz
bugün sabah çeyrek bazlama içine peynir koydumöyle yedim yanında yoğurt zeytin ve açık çay
şuan ılık suyum elimde içmeye çalışıyorum :)
sizler nasılsınz
Hiii sormaaa sabah anneme geldk annem kiymali gozleme yapmisAman dikkat et.bu soğuklar diyet bozduruyorçay kahve yeter sana
ayy ben yenilere cok iyi davraniyorummmm bunlar iyi gunler
Kesinlikleeeeeilk fırsatta bu tabaklardan alıp iş yerine yemeğimi kendim getirmeye başlıcam bayıldımmmm
Kesinlikleeeee
İşte bu@selcanmehmetcan sende yorumumu begenmissin amaaaaaaa hanimefendiii sizedee geliceeeeeeem borekler kekler yeyeyeyeyeyey doymadinyetti bee delirttiniz beni
Ivittttt makarnadan iyidircok güzel dimiiii tam diyet yemeği koymalık
BilmezmiyimHiii sormaaa sabah anneme geldk annem kiymali gozleme yapmiskizima yedirmeye calisiyo oda agliyo beeeeeermiyo diye bizim ki kendi yemezse yemiyo illa kendi yicek neyse sonunda oturdu yiyo bende bu kargasada gozlemeyi gormedim
ayy ben yenilere cok iyi davraniyorummmm bunlar iyi gunlerkiz caktirmaa
Ivittttt makarnadan iyidir
Mutlaka ama ana yemek oluyodur. Sende yemiceksin makarnalari borekleri evden de al yanina tamamdicalışırken diyet yapmak cidden cok zor. hergün ya makarna ya pilav ya börek muhakkak biri çıkıyo. çoğunluk kola gazoz hoşaf oluyo tatlı da sürekli şerbetli tatlılar cıkıyo ya evden getirip yiceksin ya o yemekleri yemeyip eksik menüyle günü geçiriceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?